reklama
G
Gość
Gość
Fondie, bo sztuczny progesteron nie wychodzi w badaniach. Nie wiem jak z luteina. Moze ktos madrzejszy sie wypowie[emoji6]lamia wazne jak wzrosnie
starwbelka nie wiem to poc robilam progesteron? jak nie mam z tego wyniku czyli nie wsiaka sie w krew? czyli juz nie wiem co mam robic
Dobrze ze zrobilas ten progesteron. Ja tez robilam i mialam cos kolo 42.
A lekarz mi wtedy mowil ze ten sztuczny mie wychodzi w badaniu.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Fondie dopytaj o to lekarza, bo co do duphastonu to jestem pewna ze nie wychodzi, ale co do luteiny to nie wiem czy wychodzi czy nie.czyli mialam dobry progeteron to po tyle lutki?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dodzwonilam jestem nie do zajebania :-) będa do mnie dzwonili po 19 z infor. O wynikach tak się z nim umowiłam więc jeśli byś coś moze to daj znakwiec moze zagescilam krew zabardzo;/
porzeczka dodzownilas sie do maliny??? ja probuje i dupa nic
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Wpadam na chwilę
Lamia gratulacje, beta nie za wysoka ale jak piszą dziewczyny sprawdź przyrost po 48h
Fondie, progesteron dobry masz ale ja bym jeszcze nie zmniejszała dawek progesteronu przynajmniej do 7-8 tc.
Kiedy będziesz miała usg?
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Lamia gratulacje, beta nie za wysoka ale jak piszą dziewczyny sprawdź przyrost po 48h
Fondie, progesteron dobry masz ale ja bym jeszcze nie zmniejszała dawek progesteronu przynajmniej do 7-8 tc.
nie wiem mialam dzis zrobic tsh ale zjadlam tabletke z rana bo zapomnialam i mam dzownic do lekarza czyli jutro zadzwonie moze cos powie coi jak kiedy oby bety nie kazal powtarzac bo ja wariuje jak ja badam. najwazniejszy malina w srode od niego wszystko bede widziec co i jak moze on powie kiedy usg bo to dopiero 4t2d to pewnie z tydzie na usg jak nie dwa poczekamWpadam na chwilę
tak porzeczka dodzwonilam sie ide w srode na wizyte i szczepienie i wydac 1730 za same badania ktore mam powtorzyc te co wyszly zle plus toxo i cmv
reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
To dobrze że się dodzwoniłaś ja jadę 8 na szczepienia i wizyta czyli bagatela 1000 zl takze nie odbiegam daleko od Ciebie z cena az się boję ile to wszystko będzie kosztować ale cóż same wiecie.. można wiele wydać aby osiągnąć ten maly placzący cel...nie wiem mialam dzis zrobic tsh ale zjadlam tabletke z rana bo zapomnialam i mam dzownic do lekarza czyli jutro zadzwonie moze cos powie coi jak kiedy oby bety nie kazal powtarzac bo ja wariuje jak ja badam. najwazniejszy malina w srode od niego wszystko bede widziec co i jak moze on powie kiedy usg bo to dopiero 4t2d to pewnie z tydzie na usg jak nie dwa poczekam
tak porzeczka dodzwonilam sie ide w srode na wizyte i szczepienie i wydac 1730 za same badania ktore mam powtorzyc te co wyszly zle plus toxo i cmv
Podziel się: