reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka dziekuje za informacje, powiedz mi jak czesto mam badac ten d-dimer? Jak sadzisz gdybym niebrala Acardu i Clexanu wartosc moglaby byc wyzsza?
Pisalam tez rownoczesnie do lekarki i ciesze sie ze opinie sa identyczne...ze niema zasianego ziarna niepewnosci heh.

Strawbelka kochana a dlaczego zmieniasz miejsce wklucia?
Ja narazie daje rade na brzuchu, ale jak bedzie juz on duzo wiekszy to ciezko pewnie sie wbic ..

Beatka ehhhh napewno nie tego sie spodziewalas:/ wspolczuje Tobie;(
Ale jest swiatelko w tunelu z tymi zastrzykami...trzeba sprobowac kochana!
Trzymaj sie!

Nafoczka dziekuje za informacje, powiedz mi jak czesto mam badac ten d-dimer? Jak sadzisz gdybym niebrala Acardu i Clexanu wartosc moglaby byc wyzsza?
Pisalam tez rownoczesnie do lekarki i ciesze sie ze opinie sa identyczne...ze niema zasianego ziarna niepewnosci heh.

Strawbelka kochana a dlaczego zmieniasz miejsce wklucia?
Ja narazie daje rade na brzuchu, ale jak bedzie juz on duzo wiekszy to ciezko pewnie sie wbic ..

Beatka ehhhh napewno nie tego sie spodziewalas:/ wspolczuje Tobie;(
Ale jest swiatelko w tunelu z tymi zastrzykami...trzeba sprobowac kochana!
Trzymaj sie!
Julia trudno powiedzieć. Ja to badanie miałam 3 razy robione i wartości miałam podwyzszone ale patrząc na zapobieglieosc w szpitalu to oni dają każdemu heparyna, nawet ja teraz w szpitalu dostałam. Nie rezygnowalabym na Twoim miejscu.

Co do zastrzyków to ja w brzuch robiłam do 21tc potem w ramię bo w szpitalu juz mi tak kazali ale że względu na napinajacy się brzuszek.

Beatka ♡ płacze razem z toba ;(

Pozdrawiam (w wiecie kogo ;*)

Bea, okropnie współczuję diagnozy, ale mam nadzieję, że mimo wszystko się nie poddacie i znajdziecie jak najlepsze rozwiązanie problemu. Ja nic nie wiem na temat tej choroby, więc nie pomogę.
Pozdrawiam Was każdą z osobna.

Cześć dziewczyny ;)
Od paru lat staram się z mężem o potomstwo i zdecydowaliśmy się na in vitro ze względu na jego słabe nasienie i wlasnie jestem podczas stymulacji ale ja mam dodatnie przeciwciala ana i ana2. Powiedzcie mi czy po transferze powinnam przyjmować jakies leki ? A moze juz przed powinnam coś brac? Bo póki co moj lekarz na ten temat milczy a ja juz świruje ;)

Cześć dziewczyny ;)
Od paru lat staram się z mężem o potomstwo i zdecydowaliśmy się na in vitro ze względu na jego słabe nasienie i wlasnie jestem podczas stymulacji ale ja mam dodatnie przeciwciala ana i ana2. Powiedzcie mi czy po transferze powinnam przyjmować jakies leki ? A moze juz przed powinnam coś brac? Bo póki co moj lekarz na ten temat milczy a ja juz świruje ;)
Napewno encorton, ale pewnie go dostaniesz, bo daja przy in vitro juz od 1dc.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzis ma 6t0d i nic zero objaww tylko cyce nic wiecej chyba nadzieje trace:(
A tak sie pieknie dzien zapowiadal...
Fondie, gdzie mieszkasz? Zaraz tam pojade i dostaniesz kopsiura w dupsko[emoji36]
Odczep sie juz od tych objawow.
Idz na bete i zobaczysz ze pieknie rosnie, a jak nie chcesz isc na bete to nie marudz[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry