reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Foczka ona nawet zlikwidowala konta i nie ma jej wpisów. Mialam nadzieję ze któraś z dziewczyn wie co u niej. Wiem ze pod koniec ciazy miała chyba cholestaze i nartwila się o bliźniaki ze za wcześnie się urodzą. Mam tylko nadzieję że wszystko dobrze się skończyło.

reklama
Fondie nie wierze, że nie masz karty imiennej z banku ze znaczkiem visa lub master card?? Taką zapłacisz za zakupy na i herb. Ja nie mam bo zgubiłam ,ale koleżanka mi zamówiła. weszła też opcja płacenia psy pass więc sprobujmmoże się uda.

Ja zaraz puszcze pawia. Siedze pod gabinetem doktora wystrój ona jak sznur na otwarcie kanału bo może na msze zdaze jak wrócę. Czekam, boje się co doktor powie. Nawet nie wiem o co pytać i o czym mu mówić.W głowie pustka.

Fondi zamawiam metyle chciałam na iherb siedzę od godziny ćwiczę angielski :-) :-)! ale trochę droga zaraz obczaje allegro
Dziewczyny ale mam libido myślę zrobię test owulacyjny i 2 kreski a tu nie wilno się starać :no2:
Porzeczka ty o libido nie pisz bo zaraz wyjde z siebie i stanę obok :D :D :D my od 11.2015 nic!

U Beatki chyba "nie taki diabeł straszny" :p

Porzeczka udalo sie ?
Tak fondi zamówiłam dałam 130 zł i kupiłam wszystkie witaminki + kwasy omega we wszystkich po 100 tabletek więc opłaciło się ale trzeba trochę nad tym posiedzieć
Dawki też duże wzięłam jednak przesylke dhl bo jeszcze balsamy itd szkoda mi by było jak by sie straciła więc cło jeszcze zapłacę

Porzeczka ty o libido nie pisz bo zaraz wyjde z siebie i stanę obok :D :D :D my od 11.2015 nic!

Jezu nafoczko atakuj chłopa jak Ty to wytrzymałaś ja bym chodziła po ścianach:-D

Beata trzymam kciuki za wizytę

Przepraszam że pod pos postem ale nie mogę wyjść z podziwu po wpisie nafoczki :biggrin2::biggrin2:

reklama

witam dziewczynki,
Nafoczka za to teraz jak się dobierze do Ciebie mąż to jakbyście byli nastolatkami jak przed ślubem:Dwióra będą się sypać:p
ja ponawiam pytanie dziewczyny podpowiedzcie jak brać encorton podczas starań???Nafoczka Ty chyba brałaś? cały czas się bierze czy się odstawia na czas miesiaczki czy jak ?
Burczuś co u Ciebie?

Do góry