reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
No to widze że znowu burzę rozpętałam prożbą o wstawienie zdjęcia .
Piszesz Strawbelko żeby cię nie prosić o zdjęcia ..Dobrze ok .Zrozumiałam .Więcej nie poproszę .
Ale ty mnie nie proś i nie namawiaj o dwie kreski na teście bo jestem dopiero miesiąc po porodzie przedwczesnym ,więc uszanuj to ,że psyhicznie mogę jeszcze na to nie być gotowa ....
Ok. Zrozumialam!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nafoczka moja szyjka ma jakies 23mm, jest twarda i zamknieta...
Nad morze mam 300km...to daleko?
Jutro jade do lekarki pobierze mi wymaz przed zabiegiem...
Lezalas plackiem? Czy poprostu sie oszczedzalas?

Nafoczka moja szyjka ma jakies 23mm, jest twarda i zamknieta...
Nad morze mam 300km...to daleko?
Jutro jade do lekarki pobierze mi wymaz przed zabiegiem...
Lezalas plackiem? Czy poprostu sie oszczedzalas?
Starałam się lezec ale w sumie przy starszym dziecku to nawet oszczędzanie to był sukces. Moja szyjka tez miała jakieś 26mm ale na 18mm zaczął pojawiać się lej, że puszcza. Pod koniec była 8.5mm wiec dali pessar. O wyjazd pytaj gin.

Strawbelka, Kwiatuszek bez przesady. Każda szanuje ale każda ma prawo wyrazić swoje zdanie na ten temat. Czy to coś złego ze dziewczyny proszą o zdjecie brzuszka czy zdjęcie z usg??? Czy od razu trzeba pisać że ktoś kogos nie szanuje???? , Jedna napisze spokojnie, jedna w nerwach, a jedna przestanie pisać bo się obrazi.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Doris i ja nie wiedzę problemu. Każda wyraziła swoje zdanie i temat skończony. Nie chce nie wstawiam, chce wstawiam, proste jak budowa cepa! Na Cpp ppdzielilysmy wątek (moderatorka sama interweniował bo robili sie zamieszanie bo zamiast pomagać nowym dziewczynom stara gwardia zachwycala sie nas zdjęciami, kupkami itp itd i żadna nie widział problemu żeby uporządkować forum) na kilka żeby nikogo nie urazić bo każdy ma prawo do własnego zdania. I nie widzę w tym nic dziwnego a tym bardziej obiektu do nasmiewania sie!

Dziewczyny te któte chcą niech wstawiają fotki a te ktõre nie to nie i już!! :) ;)

Byłam wczoraj u mojej ginki od monitów i jest tak: jest pęcherzyk wielki jak byk bo 30 mm ze wzgórkiem jajonośnym (wcześniej o takim wzgórku nic nie słyszałam :)) tylko czy on pęknie bo nic kurcze nie dała mi na pęknięcie tylko dupka bo mam niski progesteron!
No i oczywiście mam wyższe TSH bo 2,44 (było 1,56 :()
A ona na to że jest dobre :(
A krzywą cukrową mam taką:
na czczo 74 (70-105)
po 1h 95
po 2 h 90
Insulina na czczo 7
Podobno jest oki ale ja to jej jakoś średnio już wierze :(
A zalecena na ten tyd. od pani ginki to...sex,sex aż nam się znudzi:):D:);):-D
Tylko co mi po tym jak nie dała mi nic na pękniėcie - wychoduje wielkiego torbiela:growl::(

Strawbelka, Kwiatuszek bez przesady. Każda szanuje ale każda ma prawo wyrazić swoje zdanie na ten temat. Czy to coś złego ze dziewczyny proszą o zdjecie brzuszka czy zdjęcie z usg??? Czy od razu trzeba pisać że ktoś kogos nie szanuje???? , Jedna napisze spokojnie, jedna w nerwach, a jedna przestanie pisać bo się obrazi.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Doris i kazda wyrazila swoje zdanie.
Ja juz temat zamknelam.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry