reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

strawbelka aty nie wymiotowalas ale cos mialasjakis objaw

bea troszke wicej musisz poczekac ale doczekasz sie napewno ja sienie znam na endomrtrium wogole zawsze mowili mi ze mam ladne wiec nie pomoge

Ostatnia edycja:
reklama
Fondie, idź na tą betę, nie katuj się już, bo to przynosi gorszy efekt dla dzidzi. Zobaczysz, że jest wysoka i się uspokoisz. Albo idź na usg, 6 tyg 0 dni już powinno być serduszko.
Ja nie rozumiem takiego katowania siebie. Ja jak mnie coś niepokoiło, a niepokoiło mnie stale jechałam na usg, na IP do różnych szpitali i robiłam betę (ale tylko do ok 100 tys). Potem miałam spokój, bo kupiłam detektor

doris we wtorek mam zaden gin nie przyjmuje wczensiej jak wtorek. na bete nie ide bo nic mi nie da bo urola na pewno i bede siedzie ci myslec czy juz spada czy rosla wiec znow siezaczne zastanwiac obliczac i wariowac lepiej isc we wtorrek.
ja sie zamecze z beta czy bez ja musze miec usg. u nas w szpitalu jest mega do dupy sprzet nawet terminu nie da sie okreslic ktory tydzien

Bea, przykro mi ze taka diagnoza, ale kto jak nie ty stawi temu czoła!! Z tymi pokładami pozytywnej energii wszystko pokonasz raz dwa!! :*

P.S. Natchniona Strawbelka wlasnie piekę Apple pie :):)

doris we wtorek mam zaden gin nie przyjmuje wczensiej jak wtorek. na bete nie ide bo nic mi nie da bo urola na pewno i bede siedzie ci myslec czy juz spada czy rosla wiec znow siezaczne zastanwiac obliczac i wariowac lepiej isc we wtorrek.
ja sie zamecze z beta czy bez ja musze miec usg. u nas w szpitalu jest mega do dupy sprzet nawet terminu nie da sie okreslic ktory tydzien
Fondie ja nie wierzę, że nie ma szpitala w okolicy, który zrobi Ci usg. To nie średniowiecze przecież. Ja siedzę nad jeziorem i w okolicach mam trzy miasteczka średnio po 40-50 km do każdego gdzie w szpitalu jest usg. Katujesz siebie martwiąc się i na pewno to Ci nie minie długo, po co Ci to? Zacznij już myśleć o detektorze tętna a teraz rób coś aby się uspokoić a nie zadręczać szukaniem objawów.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem zdziwiona ze kazali Wam w polowie ciazy zmieniac miejsce klucia heparyna. Ja do ostatniego dnia klulam sie w brzuch. Jak juz mialam duzy to sie balam ale moich dwoch ginow mowilo ze nie ma opcji bym krzywde dziecku zrobila. W szpitalu lezalam w 30tyg i dobe przed porodem i piguly tez robily mi zadtrzyki w brzuch. Mowilam ze ja sama zrobie ale sie upieraly ze w szpitalu to one robia o koniec. Ja przed ukluciem patrzylam gdzie wypina sie maly i walilam zastrzyk w druga strone brzucha. Niby mowili ze jak b sie boje to moze byc w ramie ale ze to ktos musi robic zeby fald zlapac bo nie mozna w miesien trafic. Moj maz na sam widok igly mdleje wiec nie mial mi kto robic i robilam w brzuszek

doris zrobia mi ale musze isc i powiedziec ze mam bole jakies bo inaczej nie zrobia. Przytocze ci jak bylam wciazy z cora. w jakos 12 tyg. zobacyzlam, że mam polipa i polecialam do spzitala bo nie wiedizlam co to lekarz wlaczyl usg i widzi serce pyta ktoryto tydzien ja mowie jakis 12nasty. A lekarz no jakis 12nasty. Poszlam za tydzien na usg do gina z mojej miesjcowosci bo do takiego chodzilam i mowie o zajscu a on mowi, przeciez to usg nawet tygodia ciazy pani nie wyliczy.
wiec po se stresowac jaki taki szajs tam jest moze nawet jak serce jest oni go nie zobacza. Na uoartego moge isc ale nie wiem poc o sie stresowac bardziej. Czekam na sledzie rolmopsy bo na mieso nie patrze a umieram z glodu.

reklama
Doris, Nafoczka, AgnieszkaP, Kitki ile razy w ciąży robiłyście badanie na HIV?! Moja siostra za 2 tyg ma termin a wczoraj biegała po lab. żeby zrobić HIV bo podobno w ciąży teraz trzeba 2x, na początku i na końcu?!?!

Do góry