reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

arluska do agi o polifin i czynnik martwicy nowotworu do avity :) mialy to samo:) dasz rade pamietaj ze im wiecej szczepionek tym lepiej. Ja mam duzo wyzsze cd56 zobacz sobie wzrosly ci po szczepionkach? w zasadzie tylko to skoczylo po szczepieniu

ja bym brala colostrum zreszta bralam i aga ci tez cos moze o tym napisac to samo w sobie powoduje wzrost mrl

reklama
mniaaaam, piękna!

ja robilam w Medicover (laboratorium Synevo mają) nazywało się to zamiennie: Subpopulacje limfocytow lub test IMK. 207 zł.
ale np pozycji cd56 nie mam. Mam ten "cd56" tylko w takim towarzystwie: "cd3- cd16+ cd56+", nazwane inaczej jako "komórki NK", norma 7.3-24%, moj wynik 11%.

ja w teście IMK mam wszystko wyszczególnione z osobna:
Limfocyty T
Limfocyty B
L.helper
L.supresor
Współczynnik CD4/CD8
Komórki NK
L . CD5 + Cd19
L. CD 56
wszystko %

arluska do agi o polifin i czynnik martwicy nowotworu do avity :) mialy to samo:) dasz rade pamietaj ze im wiecej szczepionek tym lepiej. Ja mam duzo wyzsze cd56 zobacz sobie wzrosly ci po szczepionkach? w zasadzie tylko to skoczylo po szczepieniu

ja bym brala colostrum zreszta bralam i aga ci tez cos moze o tym napisac to samo w sobie powoduje wzrost mrl

To nawet się nie będę zastanawiać już tylko idę kupić.w aptekach mają czy tylko przez internet?
mi cd56 wzrosło z 17 na 20% po szczepieniach
no i te cytokiny się pogorszyły bo tak
czynnik matwicy nowotworu miałam 1125 a mam 1552
interkulina 10 było 225 a mam 1203

Aga i Avitko proszę o info coś na temat tego Polifilinu i tych wyników

Susana robila podobne badanie gdzies chyba w Warszawie. U niej to nazywalo sie troche inaczej, ale tez tam byly komorki nk.
Same komorki nk mozna zrobic chyba w diagnostyce za 70zl.

Dziewczyny, jak kasa nie jest problemem, to ja bym odrazu jechala do Maliny, facet robi pelna diagnostyke i zna sie na immunologii.
Wiekszosc lekarzy leczy po omacku
Szkoda czasu i nerwow.
Ja jak podluczylam ile wydalam kasy na leczenie, to wyszlo kilka razy wiecej niz u Maliny.
Jakbym poszla odrazu do niego, to moze na in vitro by sie nie skonczylo i juz dawno mialabym dziecko.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
zgadzam się w pełni z Twoją wypowiedzią,ja w Diagnostyce robilam m.in białko C i S,wyszło w normie wtedy a u Maliny zle,on ma dokładniejsze pomiary i inne metody

Witam was kochane dziś caly dzień wvpracy was podczytywałam ale nie mogłam pisać byłam u mojej gin i 28 września mam histero i laparoskopie ale to tak na marginesie..
Obejrzała wyniki robione przez maline i co powiedziała żeby zapytać prof. Czy nie potrzebne mi po szczepieniach wlewy z intralupidu? Zapytałam dlaczego tak sądzi a ona poniewaz stosunek cytokin i współczynnika th1/do th2 to mój glowny problem i ona jest przekonana ze przez to serduszka przestają bić co wy na to?? Dodam ze komorki nk w formie
Ktora z was miała te wlewy i na co bo pamietam ze Sus ty miałaś któraś jeszcze Strawberka chyba ty mozecie cos napisać.
Arluska ściskam kciuki za dobre wyniki i życzę aby mrl poszybował

Witam was kochane dziś caly dzień wvpracy was podczytywałam ale nie mogłam pisać byłam u mojej gin i 28 września mam histero i laparoskopie ale to tak na marginesie..
Obejrzała wyniki robione przez maline i co powiedziała żeby zapytać prof. Czy nie potrzebne mi po szczepieniach wlewy z intralupidu? Zapytałam dlaczego tak sądzi a ona poniewaz stosunek cytokin i współczynnika th1/do th2 to mój glowny problem i ona jest przekonana ze przez to serduszka przestają bić co wy na to?? Dodam ze komorki nk w formie
Ktora z was miała te wlewy i na co bo pamietam ze Sus ty miałaś któraś jeszcze Strawberka chyba ty mozecie cos napisać.
Arluska ściskam kciuki za dobre wyniki i życzę aby mrl poszybował
Porzeczka ja mialam na komorki nk, bo mialam ich za duzo i na limfocyty Treg.( to zdolnosc organizmu do utrzymania ciazy) bo mialam ich za malo.

Nafoczka dobra kobieto Bóg zapłać::) mam nadzieje ze Fostimon i estrofem dopochwowo pomoga.
Arluska Polfinin to lek poprawiajacy krazenie bralama dwa dziennie. Colostrum Immune zafundowalam sobie i mezowi od drugiej serii dwa razy dziennie. Druga serie mialam pulowana. Mamn nadzieje ze kolejne szczepionki bedziesz miala juz od dawcow. Mi tez cd poszly do gory i nk

porzeczka jak zaczniesz cudowac z roznymi opiniami to na prawde zwariujesz. ty jestes u maliny tak?to mu zaufaj przecez po to sie szczepisz zeby twoj organizm wrocil do normy. POczekaj na wyniki po szczepieniu pogadaj z malina. Ja ci nie doradze ale w ostatniej ciazy tak latalam jak szalona mialam szystko co mozliwe a gowno wyszlo z tego...ale zrobisz jak uwazasz.

dziewczyny poszlam na spacer dostalam takiego glodu ze zrobilamnajszybsza jajecznice w zyciu goraca wpieprzam normlanie prawie mi sie rece trzesly:( odstawilam dzis siofor boje sie ze to od tego:(

reklama
Porzeczka ja mialam na komorki nk, bo mialam ich za duzo i na limfocyty Treg.( to zdolnosc organizmu do utrzymania ciazy) bo mialam ich za malo.

Strawerko co to za lifocyty treg jak nazywa się fachowo to badanie bo może o tym samym mówiłam nie wiem czy to badanie robiłam?
Fondi moja p dr tylko powiedziala aby zapytać Malinowskiego ona ciągle powtarza ze to prawdziwy autorytet i ona będzie mnie tak prowadzić jak on chce ale zeby zapytać więc zapytam
Ale oczywiście ziarno zasiane :-) :-)!!

Do góry