reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

1785:) ostani raz robilam bete boze dziekuje:)

ddimer 250 :) norma do 500 tsh i progesteron jutro bedzie

Fondie, cudny przyrost!! :) gratulacje :)
Tez mysle ze jedno jajco pękło wczesniej.

Pytałam kiedyś jakie masz wyniki glukozy i insuliny na czczo, bo zastanawiam sie czy metformine nie zacząć brać ale chce porównać wyniki.

reklama
Fondie, super GRATULUJĘ JESZCZE RAZ!
przy tak wysokiej becie wszystko będzie dobrze. Ciekawa jestem tylko czy jedno czy dwa są zarodki?

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Dziewczynki witam wieczornie
Bardzo ,ale to bardzo proszę o waszą pomoc ,chodzi o metypred jaką dawkę brać ,bo dopiero zaczynam od jutra,a zagubiłam kartkę od lekarki na której wszystko mi napisała.
Zrobiłam test w 10 dpo i nic ,ale dziś 13 dpo coś mnie tknęło i zrobiłam przed chwilą i jest 2 krecha!!!!!
Dlatego od jutra muszę ten steryd a kompletnie nie wiem od jakiej dawki zacząć??!!!!
Rano jadę na prl ,prg,tsh ,i betę
Błagam trzymajcie kciuki i napiszcie jaką dawkę wziąć :sorry2:

Bardzo ,ale to bardzo proszę o waszą pomoc ,chodzi o metypred jaką dawkę brać ,bo dopiero zaczynam od jutra,a zagubiłam kartkę od lekarki na której wszystko mi napisała.
Zrobiłam test w 10 dpo i nic ,ale dziś 13 dpo coś mnie tknęło i zrobiłam przed chwilą i jest 2 krecha!!!!!
Dlatego od jutra muszę ten steryd a kompletnie nie wiem od jakiej dawki zacząć??!!!!

Lamia, GRATULACJE!!! :):):)
Ja niestety nie pomogę ze sterydem.
Wstaw zdjęcie testu zeby oczy nacieszyć! :)

Magda 82 a ty siofor sama sobie dawkowalas w czasie ciazy? a mowilas mu o encortonie na wlasna reke i co mowil?

bertha
glukoza na czczo 4,77
insulina 6,98

a le insulina po 1h jest 74 i to chyba mu sie nie podoba.

strawbelka mam andzieje teraz sie martwie ta heparyna bo swedzi dosc instensywnie oby dzidzi nie zaszkodzilo. ale kluc sie musze bo mam duza zakrzepice. Musze myslec pozytywnie do srody.
a dodzwonilam sie do lekarza i powiedzial, że narazie beta ladnie przyrosla i tyle zrobic z rana tsh i nic wiecej nie mowil o dawce progesteronu ani nic. ALe chyba zostaje narazie na takiej dawce po 2 bo musze poczekac do wyniku prolaktyny do rana jutro.

lamia super:) nie wiem jaka dawka a jaka masz przyczyne niepowodzen? ja mam encorton 10mg a dojakiego gina chodzisz?

Ostatnia edycja:
Fondie taka jest prawda,że o encortonie mu nie mówiłam bo wiedziałam jaka będzie jego reakcja.A co sioforu to kazał mi odstawić,ale ja zrobiłam po swojemu i też mu o tym nie powiedziałam :) Postawiłąm wszystko na jedną kartę bo wiedziałam,że albo się uda albo wyląduje w psychiatryku :D

reklama
Lamia, super! Kciuki masz jak w banku!!!Niestety odnośnie sterydu nie pomogę, bo nie mam wskazań.

Fondie gratuluję wyniku bety, może rzeczywiście bliźniaki do was wrócą. Będziecie mieć wesoło :-)

Ja całe dnie spędzam z moją bratanicą, jest naprawdę kochana. Pewnie do końca sierpnia będziemy się nią opiekować. Niestety potwierdza się teza, że dziewczynki są dużo głośniejsze od chłopców, bo jak krzyknie, zapiszczy to nieograniczona ilość decybeli :-) Nie przyzwyczajona jestem. Wczoraj w parku nawet pytano mnie o kartę dużej rodziny, bo Juleczka do mnie jest bardziej podobna niż moje własne rodzone dzieci. Niestety mieszka na stałe w Hiszpanii i ciocia widuje ją naprawdę rzadko, teraz więc nadrabiam zaległości :-)

Starania narazie zawieszone. Odpoczywam.

Do góry