reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie taka jest prawda,że o encortonie mu nie mówiłam bo wiedziałam jaka będzie jego reakcja.A co sioforu to kazał mi odstawić,ale ja zrobiłam po swojemu i też mu o tym nie powiedziałam :) Postawiłąm wszystko na jedną kartę bo wiedziałam,że albo się uda albo wyląduje w psychiatryku :D
a do ktorego tygodnia bralas siofor i encorton?
kurde mialas dupka 3x2 jak dlugo??? i jeszcze mi powiedz no clexane przy tym tez duza dawke mialas.

ja sie bede i tak sugerowac co malina mowi i kaze nie milewicz ale poklutego brzucha nie da sie ukryc wiec musz emu frax powiedziec a encoerton omine tyle tylko, że on obniza tsh i da duza dawke letroxu bez brania pod uwage encortonu ale widze ze mimo encortonu 15 o ktorym nie wiedzial doprowadzil ci ciaze jako endo z dobrym tsh wiec bede czesciej tsh badac:)
mam ddimer 200 cos wiec zakrzpicy nie mam od dawki lutki 3x2 wiec do srody taka zostawie bo czasem braz widze jeszcze . faktycznie trzeba to na wyczucie brac !

reklama
Ddimery i tsh badałam na każdą wizytę.Ze względu na wagę dostałam clexane tak dużo. Siofor brałam do chwili odstawienia encortonu tak jakoś do 25 tygodnia.Zapytaj Milewicza o pregnyl.

Z tego co pamiętam to tak.Chodziłam jeszcze do lekarki tutaj w Katowicach i po rozmowie z nią się na to zgodziłam.Progesteron bierze się do czasu wytworzenia łożyska bo później nie ma on już takiego znaczenia.

Dzięki dziewczynki:-) :) Jutro wstawiam test-obiecuję:yes:
NAFOCZKA ,DORIS SUSA może wy mi podpowiecie jak mam brać ten steryd?
Strawbelka a ty od ilu zaczęłaś brać? i ile tygodni brałaś taką dawkę?

Hej hej
Na początek Lamia, Fondie macie parę ale super! Gratuluje ♡♡♡
Lamia Magda dobrze ci pisala 5mg encortonu=4mg matypredu

U mnie impreza "coraz glosniejsza" :D
mój cudowny synus był cały dzień bardzo grzeczny, w kościele tez wiec juz jeden ważny punkt za nami ♡♡♡

Dzięki dziewczynki:-) :) Jutro wstawiam test-obiecuję:yes:
NAFOCZKA ,DORIS SUSA może wy mi podpowiecie jak mam brać ten steryd?
Strawbelka a ty od ilu zaczęłaś brać? i ile tygodni brałaś taką dawkę?
Ja bralam 10 encortonu od 1dc.
Potem od chyba 16dc bralam juz 15 encortonu.
Z dawki zaczelam schodzic po skonczonym 12tc. Zmniejszalam po 2,5mg. Zmniejszanie bardzo rozciagalam w czasie. Teraz jestem w 17t2d i od jutra bede brac 2,5 encortonu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry