reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej[emoji4]

Pamietam obiecalam fotke wstawie jutro[emoji4] rzadko teraz z lapka korzystam...

Fondie gratuluje pieknej bety! Postaraj sie za mocno niestresowac[emoji4] trzeba wierzyc za kazdym razem!
Ale nadal zaciskam &&&&

Lamia moje gratulacje kochana!!!! I zaciskam kciukasy za kropeczka&&&&&&

Nafoczka to dzis chrzciny ta?[emoji4]
Daj jakas fote przystojniaka[emoji4]

Fondie, Lamia gratulacje!! Niech Wam się uda!!!!

A ja nie wytrzymnałam i zatestowałam i ... NIC! Tak jak myślałam, więc poszłam z koleżanką na piwo i na gadanie o d...e marynie!!!!!
Odstawiam dupka czekam na @ a późnie do roboty!!!

Lamia idziesz na bete ? ?
Looo ale mialas super wyniki doris. A ty bralas progesteton ?
Ale mialam sen hahah ze z tym antkiem jak on sie nazywa co agenta wygral sie na randje umawialam haha
Avita wybaw sie nad morzem:)

mialam isc na tsh ale zapomnialam ze m samochod wzial a na nogach nie ebde lazic dzisi tak wzielam 100 zrobie nie na czczo musi se milewic zporadzic z tym wynikiem.
wiecie, ż emialam ddimer w styczniu 81 a teraz 254;/ eh dobrze ze w normie jeszcze

zapomnialam, że na wymazie mam candidie ze wzrostem wymiernym co olal lekarz oj ta ciaza nie bedzienalezec do latwch ale co tam jak narazie sie nie stresuje robie wszystko co ma byc lekarze niech sie martwia.

Ostatnia edycja:
Fondie Ty nie panikujesz? A to ja myslalam że tak i stad 5 stron nastukanych w jeden dzien i dziesiatki postow z pytaniami od Ciebie heh. Uu to musze zagladac na forum co chwilke jak zaczniesz panikowac bo co wtedy bedzie? :p

Lamia no no no to mi zrobilas suprajsa :-) Suuper .Trzymam kciuki.

Widze ,że niektore nie wytrzymuja presji i odpadaja ja chyba tez tak zrobie :p.
NIE poszlam na bete bo mi sie nie chcialo. Zreszta i tak czuje sie okresowo wiec szkoda forsy. Kuje mnie w jajniku i jakby nerce, mam wrazliwe sutki i to wszystko od tabletek. Juz mi sie nie chce marzyc i zyc nadzieja na ten cykl.Nastawie sie na kolejne ze zdwojona sila i samozaparciem i tego innym tez zycze :-*

on sie krolikowski nazywa ten co sie na randki umawialam hahaha wlasnie :)

bea spoko jeszcze czas dopiero 8 rano:)
mnie bolal brzuc jak na miesiaczke, plailam i nawet mialam takie juzbole jaky w boku lewym sie cos odrywalo nie mowiac o bolu nerki korymialam caly czas i klocie to normlane ze wboku kluje wciazy zawsze:)ale namawiam na wczensiejsze robienie testu:) ale wiadomo gadam se a 3 dni temu nikt b nie wmowil ze mi dwiekreski wyjda.zreszta dalej casem zaboli
i powiem szczerze ze nie mialam nadzei na wzrost bety o plamieniu bo zawsze bylo ta samo.
no ale nic zaraz bedzie panika pewnie jak progetseron wynik mi na necie sie wyswietli haha

poza tym wczoraj wzrosla nie znacyz ze dzis nie spada.....nigdy nic nie wiadomo....jamam za raz gosci i 3 dzieci w domu a jamam sie oszczedzac to jest dobre dopiero:)

lamia odezwij sie:)

Fondie mnie się śniła babka od angielkiego mojego dziecka jak ją opierniczałam że mu lakcje na wakacje zadała!! :)

Wczoraj topiłyśmy z koleżanką smutki, nawet nie było tak źle. Nasi panowie to w ogóle już odjazd a dzieci same siė uśpiły!!
Fondie pewnie różowo w tej ciąży mieć nie będziesz ale bėdzie dobrze zobaczysz;) :)

Beatka bo teraz ja Ci dam kopniaka nie łap dołków tylko działaj. Masz jeszcze troche czasu na starania, będziesz się jeszcze cieszyć z drugiego dzidziusia:tak:
Ja sobie znalazłam dziś jeszcze poicieszenie jak przeczytałam na necie że kukulska pochwaliła się ciążowym brzuszkiem. Ona też 40!!

Pozdrawiam Was z jak nnarazie gorącego Dziwnowa!!:D

szkoda, że ja na pierwszy ogien poszłam po leczeniu maliny oczywscie teraz bo wiadmo stara gwardia tez sie leczyla.
Napisze wam jeszcze moj rozkład leków i juz was tak nie mecze soba:) no i potem wam wyniki mojego progesteronu napisze:)
6:30 -letrox narazie 100mg 2x w tyg i 75mg 5x w tyg
7:00 sniadanie + 10 mg encortonu ( na spiacego jem chleb z maslem albo co zlapie)
8:00 - aplikacja 2 lutek
9:00 - acard 75mg
10:00- sniadanie porzadne i colostrum podczas posilku (albo jak zjem wczensiej jak dzis to wczesniej colostrum)
11:00 - b12 podczas posilku czyli np. podczas jedzenia jablka:)
13:00-b6
14-15:00- obiad po nim siofor
16:00- metafolin 800uq + aplikacja 2 lutek
18:00- 5mg kwas foliwoy + co dwadni witamine d3 bo mam 2000 jednostek( w sumie to d juz ze 3 dni nie jadlam bo zapomnialam;/)
19:00 - zwykla b complex jedna tabetka tak na wszelki wypadek zeby mnie malina nie okrzyczal ze nie biore tak samo jak samo 5mg kwasu foliowego
21:00 fraxiparyna 5700
22:00 pol bromergonu
24:00 apliakcja 2 lutek
i wybrazcie sobie, że pika mi tel z kazdym przypomnieniem. moje dziecko juz wola mamo witaminke bo dzwoni tel. heheheh
musze gdzies femibion natal dac ale nie wiem gdzie jak myslicie? a moze cos zmieilibyscie?

bo od maliny mam fraxi, encorton, bcomplex brac 2x dziennie zwykle + 5mg 1x dziennie kwasu foliowego i encorton 10mg i acard, a metyle mam od genetyczki a siofor od mileiwcza.
ale w srode wszystko pokaze malinie i on zdecyduje czy co odstawic, a colostrum sama biore ale z pozwoleniem malinowskiego.

Fondie ja mam już robiony zastrzyk z clexane w pośladki, tylko ocywiście sama tego nie robię tylko mój mąż, więc nie musisz kłuć się tylko w brzuch. Dla mnie w dupkę jest mniej stresująco ;-).
Lamia ale super!

reklama
Do góry