reklama
tak agnieszka ale to nie wymioty mdlosci tylko obrzydza mnie to, ale czasem normalnie tak mam jak wciazy nie jestem. agnieszka a ty jakie mialam objawy? jakiekolwiek? a ciagniecia w pachwinach mialas dlugo bo ja juz nie wiem czy je wogole mam
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Mi nie kazali miejsca wklucia zmieniac. Mialam zrosty i zgrubienia na bruchu to zmienilam miejsce wklucia sama. Teraz mi lepiej w uda niz w brzuch.
Fondi a juz myslalm ze albo bedzie brak tematu objawow albo piszesz ze z kibla nie schodzisz.
Objawy u mnie i Strawbelki... ehhh
Fondi a juz myslalm ze albo bedzie brak tematu objawow albo piszesz ze z kibla nie schodzisz.
Objawy u mnie i Strawbelki... ehhh
czarna_mala
Fanka BB :)
Dzień dobry
Uwierz mi nie jedna z nas chciałaby być na Twoim miejscu. Doceń to co masz.
Sorry musiałam.
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Tak, Strawbelki objawem ciążowym było plamienie, ale Ty chyba takiego nie chcesz?strawbelka aty nie wymiotowalas ale cos mialasjakis objaw
bea troszke wicej musisz poczekac ale doczekasz sie napewno ja sienie znam na endomrtrium wogole zawsze mowili mi ze mam ladne wiec nie pomoge
Fondie wymioty i mdłości to nie wyznacznik czy ciąża się utrzyma czy nie. Mnie mdliło w pierwszej ciąży i poroniłam. Każda ciąża jest inna! Odechciewa mi się czytać ten wątek jak widzę, że taka jęczybuła z Ciebie. Na początku nie uda mi się zajść i po co tyle kasy u Maliny wydałam. Zaszłaś to kolejny problem, że mdłości nie masz. Jak kupisz detektor nie będziesz mogła znaleźć tętna i znowu będziesz marudzić. Weź się w garść, jak nie chcesz iść na betę to jedź to szpitala, powiedz że masz bóle krzyżowe i prosisz o usg, nie mogą odmówić Ci pomocy bo jesteś w ciąży.tak agnieszka ale to nie wymioty mdlosci tylko obrzydza mnie to, ale czasem normalnie tak mam jak wciazy nie jestem. agnieszka a ty jakie mialam objawy? jakiekolwiek? a ciagniecia w pachwinach mialas dlugo bo ja juz nie wiem czy je wogole mam
Uwierz mi nie jedna z nas chciałaby być na Twoim miejscu. Doceń to co masz.
Sorry musiałam.
chyba znow sie zaczyna oki nic nie pisze ja pisalam kiedys ze dla mnie etap stara jest najlepszy bo jak zachodze wciaze to wariuje mnie powinni uspic na 9 miesiecy i obudzic przy porodzie! juznci nie pisze tzn pozale sie na privach
czarna_mala
Dla Ciebie i dla dziecka brdzie najlepiej jak jednak pojedziesz na to usg...chyba znow sie zaczyna oki nic nie pisze ja pisalam kiedys ze dla mnie etap stara jest najlepszy bo jak zachodze wciaze to wariuje mnie powinni uspic na 9 miesiecy i obudzic przy porodzie! juznci nie pisze tzn pozale sie na privach
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Tak!!! Ja popieram!!!
reklama
czarna_mala
Tola jakie przetwory robisz? Ja dziś zrobiłam paprykę marynowaną. Planuję jeszcze sałatkę buraczkową
No i nie wiem co zrobić z fasolą, bo mam jej sporo, a jak kiedyś blanszowałam i mroziłam, to po odmrożeniu i ugotowaniu fasolka była raczej puree [emoji53]
No i nie wiem co zrobić z fasolą, bo mam jej sporo, a jak kiedyś blanszowałam i mroziłam, to po odmrożeniu i ugotowaniu fasolka była raczej puree [emoji53]
Podziel się: