reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Julia ładny suwaczek :D dobra wieczorem zakupie test dla spokoju :p Nie mojego tylko Waszego heh bo ja wiem co wiem ;)
Ufff, no to super. :):) to czekamy na wieści rano!

Witam!! Dziś nieźle zmokłam na plaży - uroki polskiego morza:(
Na drożność trzeba iść do szpitala czy w gabinecie lekarz robi!?
Do mnie dziś zawitała@ :( nowy cykl nowe nadzieje!!!
Tylko ta moja ginka to jakaś dziwna bo kazała mi brać dupka do @!! Chyba bym siė na @ nie doczekała przy dupku??! Zrobiłam jak poradziła Bertha - odstawiłam dupka i po dwóch dniach jest a tak bym czekała nie wiem na co:(
buuuuu, ale szkoda ze przyszla...
ja droznosc robilam prywatnie w gabinecie. 20min trwalo - wpuszcza plyn i podglada na usg dopochwowym czy widac przepływ. nieprzyjemne to wpuszczanie plynu :( Wczesniej dostalam zastrzyk z ketonalu.

U mnie dzisiaj 11dpo, test negatywny, ale lekkie bole podbrzusza daja nadzieje ze cos tam sie dzieje :) Przynajmniej te pare dni sobie pomarzę że może się udało ;)

reklama
Hej
Nasza Nafoczka dalej w szpitalu, a ja dalej nad jeziorem. Tylko pogoda beznadziejna. Wczoraj byłam nad morzem odwiedzić mojego malolata.

Avita no jesteś blisko mnie, do Dziwnowa mam 100 km z domu.

Fondie, napisz coś więcej wizycie. Jak duży pęcherzyk? Masz jakiś opis? Zdjęcie? Czy Znów nic nie masz?

Bea25 a czemu nie testowalas rano? Kup facelle w rosmanie koniecznie.

Asia zrób histeroskopie od razu, ja miałam dwa razy, lekarz mówił ze w niczym nie przeszkadza zrobienie i normalnie mogłam się starać w tym cyklu co miałam histero.

Lamia, o której wyniki bety?

Sus, jak na urlopie?

Strawbelka, Julia, Agnieszka, Riri gdzie fotki z usg?

Lumia, starania są?

Pozdrawiam Resztę Girlsów

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

JUŻ SAMA NIE WIEM !!!!!!
1 beta 14 dpo-43,85
2 beta 16 dpo-91 -dziś.
Niby przyrost ponad 100% , ale mała co? Nie wiem czy zestawem nie podtrzymuję? dziś 3 tydz i 5 dz.
Co o tym myślicie ? nie wiem co robić?!!

Lamia, może zagnieżdżane było późno, Przyrost masz prawidłowy. Sprawdzaj jeszcze ze 3 razy. Od leków by na pewno nie rosła

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Insulina
5,59
123,7
85,67
Glukoza
4,20
8,25
6,17

Magda to sa wyniki badania z tzw obciazeniem? Ja tez chcialam to zrobic a babka w rejestracji mnie pyta czy z obciazeniem czy bez. No i zglupialam bo lekarz nic nie powiedzial. Moze to dla niego bylo oczywiste, dla mnie nie... i zrezygnowalam. Chce zrobic nastepne podejscie tylko dzis go zapytam jakie? Bo to sie rozni tym ze zwykly poziom sie robi jeden raz a z obciazeniem po godzinie i dwoch? Przepraszam za tak glupie pytanie ale nigdy tego nie badalam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak pierwsza próba jest zerowa bez glukozy.2 (po godzinie) i 3 (po dwóch godzinach) jest już po wypiciu glukozy.I nie ma głupich pytań.

Boże ,dziewczynki DZIĘKUJĘ siedze i rycze .
Może macie racje bo w 10 dpo na teście nie było nic (a zawsze cień był) dopiero zrobiłam 13 dpo i kreski były, może faktycznie póżniej zagnieżdżenie było?
Kwiatuszku -a ciąża zakończyła się prawidłowo?
w piątek powtarzam bete
Bardzo proszę o kciuki:sad:

reklama
Do góry