reklama
G
Gość
Gość
Fondie, ale sie uparlas tych pecherzykow. Od kilku dni walkujesz temat[emoji12]aga i dopiero teraz piszesz ze nie wypuszczasz?ja ma siniaki i uczulenie ;/chociaz od tej dawki nie jest ono tak intensywne mysle, że malina wiedzial co robi dajac taka dawke
Mozna tak i tak, od tego sie nie umiera, od siniakow tez nie[emoji12]
Kazdy ma swoj sposob i robi jak mu jest wygodnie[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
magda1208
Fanka BB :)
Witam dziewczyny zapisałam się na wizytę u mnie w celu uzyskania skierowania na badanie kariotypu i mrl bo pisałyście, że lepiej je mieć jak pójdę do Malinowskiego zastanawiam się czy zdążę bo wizytę u Pani doktor genetyk w moim mieście mam 25 .08., a u Maliny 26.09. Pytałam was wcześniej też o termin badań po poronieniu nie wiem które z badań można zrobić w jakim czasie..? Jeszcze jedno pytałam też wcześniej o genetykę czy któraś z was może mi odpowiedzieć jak to jest jeżeli okaże się że materiał pobrany do zbadania nie nadaje się to jak mamy z mężem sprawdzić czy nie jesteśmy obciążeni genetycznie pytam oto stale ,ale zależy mi bardzo na tym by wykluczyć wady genetyczne.
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Pisałysmy ci już o tym wcześniej badanie kariotypow określa czy wy rodxice macie jakieś wady a mikromacierzy czy dzidzius byl zdowy. Ja robiłam prywatnie i po 1,5 tygodnia miałam wynik kariotypy prawidłoweWitam dziewczyny zapisałam się na wizytę u mnie w celu uzyskania skierowania na badanie kariotypu i mrl bo pisałyście, że lepiej je mieć jak pójdę do Malinowskiego zastanawiam się czy zdążę bo wizytę u Pani doktor genetyk w moim mieście mam 25 .08., a u Maliny 26.09. Pytałam was wcześniej też o termin badań po poronieniu nie wiem które z badań można zrobić w jakim czasie..? Jeszcze jedno pytałam też wcześniej o genetykę czy któraś z was może mi odpowiedzieć jak to jest jeżeli okaże się że materiał pobrany do zbadania nie nadaje się to jak mamy z mężem sprawdzić czy nie jesteśmy obciążeni genetycznie pytam oto stale ,ale zależy mi bardzo na tym by wykluczyć wady genetyczne.
U
użytkownik m
Gość
Magda jeśli wy będziecie mieć kariotypy prawidłowe to dzidzia może mieć równie dobrze wadę!!!Witam dziewczyny zapisałam się na wizytę u mnie w celu uzyskania skierowania na badanie kariotypu i mrl bo pisałyście, że lepiej je mieć jak pójdę do Malinowskiego zastanawiam się czy zdążę bo wizytę u Pani doktor genetyk w moim mieście mam 25 .08., a u Maliny 26.09. Pytałam was wcześniej też o termin badań po poronieniu nie wiem które z badań można zrobić w jakim czasie..? Jeszcze jedno pytałam też wcześniej o genetykę czy któraś z was może mi odpowiedzieć jak to jest jeżeli okaże się że materiał pobrany do zbadania nie nadaje się to jak mamy z mężem sprawdzić czy nie jesteśmy obciążeni genetycznie pytam oto stale ,ale zależy mi bardzo na tym by wykluczyć wady genetyczne.
Wada może powstać w momencie podziału już połączonej komórki jajowej i plemnika. Pisałam już wcześniej to że zrobisz badanie zarodka po poronieniu wcale nie odpowie Ci na pytanie czy z Waszymi genami jest wporządku!!!
Bo podczas łączenia się komórek czy nawet podczas samego powstawania komórek rozrodczych może dojść do błędów poczytaj sobie trochę na ten temat bodajże około 5-9 % plemników jest wadliwych a komórek jajowych jeszcze więcej, podczas podziałów zygoty nawet może dojść do błędów i na to nie ma lekarstwa, poczytaj np skąd się biorą bliźnięta syjamskie...
G
Gość
Gość
Ja robie jedna za druga, bo tyle mam jablek od tesciowej.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
U
użytkownik m
Gość
Strawberka jak się czujecie Ty i Twój synek? pamiętam jak czytałam forum i pisałaś o podejściu do in vitro jak ten czas leci...możesz mi napisać u kogo się diagnozowałaś i za którym razem się udało bo z moją pamięcią jest jak jest...sorry za post pod postem
Mniam mniam
Mniam mniam
Witam dziewczyny zapisałam się na wizytę u mnie w celu uzyskania skierowania na badanie kariotypu i mrl bo pisałyście, że lepiej je mieć jak pójdę do Malinowskiego zastanawiam się czy zdążę bo wizytę u Pani doktor genetyk w moim mieście mam 25 .08., a u Maliny 26.09. Pytałam was wcześniej też o termin badań po poronieniu nie wiem które z badań można zrobić w jakim czasie..? Jeszcze jedno pytałam też wcześniej o genetykę czy któraś z was może mi odpowiedzieć jak to jest jeżeli okaże się że materiał pobrany do zbadania nie nadaje się to jak mamy z mężem sprawdzić czy nie jesteśmy obciążeni genetycznie pytam oto stale ,ale zależy mi bardzo na tym by wykluczyć wady genetyczne.
A do pani genetyk idziesz prywatnie czy na nfz?
reklama
Podziel się: