reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

W ciazy z cora bromka z tego co pamietam odstawilam ok 5-6 tyg.
Teraz w trakcie stymulacji do ivf tez bralam bromka. Potem jak po punkcji dostalam Dostinex to odstawilam Bromka. Dostinexu wzielam tylko z 4 tab a dr kazal cale opakowanie do konca.

reklama
Odnosnie bromka nie pomogę bo nigdy nie brałam.
Jeśli chodzi o objawy ciążowe to mdliło mnie trochę ale nie jakoś bardzo, czasem nawet piersi nie bolały. Gdy jechałam do lekarza to umierałam ze strachu. Naprawdę Fondie rozumiem co czujesz ale nie pisz tu codziennie o swoich obawach bo inne dziewczyny wiele by dały żeby byc na takim etapie jak TY.
Ja chyba dopiero będę spokojna jak mała będzie już na świecie.

Ale mikewicz kaze dzis odstawic wiec ja cwiartjr przez 3dni napewno nic sie nie stanie bo niektrzy i odstawiaja po 9tyg. A nawet 12tydz. Wiec ja dzis wrzme ostatnia cwiartke niech bedzie

Riri co z Wami ? Jak się czujecie?
Dziewczyny ze ,, starej gwardii '' może coś Wam wiadomo co u Raptuska? Martwię się o nią i jej bliźniaki .Ona miała termin trochę później niż ja .

Hej Miło że pytasz, u nas narazie dobrze, chodź łożysko z przodu, skurcze czasem męczą,i strach ale wcinam magnez, anemia też daje we znaki jem żelazo ruchów wyraźnych nie czuję jeszcze pewnie przez łożysko, żyje od wizyty do wizyty a przed każdą strach jak przed egzaminem ;) ;);) ale chociaż tyle że jem już więcej ;);) ściskam Was ;****

Fondie, Porzeczka - ja tez mialam guza przysadki i mimo to kazali odstawic od razu bromka. Efekt taki ze w 25tyg moja prolaktyna wynosila juz ponad 1200 a norma do 23. Ale wszystko ok. Synek zdrowiutki

Riri co z Wami ? Jak się czujecie?
Dziewczyny ze ,, starej gwardii '' może coś Wam wiadomo co u Raptuska? Martwię się o nią i jej bliźniaki .Ona miała termin trochę później niż ja .
Magda niestety kontakt z Raptuskiem urwał się jeszcze przed porodem. Pisałam wielokrotnie ale bez skutku. Nawet się nie loguje :(

Fondie, Porzeczka - ja tez mialam guza przysadki i mimo to kazali odstawic od razu bromka. Efekt taki ze w 25tyg moja prolaktyna wynosila juz ponad 1200 a norma do 23. Ale wszystko ok. Synek zdrowiutki
Kitki ja szczerze przyznam ze nie wiem czy koleżanka badała prolaktyne w ciąży ale chyba ona rośnie w ciąży tak mi się wydaje bo przecież mleczko pamięta tylko że kazała jej p dr kategorycznie odstawić z testm ciążowy chyba miała ku temu powody.
Byłam w kościele modliłam się za nas wszystkie

reklama
Fondi zamawiam metyle chciałam na iherb siedzę od godziny ćwiczę angielski :-) :-)! ale trochę droga zaraz obczaje allegro
Dziewczyny ale mam libido myślę zrobię test owulacyjny i 2 kreski a tu nie wilno się starać :no2:

Do góry