reklama
G
Gość
Gość
Dzis Fondie nie pyta o fraxiparyne, wiec ja popytam[emoji12]
Kto robil zadtrzyki z heparyny w udo i moze mi wytlumaczyc jak krowie na granicy gdzie dokladnie to wbijac.
Wiem ze gorna zewnetrzna czesc uda. Ale dokladniej?
Szukalam filmiku na you tube ale nie ma[emoji15]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kto robil zadtrzyki z heparyny w udo i moze mi wytlumaczyc jak krowie na granicy gdzie dokladnie to wbijac.
Wiem ze gorna zewnetrzna czesc uda. Ale dokladniej?
Szukalam filmiku na you tube ale nie ma[emoji15]
U
użytkownik m
Gość
Przepraszam,Agnieszka nie doczytałamPaula tak jak pisałam w poprzednim poście moje dziecko nie miało żadnej choroby ani wady, mój organizm je zabił.
Bea odnośnie endometriozy z tego co pamiętam pisałaś że byłaś na monicie u dr Przybycienia i nic nie widział niepokojącego???
G
Gość
Gość
Endometrioze mozna stwierdzic podczas laparo.Przepraszam,Agnieszka nie doczytałam
Bea odnośnie endometriozy z tego co pamiętam pisałaś że byłaś na monicie u dr Przybycienia i nic nie widział niepokojącego???
Na usg nie widac takich rzeczy z tego co wiem[emoji6]
U
użytkownik m
Gość
nie wiedziałam, myślałam że na usg to jest widoczne sorry za głupie pytanieEndometrioze mozna stwierdzic podczas laparo.
Na usg nie widac takich rzeczy z tego co wiem[emoji6]
G
Gość
Gość
Susana, od wewnetrznej strony uda?Strawbelka
Najmniej boli w te bułeczki wysoko od środka uda
Od zewnetrznej strony nie mam zadnych buleczek, albo mam tylko nie wiem ze o to chodzi.
Aga707
Fanka BB :)
Beatka po prostu brak mi słów te twoje doktory to matoly. Przecież miałaś usuwana przegrodę laparoskopowo i nikt nic nie widział? Dziewczyny dobrze radzą musisz poszukać kogoś kompetentnego od endometriozy. I trzeba walczyć dalej. Myślami jestem z tobą.
G
Gość
Gość
reklama
susana
Fanka BB :)
Od wew .strony
Podziel się: