reklama
Hej kochana ja po wizycie!
Ehh bardzo dziekuje za zwrocenie uwagi na temat szyjki!!!
Niestety okazalo sie ze moja szyjka jest za krotka:/
Pani doktor sie nie podoba, wiec jutro jade na posiew i bede miec zakladany szew...
Troche mnie podlamala ta wiadomosc bo wyjazd nad morze planujemy w piatek...
Czeka mnie min. Tydzien szpitala a M wyjezdza za granice;/ wiec nasze dziecko same zostanie z dziadkami... bedzie jej ciezko heh...
Pani doktor uspokoila trochw mnie bo na chwile obecna jest twarda i zamknieta...ale lepiej ja zabezpieczyc...
Nafoczka pisalas mi ze ty mialas cos takiego zakladane mozesz cos blizej napisac?
Jak musialas zmienic swoj rytm? Czy moge kierowac nad morze? Tam ocYwiscie bede wypoczywala...na obiady bede wychodzic.. jedziemy tylko ze wzgledu na nasza corke ktora tak zaczela plakac...
Co o tym sadzisz?
Ehh bardzo dziekuje za zwrocenie uwagi na temat szyjki!!!
Niestety okazalo sie ze moja szyjka jest za krotka:/
Pani doktor sie nie podoba, wiec jutro jade na posiew i bede miec zakladany szew...
Troche mnie podlamala ta wiadomosc bo wyjazd nad morze planujemy w piatek...
Czeka mnie min. Tydzien szpitala a M wyjezdza za granice;/ wiec nasze dziecko same zostanie z dziadkami... bedzie jej ciezko heh...
Pani doktor uspokoila trochw mnie bo na chwile obecna jest twarda i zamknieta...ale lepiej ja zabezpieczyc...
Nafoczka pisalas mi ze ty mialas cos takiego zakladane mozesz cos blizej napisac?
Jak musialas zmienic swoj rytm? Czy moge kierowac nad morze? Tam ocYwiscie bede wypoczywala...na obiady bede wychodzic.. jedziemy tylko ze wzgledu na nasza corke ktora tak zaczela plakac...
Co o tym sadzisz?
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Beata nie zrozum mnie źle. Ale ja nikomu nie pokazuje zdjęć z USG. Tylko M. Nie wiem czemu, tak już mam. I tez nie proscie o zdjęcia brzucha. Bo ja sobie ich nie robię. Może jestem dziwna pod tym względem. Ale nic na to nie poradze.
Nafoczka, Doris cud chlopaki [emoji8] do zacalowania [emoji8][emoji8]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja się odniosę do tematu fotek z usg i brzuszków.
Ja pokazywalalam zdjęcia zawsze i wstawiłam suwaczek, nawet przy ciążach biochemicznych przez kilka dni miałam. Teraz jak zaszłam w ciążę z O. Powiedziałam że nie wstawię i nie będę pokazywać, bo się boję, nie chcę zapeszać. Ale po chwili pomyslalam, DLACZEGO? PRZECIEŻ muszę się pochwalić, bo nawet jakby odpukać miało się coś stać na tym wczesnym etapie ciąży to zostawię jakiś ślad i to że pochwaliłam się czasem ta milimetrowa kropeczką, a NIE się bałam czy wstydziłam I nie pokazalam.
Ale to moje zdanie.
Julia, przy założonym szwie trzeba raczej leżeć. Nie wiem jak daleko masz nad morze ale ja bym nie ryzykowała. Ja bez szwu nie pojechałam w góry w lutym bo się bałam a miałam ok 400 km.
Susana, zapraszaj męża w jakieś odludne miejsce i działaj. No juz kto jak kto ale Ty go na pewno zbałamucisz :-))
Fondie, pytałaś o czrstotliwosc wizyt i usg. Ja miałam u swojego gina co 2 tyg na początku ciąży ale byłam w miarę spokojna przez tydzień, bo równo po tyg leciałam na IP do któregoś szpitala, tam miałam znów usg i za tydzień wizyta. I tak do ok 12 tyg bo potem sama sprawdzałam detektorem
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Ja się odniosę do tematu fotek z usg i brzuszków.
Ja pokazywalalam zdjęcia zawsze i wstawiłam suwaczek, nawet przy ciążach biochemicznych przez kilka dni miałam. Teraz jak zaszłam w ciążę z O. Powiedziałam że nie wstawię i nie będę pokazywać, bo się boję, nie chcę zapeszać. Ale po chwili pomyslalam, DLACZEGO? PRZECIEŻ muszę się pochwalić, bo nawet jakby odpukać miało się coś stać na tym wczesnym etapie ciąży to zostawię jakiś ślad i to że pochwaliłam się czasem ta milimetrowa kropeczką, a NIE się bałam czy wstydziłam I nie pokazalam.
Ale to moje zdanie.
Julia, przy założonym szwie trzeba raczej leżeć. Nie wiem jak daleko masz nad morze ale ja bym nie ryzykowała. Ja bez szwu nie pojechałam w góry w lutym bo się bałam a miałam ok 400 km.
Susana, zapraszaj męża w jakieś odludne miejsce i działaj. No juz kto jak kto ale Ty go na pewno zbałamucisz :-))
Fondie, pytałaś o czrstotliwosc wizyt i usg. Ja miałam u swojego gina co 2 tyg na początku ciąży ale byłam w miarę spokojna przez tydzień, bo równo po tyg leciałam na IP do któregoś szpitala, tam miałam znów usg i za tydzień wizyta. I tak do ok 12 tyg bo potem sama sprawdzałam detektorem
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Kwiatuszekk23
Doris ja w ciazach pronionych jak i donoszonej nie wstawialam suwaczkow, zdjęć testu, USG itp itd. To jest dla mnie! I proszę uszanuj to! Nie potrzeba mi "śladu" na forum, bo wszystko mam schowane. Każde zdjęcie z USG, testy. I to jest MOJE prywatne.
A do tego nie chce robić przykrości innym dziewczynom. Bo wiem jak to boli. Cieszyłam sie każda ciąża z forum, ale jednak zazdrość była. Jest tu wiele dziewczyn które dopiero co poroniły, można dawać przykład ze nam się udało to i Wam sie uda. Ale ja nie chce nikomu robić przykrości i może świat sie nie zawali jak forum nie będzie miało moich zdjęć.
A do tego nie chce robić przykrości innym dziewczynom. Bo wiem jak to boli. Cieszyłam sie każda ciąża z forum, ale jednak zazdrość była. Jest tu wiele dziewczyn które dopiero co poroniły, można dawać przykład ze nam się udało to i Wam sie uda. Ale ja nie chce nikomu robić przykrości i może świat sie nie zawali jak forum nie będzie miało moich zdjęć.
G
Gość
Gość
Kwiatuszek, chyba niektore osoby nie potrafia tego uszanowac, ze nie chcemy wstawiac fotek...Doris ja w ciazach pronionych jak i donoszonej nie wstawialam suwaczkow, zdjęć testu, USG itp itd. To jest dla mnie! I proszę uszanuj to! Nie potrzeba mi "śladu" na forum, bo wszystko mam schowane. Każde zdjęcie z USG, testy. I to jest MOJE prywatne.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
To nie wstawiajcie i już po problemie, szanujemy waszą decyzję.Kwiatuszek, chyba niektore osoby nie potrafia tego uszanowac, ze nie chcemy wstawiac fotek...
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
G
Gość
Gość
Do tej pory nikt nie potrafil tego uszanowac.To nie wstawiajcie i już po problemie, szanujemy waszą decyzję.
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Dobrze ze Kwiatuszek sie tu wypowiedziala.
reklama
bertha
Kwiatuszek, chyba niektore osoby nie potrafia tego uszanowac, ze nie chcemy wstawiac fotek...
Dziewczyny, szanujemy.
Doris tez tylko wyraziła jakie ona ma zdanie na temat wstawiania zdjeć. Ja akurat mam podobne do Doris.
Takze jesli kiedyś ja zapytam jeszcze o zdjęcie kogos kto nie chce, to z góry przepraszam, ale nie zapamiętam kto chce a kto nie chce wstawiać.
Podziel się: