reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Siofor 500 brałam 3x1 do około 20 tygodnia .Później zaczęłam obstawiać razem z encortonem .Za wizytę 100 zl do tego 100 zl za usg i rzadko bo chyba raz za pobranie materiału do badania, ale nie pamiętam ile .A i jeszcze później 50 zl za ktg

reklama
Bea25ta, jeśli mierzyłaś pod pachą to nie miarodajne. A ta w pochwie temperatura jest obiecująca. Na betę marsz!:tak:
I trzymam kciuki!

Chociaż w dalszym ciągu mi bardzo smutno i jestem podłamana muszę się podnieść i dalej walczyć. Opracowałam plan działania na kolejne 5 miesięcy :-p. Jak do końca roku się nie uda to wtedy histero, bo z jajowodami jest wszystko ok a zrosty to czytam, że w ogóle bym nie zachodziła. Mimo wszystko zabieg to ingerencja w ciało i chcę jeszcze dać szansę naturze, więc poczekam z nim do grudnia.
Asia, histeroskopia to podstawa przy diagnostyce.
Przeciez po histeto Ci sie nic nie popierniczy. Ja bym nie czekala do grudnia.
No ale to Twoja decyzja.
Ja mialam laparo. 2 histero. 2 razy droznosc.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Siofor 500 brałam 3x1 do około 20 tygodnia .Później zaczęłam obstawiać razem z encortonem .Za wizytę 100 zl do tego 100 zl za usg i rzadko bo chyba raz za pobranie materiału do badania, ale nie pamiętam ile .A i jeszcze później 50 zl za ktg
A jakie mialas wyniki insuliny i glukozy przed rozpoczeciem brania mety?

Ostatnia edycja:
Fondie dobre wiesci przynosisz[emoji4] teraz pozytywne myslenie!

Lamia kciuki za bete&&&&&

Beata najlepsze mierzenie to w "malej" pod pacha to raczej za duze skoki sa temp. I jest niemiarodajna...
A temp. Z dolu 36.9 to dobra temp[emoji4]

reklama
Witam!! Dziś nieźle zmokłam na plaży - uroki polskiego morza:(
Fondie ciekawa jestem bardzo co Ci malina powie!!??
Asia histero to zabieg rutynowy w szpitalach, nic nie boli a w diagnostyce potrzebny!! Doba w szpitalu i po sprawie!!
A przy histero robią też drożność?! Żałuje że nie miałam zrobionej drożności wtedy bo teraz myślę, że muszę zrobić jeszcze ten zabieg:(
Na drożność trzeba iść do szpitala czy w gabinecie lekarz robi!?
Do mnie dziś zawitała@ :( nowy cykl nowe nadzieje!!!
Tylko ta moja ginka to jakaś dziwna bo kazała mi brać dupka do @!! Chyba bym siė na @ nie doczekała przy dupku??! Zrobiłam jak poradziła Bertha - odstawiłam dupka i po dwóch dniach jest a tak bym czekała nie wiem na co:(
Lamia jak u Ciebie!!??
Beata zatestuj:)
Lumia a co u Ciebie bo coś dawno się nie odzywałaś!!
Nafoczko zdrowia Ci życzę i szybkiego powrotu do domu!!:)

Ostatnia edycja:
Do góry