reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie taka jest prawda,że o encortonie mu nie mówiłam bo wiedziałam jaka będzie jego reakcja.A co sioforu to kazał mi odstawić,ale ja zrobiłam po swojemu i też mu o tym nie powiedziałam :) Postawiłąm wszystko na jedną kartę bo wiedziałam,że albo się uda albo wyląduje w psychiatryku :D
a do ktorego tygodnia bralas siofor i encorton?
kurde mialas dupka 3x2 jak dlugo??? i jeszcze mi powiedz no clexane przy tym tez duza dawke mialas.

ja sie bede i tak sugerowac co malina mowi i kaze nie milewicz ale poklutego brzucha nie da sie ukryc wiec musz emu frax powiedziec a encoerton omine tyle tylko, że on obniza tsh i da duza dawke letroxu bez brania pod uwage encortonu ale widze ze mimo encortonu 15 o ktorym nie wiedzial doprowadzil ci ciaze jako endo z dobrym tsh wiec bede czesciej tsh badac:)
mam ddimer 200 cos wiec zakrzpicy nie mam od dawki lutki 3x2 wiec do srody taka zostawie bo czasem braz widze jeszcze . faktycznie trzeba to na wyczucie brac !

reklama
Ddimery i tsh badałam na każdą wizytę.Ze względu na wagę dostałam clexane tak dużo. Siofor brałam do chwili odstawienia encortonu tak jakoś do 25 tygodnia.Zapytaj Milewicza o pregnyl.

Z tego co pamiętam to tak.Chodziłam jeszcze do lekarki tutaj w Katowicach i po rozmowie z nią się na to zgodziłam.Progesteron bierze się do czasu wytworzenia łożyska bo później nie ma on już takiego znaczenia.

Dzięki dziewczynki:-) :) Jutro wstawiam test-obiecuję:yes:
NAFOCZKA ,DORIS SUSA może wy mi podpowiecie jak mam brać ten steryd?
Strawbelka a ty od ilu zaczęłaś brać? i ile tygodni brałaś taką dawkę?

Hej hej
Na początek Lamia, Fondie macie parę ale super! Gratuluje ♡♡♡
Lamia Magda dobrze ci pisala 5mg encortonu=4mg matypredu

U mnie impreza "coraz glosniejsza" :D
mój cudowny synus był cały dzień bardzo grzeczny, w kościele tez wiec juz jeden ważny punkt za nami ♡♡♡

Dzięki dziewczynki:-) :) Jutro wstawiam test-obiecuję:yes:
NAFOCZKA ,DORIS SUSA może wy mi podpowiecie jak mam brać ten steryd?
Strawbelka a ty od ilu zaczęłaś brać? i ile tygodni brałaś taką dawkę?
Ja bralam 10 encortonu od 1dc.
Potem od chyba 16dc bralam juz 15 encortonu.
Z dawki zaczelam schodzic po skonczonym 12tc. Zmniejszalam po 2,5mg. Zmniejszanie bardzo rozciagalam w czasie. Teraz jestem w 17t2d i od jutra bede brac 2,5 encortonu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry