reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczynki dziękuje za kukciasy, ale strasznie się boję !!!! wczoraj zrobiłam test o 10 i 2 krechy ,o 21 zrobiłam ten sam i 2 nawet mocniejsza ,a dziś z pierwszego moczu ( co prawda inny test) i bledsza!!!!
Fondi jestem ,tak byłam na becie wynik ok 12-13 .Zwariuję do tego czasu!!!
Ja w sumie sama się diagnozowałam, poczytałam to forum ,badania wszystkie prywatnie, Wyżebrałam od reumatolog steryd i clexan i tyle teraz wszystko na wyczucie. Jestem tak zdesperowana ,że sama sobie plan ''działania '' ustaliłam.

reklama
Foczka daj spokój. Sprzatalas przed chrzcinami i po chrzcinach?? Nie wiesz ,ze sprzata sie tylko po gosciach :p Szkoda ze blizej nie mieszkasz bo wpadlabym na przytulaski od chlopakow (tych mniejszych) i placucha mniam mniam. Sama robilas czy kupowalas?

I jakie masz dawki?

teraz obliczylam ze jestem 4tydzien 2 dzien hahaha to sma poczatek drogi

Ostatnia edycja:
I jakie masz dawki?

teraz obliczylam ze jestem 4tydzien 2 dzien hahaha to sma poczatek drogi
euthyrox 50 , femibion, kwas 5 mg, bromek 1/2-1 co drugi dzień 2x magnez acard, metypryd biorę od dziś 16 mg, clexan zacznę dziś 0,4 mam kilka sztuk od ciotki ,a potem mam 20 szt 0,6 i lutkę od wczoraj 100 1x dziennie. Tyle do wizyty a dalej się zobaczy ,ale na pewno nic nie zmiejszę
Dziewczynki jak syn wstanie to wklei zdjęcia ,bo ja jestem z czasów PRL-u więc wiecie....

reklama
lamia jak masz trombofilie moze wez wieksza dawke clexane co? ja mam jeden fragim na zbyciu 7500 trzymalam bo moze sie przyda ale widze ze nie. ale to duza dawka chyba tego fragminu ja nie wiem gdzie femibion wcisnac..a bralam metyle?

Do góry