reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, super komedia leci teraz na TVN. Polecam na smutki[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez to chcialam ogladac ale moj powiedzial ze punisher ( polsat film) lepszy [emoji36][emoji36] no i wez znajdz kompromis. Chcialam wlaczyc śdm ale sie tylko zasmial pod nosem.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Taaak ogladam TVN jeszcze lecial infiltrator - uwielbiam. W przerwie reklamowej CSI ;-)

Jutro sadny dzien u Fondie i u mnie. Będę testować. 3dni wcześniej niż kazał doktorek ale jakoś się nakręcilam :p. Chyba ,że jutro zpeniam.

Aga707 a jak u Ciebie zielone światło? Chodzisz na monitoringi czy total żywioł?

Wyspałam się po przyjeździe a teraz leżę i spać nie mogę:growl::frown:
No dziewczynki po 12 godz. podróży dotarłam do Dziwnowa! Ta jazda to koszmar - korki, gorąco a w tym aucie myślałam że się pogryziemy:growl:
Ale to wszystko nic!!!!!!Wjeżdżamy na podwõrko :szok::szok::szok: a tu auto z rejestracją z mojej mieściny i moja koleżanka z pracy z rodziną!! Szok! nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać!!:laugh2::sad::-D:frown:
Bo to taka trochę dziwna koleżanka. Będą mieć niezły ubaw ze mnie w pracy:yes: tym bardziej że ktoś powiedział - macie urlop w tym samym czasie, jeszcze
gdzieś razem wylądujecie!! no i proszę!!!!
Ona to straszna pesymistak i pierdułka!! :(
Już dziś mi powiedziała że nareszcie się nagadamy!!! Ma dzieci prawie w tym samym wieku co mój synuś i często mi mówi że się musimy spotkać i na tym się kończyło, no to teraz mam!!! Ale nastawie się na odbiór. Szykuje się zaj.....ty urlop!!!!

Fondie&&&&&&&&&&& życzę Ci jak najlepiej!!!

Nafoczko udanej imprezki!:)

Beatka za testowanie &&&&&&&&

Bertha testowałaś już czy dopiero będziesz!?

A jak to jest z dupkiem bo biorę go o 16 dc i mam przez 10 dni chyba że wcześniej zjawi się @ (to kuracja torbielowa mojej ginki :)) a brzuchol ćmi mnie już od kilku dni, cyce też!! @ po dupku jest większa I wcześniej czy jak to jest!?!?

Witam nową koleżankę :)

Ostatnia edycja:
Avita uuu to przekichane byc na wczasach blisko z najomych i to tych mniej sympatycznych.A moze Cie mile kolezanka zaskoczy i spedzisz cuudowny czas ;-)

Zatestowalam. Wczoraj również. Mialam wtedy po jakims czasie cien, cienia i falo mi to na dzieje. Choc nie chcialam uwierzyc bo jestem realistka. Mialam wczoraj kolo poludnia mulenie a wieczorem wrazliwe i tkliwe piersi. Dzis o 5 juz pobudka bo testu sie noe moglam doczekac ;-) Na tescie wyszla piekna mozna kreska mocniejsza niz te w czoraj tylko jedna. :-) Nie ma jak sobie wmowic ciazy co nie ? Dzis jak zobaczylam jedna kreche powiedzialam sobie "wiedzialam''. Nawet objawy minely heh. Pozostal jeden ,nie dobrze mi ale tAk mam jak emocje biora gore :p. Dobrze ze pizamke na szpital zakupilam heh :-*

Milego dnia laseczki

Eh szkoda Beatka ale następny cykl będzie tym szczęśliwym dla Ciebie i dla mnie i dla tych co chcą!!!!!:tak:
Trzeba chyba umysły trochę zresetować i się odstresować!! To pierwsze jakoś pójdzie bo mi koleżanka będzie trajlać:mad::mad: ale to drugie to nie wiem!!:crazy:

Też Wam życzę miłego dnia!!:D

Ostatnia edycja:
Wyspałam się po przyjeździe a teraz leżę i spać nie mogę:growl::frown:
No dziewczynki po 12 godz. podróży dotarłam do Dziwnowa! Ta jazda to koszmar - korki, gorąco a w tym aucie myślałam że się pogryziemy:growl:
Ale to wszystko nic!!!!!!Wjeżdżamy na podwõrko :szok::szok::szok: a tu auto z rejestracją z mojej mieściny i moja koleżanka z pracy z rodziną!! Szok! nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać!!:laugh2::sad::-D:frown:
Bo to taka trochę dziwna koleżanka. Będą mieć niezły ubaw ze mnie w pracy:yes: tym bardziej że ktoś powiedział - macie urlop w tym samym czasie, jeszcze
gdzieś razem wylądujecie!! no i proszę!!!!
Ona to straszna pesymistak i pierdułka!! :(
Już dziś mi powiedziała że nareszcie się nagadamy!!! Ma dzieci prawie w tym samym wieku co mój synuś i często mi mówi że się musimy spotkać i na tym się kończyło, no to teraz mam!!! Ale nastawie się na odbiór. Szykuje się zaj.....ty urlop!!!!

Fondie&&&&&&&&&&& życzę Ci jak najlepiej!!!

Nafoczko udanej imprezki!:)

Beatka za testowanie &&&&&&&&

Bertha testowałaś już czy dopiero będziesz!?

A jak to jest z dupkiem bo biorę go o 16 dc i mam przez 10 dni chyba że wcześniej zjawi się @ (to kuracja torbielowa mojej ginki :)) a brzuchol ćmi mnie już od kilku dni, cyce też!! @ po dupku jest większa I wcześniej czy jak to jest!?!?

Witam nową koleżankę :)

Dzien dobry!
super ze zaczynasz wakacje.. :) ale numer z ta koleżanka :D niezle :D mam nadzieje ze nie bedzie zbyt mecząca ;)
Ja mam dzisiaj dzien z teściami, przyjeżdzają w odwiedziny. :)
Siknelam sobie dzisiaj profilaktycznie ale jedna krecha oczywiście. To dopiero 8dpo. A ty kiedy testujesz albo juz testowalas?
Bea, a ty który masz dzisiaj dpo?

reklama
Chyba dzis 10dpo. To trzymam za Was kciukasy ;-). Avita nastepny cykl bedzie w gumowym garniturku :p bede szla na zabieg wiec bede sie pilnowac zeby nic nie wyskoczylo. Wiecie jak to jest jak chcesz to klapa a jak nie to BUM i suprise.

Teczowa jak sie masz? Bedziesz jeszcze w okolicach kwasu foliowego :p

Do góry