reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
lamia wazne jak wzrosnie:)
starwbelka nie wiem to poc robilam progesteron? jak nie mam z tego wyniku czyli nie wsiaka sie w krew? czyli juz nie wiem co mam robic

lamia wazne jak wzrosnie:)
starwbelka nie wiem to poc robilam progesteron? jak nie mam z tego wyniku czyli nie wsiaka sie w krew? czyli juz nie wiem co mam robic
Fondie, bo sztuczny progesteron nie wychodzi w badaniach. Nie wiem jak z luteina. Moze ktos madrzejszy sie wypowie[emoji6]
Dobrze ze zrobilas ten progesteron. Ja tez robilam i mialam cos kolo 42.
A lekarz mi wtedy mowil ze ten sztuczny mie wychodzi w badaniu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

wiec moze zagescilam krew zabardzo;/
porzeczka dodzownilas sie do maliny??? ja probuje i dupa nic

Ostatnia edycja:
Wpadam na chwilę
Lamia gratulacje, beta nie za wysoka ale jak piszą dziewczyny sprawdź przyrost po 48h
Fondie, progesteron dobry masz ale ja bym jeszcze nie zmniejszała dawek progesteronu przynajmniej do 7-8 tc.
Kiedy będziesz miała usg?

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Wpadam na chwilę
Lamia gratulacje, beta nie za wysoka ale jak piszą dziewczyny sprawdź przyrost po 48h
Fondie, progesteron dobry masz ale ja bym jeszcze nie zmniejszała dawek progesteronu przynajmniej do 7-8 tc.
Kiedy będziesz miała usg?

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
nie wiem mialam dzis zrobic tsh ale zjadlam tabletke z rana bo zapomnialam i mam dzownic do lekarza czyli jutro zadzwonie moze cos powie coi jak kiedy oby bety nie kazal powtarzac bo ja wariuje jak ja badam. najwazniejszy malina w srode od niego wszystko bede widziec co i jak moze on powie kiedy usg bo to dopiero 4t2d to pewnie z tydzie na usg jak nie dwa poczekam

tak porzeczka dodzwonilam sie ide w srode na wizyte i szczepienie i wydac 1730 za same badania ktore mam powtorzyc te co wyszly zle plus toxo i cmv

reklama
nie wiem mialam dzis zrobic tsh ale zjadlam tabletke z rana bo zapomnialam i mam dzownic do lekarza czyli jutro zadzwonie moze cos powie coi jak kiedy oby bety nie kazal powtarzac bo ja wariuje jak ja badam. najwazniejszy malina w srode od niego wszystko bede widziec co i jak moze on powie kiedy usg bo to dopiero 4t2d to pewnie z tydzie na usg jak nie dwa poczekam

tak porzeczka dodzwonilam sie ide w srode na wizyte i szczepienie i wydac 1730 za same badania ktore mam powtorzyc te co wyszly zle plus toxo i cmv
To dobrze że się dodzwoniłaś ja jadę 8 na szczepienia i wizyta czyli bagatela 1000 zl takze nie odbiegam daleko od Ciebie z cena az się boję ile to wszystko będzie kosztować ale cóż same wiecie.. można wiele wydać aby osiągnąć ten maly placzący cel...

Do góry