reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
IMG_20160803_155744.jpg Państwu juz dziękujemy :-p

Załączniki

• IMG_20160803_155744.jpg
    IMG_20160803_155744.jpg
    583,6 KB · Wyświetleń: 115
Witam!jestem nu nowa,ale czuję się jakbym znała Was od dawna.bardzo przeżyłam stratę Suzany,Burczus,Asi,ja stracilam potrójną ciążę 4 miesiace temu,trzy zarodki,ale jedno bijace serduszko,ale i Ono umarło,a wraz z nim moje serce,mam przeciwciala ana dodatnie,1,2,3 te ostatnie przeciwko centromerom b,twardzina ukladowa ograniczona,bez objawów klinicznych,lekarze w ciąży zbagatelizowali :-(pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-D

Bentula, witaj. Napisz coś więcej o sobie. Miałaś ciążę trojaczą po clo czy naturalnie? Jakie brałaś leki? co badasz w tej chwili? W którym tygodniu?

Kwiatuszek - ja mialam lozysko brzeznie przodujace. Tez kazali lezec jak najwiecej. Mi sie podnioslo. Lekarz mowil ze lozysko ma czas by sie podniesc do 20-21tyg ciazy. Mi w 18/19 tyg jak bylam w szpitalu zaslanialo czesciowo ujscie szyjki. W 22 tyg bylo juz wysoko i bylo ok. Do konca ciazy bylam aktywna

Lamia 3t5d a 13dpo to w którym dniu masz owu ? Przyrost jest to najważniejsze, musisz go kontrolować.
Doris nie mam wymiarów pęcherzyka dostałam info ze pęcherzyk w macicy potwierdzający ciążę. Mam zdjęcie wkleić ? Ale to sam pęcherzyk
Wiec tak ponieważ uważam ze obydwoje panowie są kompetentni do,prowadzenia ciąż dlatego będę nazywać pan z łodzi i pan z Krk.
Pan z łodzi nie zgodzil się na zwiększenie Fraxiparyne na 0,8 -tak zasugerował pan z Krk odnośnie mojej wagi.
Podważyl ilość progesteronu jaka biorę i zamiast 3x2 lutkimam brać 2x1 lutce i 2x1dupek doustnie a jak będą plamienia to dupek zwiększyć 3x1 i odstawić acard na czas plamienia. Zbadał szyjkę i mówi że ciążowa i ok.
Odnośnie grzyba zmienił Natamycyne zlecone od pana z Krk na nystatyne i tez przez 20 dni.
Mam odstawić jednoglosnie : siofor, bromka, colostrum.
Zostawić metyle dodać femibion natal zostawić Wit d. I resztę wiadomo jak wcześniej. Szczerze to nie wiem co robic z tym odstawianiem. Kolejne szczepienie za 2 tyg ale dzień wcześniej usg czy wszystko ok.
Odnośnie uczulenia powiedział ze nie szkodzi dziecku jest małe są i gorsze. A wogole to go już nie mam więc nie wiem o co chodzi.
Pobierali mi krew i z jednej reki nie chciała leciec bo mało piłam ale Fraxiparyne nie zmieniam. Nie wiem co z resztą i odstawianiem
Doris musze zobaczyć ile mam sioforu

reklama
Kwiatuszek - Plamilam ale wczesniej. W I trymestrze. Zwiekszylam dupka i przeszlo. Mnie brzuch nisko bolal i w prawej pachwinie. Mdlilo mnie i wymiotowalam i w koncu pojechalam na ip na ginekologie. Zbadali mbie i stwierdzili ze wyrostek i skierowali na chirurgie na wyciecie przy okazji straszac ze to 19 tydz ze moga mi oecherz przebic ze dziecko bez szans. Jak uslyszeli ze biore acard i clexane to jeszcze dr stwierdzil zebym sie modlila zeby wyrostek nie pekl bo sie wykrwawie przez te leki[emoji47] wyszlam ze szpitala i z nerwow obrzygalam im podjazd dla karetek[emoji14] pojechalismy na chirurgie do innego szpitala bo w tamtym nie bylo. Na szczescie wykluczyli wyrostek badaniami z krwi moczu i usg brzucha. Jednoczesnie wysmiali teorie tamtego gina ze dziecko bez szans ze nie takie operacje robia, a juz to ze sie wykrwawie...no chirurg az sie zaksztusil jak to uslyszal i spisal sobie nawzisko tego bajkopisarza. Zadzwonili na ginekologie ze wysylaja im pacjentke. Przyjeli mnie poza kolejnoscia. Jeszcze raz badanie i usg przez brzuch i dopochwowe i wyszlo ze mam lozysko ktore zakrywa ujscie. Ale pocieszyli ze sie podniesie. I sie podnioslo

Do góry