reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Julia ładny suwaczek :D dobra wieczorem zakupie test dla spokoju :p Nie mojego tylko Waszego heh bo ja wiem co wiem ;)
Ufff, no to super. :):) to czekamy na wieści rano!

Witam!! Dziś nieźle zmokłam na plaży - uroki polskiego morza:(
Na drożność trzeba iść do szpitala czy w gabinecie lekarz robi!?
Do mnie dziś zawitała@ :( nowy cykl nowe nadzieje!!!
Tylko ta moja ginka to jakaś dziwna bo kazała mi brać dupka do @!! Chyba bym siė na @ nie doczekała przy dupku??! Zrobiłam jak poradziła Bertha - odstawiłam dupka i po dwóch dniach jest a tak bym czekała nie wiem na co:(
buuuuu, ale szkoda ze przyszla...
ja droznosc robilam prywatnie w gabinecie. 20min trwalo - wpuszcza plyn i podglada na usg dopochwowym czy widac przepływ. nieprzyjemne to wpuszczanie plynu :( Wczesniej dostalam zastrzyk z ketonalu.

U mnie dzisiaj 11dpo, test negatywny, ale lekkie bole podbrzusza daja nadzieje ze cos tam sie dzieje :) Przynajmniej te pare dni sobie pomarzę że może się udało ;)

reklama
Hej
Nasza Nafoczka dalej w szpitalu, a ja dalej nad jeziorem. Tylko pogoda beznadziejna. Wczoraj byłam nad morzem odwiedzić mojego malolata.

Avita no jesteś blisko mnie, do Dziwnowa mam 100 km z domu.

Fondie, napisz coś więcej wizycie. Jak duży pęcherzyk? Masz jakiś opis? Zdjęcie? Czy Znów nic nie masz?

Bea25 a czemu nie testowalas rano? Kup facelle w rosmanie koniecznie.

Asia zrób histeroskopie od razu, ja miałam dwa razy, lekarz mówił ze w niczym nie przeszkadza zrobienie i normalnie mogłam się starać w tym cyklu co miałam histero.

Lamia, o której wyniki bety?

Sus, jak na urlopie?

Strawbelka, Julia, Agnieszka, Riri gdzie fotki z usg?

Lumia, starania są?

Pozdrawiam Resztę Girlsów

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

JUŻ SAMA NIE WIEM !!!!!!
1 beta 14 dpo-43,85
2 beta 16 dpo-91 -dziś.
Niby przyrost ponad 100% , ale mała co? Nie wiem czy zestawem nie podtrzymuję? dziś 3 tydz i 5 dz.
Co o tym myślicie ? nie wiem co robić?!!

Lamia, może zagnieżdżane było późno, Przyrost masz prawidłowy. Sprawdzaj jeszcze ze 3 razy. Od leków by na pewno nie rosła

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Insulina
5,59
123,7
85,67
Glukoza
4,20
8,25
6,17

Magda to sa wyniki badania z tzw obciazeniem? Ja tez chcialam to zrobic a babka w rejestracji mnie pyta czy z obciazeniem czy bez. No i zglupialam bo lekarz nic nie powiedzial. Moze to dla niego bylo oczywiste, dla mnie nie... i zrezygnowalam. Chce zrobic nastepne podejscie tylko dzis go zapytam jakie? Bo to sie rozni tym ze zwykly poziom sie robi jeden raz a z obciazeniem po godzinie i dwoch? Przepraszam za tak glupie pytanie ale nigdy tego nie badalam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak pierwsza próba jest zerowa bez glukozy.2 (po godzinie) i 3 (po dwóch godzinach) jest już po wypiciu glukozy.I nie ma głupich pytań.

Boże ,dziewczynki DZIĘKUJĘ siedze i rycze .
Może macie racje bo w 10 dpo na teście nie było nic (a zawsze cień był) dopiero zrobiłam 13 dpo i kreski były, może faktycznie póżniej zagnieżdżenie było?
Kwiatuszku -a ciąża zakończyła się prawidłowo?
w piątek powtarzam bete
Bardzo proszę o kciuki:sad:

reklama
Do góry