U
użytkownik m
Gość
Nafoczka a czy Ty robiłaś jakieś badania typu komórki nk, subpopulacje limfocytów, immunofenotyp? Przybycień nie wspominał o taki badaniu typowanie KIR?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mniaaaam, piękna!Zobacz załącznik 767094Fondie idz zrob lepiej szarlotke, bo pewnie masz pelno jablek w ogrodzie.
Ja robie jedna za druga, bo tyle mam jablek od tesciowej.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ja robilam w Medicover (laboratorium Synevo mają) nazywało się to zamiennie: Subpopulacje limfocytow lub test IMK. 207 zł.Susana robila podobne badanie gdzies chyba w Warszawie. U niej to nazywalo sie troche inaczej, ale tez tam byly komorki nk.
Same komorki nk mozna zrobic chyba w diagnostyce za 70zl.
Dziewczyny, jak kasa nie jest problemem, to ja bym odrazu jechala do Maliny, facet robi pelna diagnostyke i zna sie na immunologii.
Wiekszosc lekarzy leczy po omacku
Szkoda czasu i nerwow.
Ja jak podluczylam ile wydalam kasy na leczenie, to wyszlo kilka razy wiecej niz u Maliny.
Jakbym poszla odrazu do niego, to moze na in vitro by sie nie skonczylo i juz dawno mialabym dziecko.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Fondie lub Avita możecie mi napisać jeśli macie takie wyniki jak limfocyty cd56 ile wam wyszło i jakie są normy?