reklama
U
użytkownik m
Gość
Magda Malinowski to najlepszy specjalista, lepszego od Niego chyba w PL nie ma z tego co się orientuje, to jest wiadome że nie każdej pomoże jak poczytasz forum od początku była dziewczyna która poroniła chyba 7 razy i jej nie pomógł nie wiem czy w obecnym czasie już ma dzidzie mam nadzieję że tak, ale zawsze trzeba się liczyć z tym że to też tylko człowiek nie cudotwórca czytaj, czytaj i czytaj dużo się dowiesz ja w grudniu zrobiłam MLR i Przybycień mnie pocieszył ze źle nie jest bo wynik nie miałam 0% ale każdy lekarz ma swoja sciężkę prowadzenia pacjentek i tyleNawet wybór lekarza na tym etapie wydaje mi się problemem czy Malinowski czy Dubrawski jestem zarejestrowana do Maliny a w głowie pełno pytań czy to dobry wybór czy on mi pomoże .
G
Gość
Gość
Ja robilam immunofenotyp w Angelius Provita w Katowicach.Magda ja tez mało wiem ale staram się czytać i analizować co tylko mogę, szczerze ja po 1 poronieniu wiedziałam że coś jest nie tak i szukałam i węszyłam ale nie patrzyłam na wiedzę gina bo szczerze oni niemają pojęcia już w tych cięższych przypadkach i wtedy zostaje górna półka z lekarzy ja wybrałam Przybycienia ale mam wrażenie że przez to że "tylko" 2 razy poroniłam i powiedziałam mu że 2 ciąża była z wadą to trochę mnie potraktował z przymróżeniem oka jeśli chodzi o zalecenia co do leków, nie wiem może się mylę ale takie odnoszę wrażenie,
strawberka ten immunofenotyp gdzie można wykonać kraków?
Ale musisz miec lekarza, ktory bedzie sie znal na tych wynikach.
Placilam 400zl za immunofenotyp+ 400zl za limfocyty T regulatorowe( Treg)
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik m
Gość
Właśnie szukałam i w Prokocimiu tego nie znalazłam dziękuję za odpJa robilam immunofenotyp w Angelius Provita w Katowicach.
Ale musisz miec lekarza, ktory bedzie sie znal na tych wynikach.
Placilam 400zl za immunofenotyp+ 400zl za limfocyty T regulatorowe( Treg)
U
użytkownik m
Gość
Fondie lub Avita możecie mi napisać jeśli macie takie wyniki jak limfocyty cd56 ile wam wyszło i jakie są normy?
hmm juz patrze cd56% 19,0 norma 3,0-12,0
a po szczepieniach hit 32,7 jeszcze wzroslo to sa nk nie? wszystkim to wzrstka po szczepieniach a czemu o to pytasz? nie zaglebiaj sie w to bo jego najbardziej interesuja stosunki czegos do czegos nie sam wynik.
wlasnie zauwazylam ze test imk caly mam po szczepieniach w normie tylko cd wzrosly.
bialko c weszlo w norme po szczepieniachprzeciwciala przeciw beta2-glikoproteinie igm tez weszlo w norme
a po szczepieniach hit 32,7 jeszcze wzroslo to sa nk nie? wszystkim to wzrstka po szczepieniach a czemu o to pytasz? nie zaglebiaj sie w to bo jego najbardziej interesuja stosunki czegos do czegos nie sam wynik.
wlasnie zauwazylam ze test imk caly mam po szczepieniach w normie tylko cd wzrosly.
bialko c weszlo w norme po szczepieniachprzeciwciala przeciw beta2-glikoproteinie igm tez weszlo w norme
G
Gość
Gość
Susana robila podobne badanie gdzies chyba w Warszawie. U niej to nazywalo sie troche inaczej, ale tez tam byly komorki nk.Właśnie szukałam i w Prokocimiu tego nie znalazłam dziękuję za odp
Same komorki nk mozna zrobic chyba w diagnostyce za 70zl.
Dziewczyny, jak kasa nie jest problemem, to ja bym odrazu jechala do Maliny, facet robi pelna diagnostyke i zna sie na immunologii.
Wiekszosc lekarzy leczy po omacku
Szkoda czasu i nerwow.
Ja jak podluczylam ile wydalam kasy na leczenie, to wyszlo kilka razy wiecej niz u Maliny.
Jakbym poszla odrazu do niego, to moze na in vitro by sie nie skonczylo i juz dawno mialabym dziecko.
Aga ja miałam podobnie z tym ze estrofemu nie brałam dopochwowo. Po @estrofem, potem 3-7 lamette i przed owu Ovitrele, a potem znowu estrofem 2x. Pod koniec estrofem zostal zmieniony na żel estreva 2xKochana Nafoczko powiedz mi czy przerabiałas taka stymulacje : od 3 dnia cyklu estrofem 2 mg x 1 dopochwo do podania ovitrelle , 3 ,5,7 dzień cyklu fostimon 75 i po ovitrelle estrofem co co drugi dzień z lutka dopochwo.
Agnieszka masz najlepsza technikę Clexane. Praktycznie zero siniaków i żadnego powietrza nie wypuszczam. Super że udało Ci sie zajść z cienkim endo. Najważniejsze żeby urosło do dnia implantacji czyli ok 7 dni po owulacji. W następnym cyklu zrobię sobie USG w tych dniach i zobaczymy czy nowe leki pomogły.
Pogody ducha i słoneczka na cały dzień
reklama
U
użytkownik m
Gość
czytałam nt limfocytów i rzuciło mi się w oko, że to te nk w macicy(o ile dobrze czytam). ja sobie powiedziałam że ta próba trzecia będzie ostatnią, jeśli się nie uda to wtedy Malina, narazie chcę tego uniknąć bo to spora odległość a mój małż jest taki ochoczy na takie wyprawy, że szok tym bardziej że trochę pojeździliśmy i Sacha odwiedzony i w Wawie pani Dębska i ja już też mam dośćpaula co to jest to cd56 ?
Podziel się: