reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka dziekuje za informacje, powiedz mi jak czesto mam badac ten d-dimer? Jak sadzisz gdybym niebrala Acardu i Clexanu wartosc moglaby byc wyzsza?
Pisalam tez rownoczesnie do lekarki i ciesze sie ze opinie sa identyczne...ze niema zasianego ziarna niepewnosci heh.

Strawbelka kochana a dlaczego zmieniasz miejsce wklucia?
Ja narazie daje rade na brzuchu, ale jak bedzie juz on duzo wiekszy to ciezko pewnie sie wbic ..

Beatka ehhhh napewno nie tego sie spodziewalas:/ wspolczuje Tobie;(
Ale jest swiatelko w tunelu z tymi zastrzykami...trzeba sprobowac kochana!
Trzymaj sie!

Nafoczka dziekuje za informacje, powiedz mi jak czesto mam badac ten d-dimer? Jak sadzisz gdybym niebrala Acardu i Clexanu wartosc moglaby byc wyzsza?
Pisalam tez rownoczesnie do lekarki i ciesze sie ze opinie sa identyczne...ze niema zasianego ziarna niepewnosci heh.

Strawbelka kochana a dlaczego zmieniasz miejsce wklucia?
Ja narazie daje rade na brzuchu, ale jak bedzie juz on duzo wiekszy to ciezko pewnie sie wbic ..

Beatka ehhhh napewno nie tego sie spodziewalas:/ wspolczuje Tobie;(
Ale jest swiatelko w tunelu z tymi zastrzykami...trzeba sprobowac kochana!
Trzymaj sie!
Julia trudno powiedzieć. Ja to badanie miałam 3 razy robione i wartości miałam podwyzszone ale patrząc na zapobieglieosc w szpitalu to oni dają każdemu heparyna, nawet ja teraz w szpitalu dostałam. Nie rezygnowalabym na Twoim miejscu.

Co do zastrzyków to ja w brzuch robiłam do 21tc potem w ramię bo w szpitalu juz mi tak kazali ale że względu na napinajacy się brzuszek.

Beatka ♡ płacze razem z toba ;(

Pozdrawiam (w wiecie kogo ;*)

Bea, okropnie współczuję diagnozy, ale mam nadzieję, że mimo wszystko się nie poddacie i znajdziecie jak najlepsze rozwiązanie problemu. Ja nic nie wiem na temat tej choroby, więc nie pomogę.
Pozdrawiam Was każdą z osobna.

Cześć dziewczyny ;)
Od paru lat staram się z mężem o potomstwo i zdecydowaliśmy się na in vitro ze względu na jego słabe nasienie i wlasnie jestem podczas stymulacji ale ja mam dodatnie przeciwciala ana i ana2. Powiedzcie mi czy po transferze powinnam przyjmować jakies leki ? A moze juz przed powinnam coś brac? Bo póki co moj lekarz na ten temat milczy a ja juz świruje ;)

Cześć dziewczyny ;)
Od paru lat staram się z mężem o potomstwo i zdecydowaliśmy się na in vitro ze względu na jego słabe nasienie i wlasnie jestem podczas stymulacji ale ja mam dodatnie przeciwciala ana i ana2. Powiedzcie mi czy po transferze powinnam przyjmować jakies leki ? A moze juz przed powinnam coś brac? Bo póki co moj lekarz na ten temat milczy a ja juz świruje ;)
Napewno encorton, ale pewnie go dostaniesz, bo daja przy in vitro juz od 1dc.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzis ma 6t0d i nic zero objaww tylko cyce nic wiecej chyba nadzieje trace:(
A tak sie pieknie dzien zapowiadal...
Fondie, gdzie mieszkasz? Zaraz tam pojade i dostaniesz kopsiura w dupsko[emoji36]
Odczep sie juz od tych objawow.
Idz na bete i zobaczysz ze pieknie rosnie, a jak nie chcesz isc na bete to nie marudz[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry