Hello,
myślałam że Was nie doczytam ile postów ale ogarnęłam wkońcu
Pytacie o Sache- ja czekałam u niego na wizytę około 2 miesiące ale NIE MA SENSU iść bez wyniku mlr, testu cytoks, i ana tak jak pisała wcześniej RIRI
Magda niema sensu abyś czekała na wynik z Genesis- bo on tez wiele nie wniesie- tzn powie czy maleństwo miało wadę czy nie, jeśli tak to określi ew rodzaj trisomii, tu coś wywnioskować można, bo nie chce pomylić ale któraś z dziewczyn tu z forum miała trisomie 22 chromosomu co oznacza zespół kociego oka to może chyba być wada przekazywana genetycznie, ale tak jak u mnie trisomia 16 chrom, to czysty przypadek żle się podzieliły komórki przy 1 podziale mejotycznym, z tego co czytałam to nawet jesli dostaniesz wynik że maleństwo nie miało wady to chyba też nie oznacza do końca prawdę bo bodajże aneuplidii mikromacierz nie wykrywa ale lepiej zapytaj jak będziesz dzwonić, a im wcześniej się umówisz do lekarza to tym lepiej, mi się wydaje że malina tez nie podchodzi do każdego przypadku tak samo bo skoro dziewczyny mają steryd niektóre po teście dodatnim,niektóre przy staraniach to chyba nie ot ttak , ale to już moje przemyślenia
dziewczyny teraz i ja proszę o pomoc wypowiedzcie się dr Przybycień powiedział mi że steryd mi nie jest potrzebny
czy przy ANA3 dodatnich brałybyście bez wyrzutów(Madzia pomocy)drąże temat encortonu bo obawiam się jak zażywać a lekarze mi nie chcą przepisać a u mnie z ANA jest myślę nie dobrze skoro ANA3 nawet mam dodatnie