reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

narobilam obiadu i znow troszke brazu tzn brazu juz nie ma od 1 lutki ale taki zolty jakby zlekka poswiata brazu nie wiem.
ja nie czuje sie ciazowo wogole. a nafocza i doris od razu sie czuly.
odnosnie sluzu ja mam zawsze sucho to nie pomoge. ale bierz wiesiolka do owu to poprawi sluz.
strawbelka czyli sa taki plamienia nie wiadomo skad. ale moje zqawsze to samooznaczalo:(
Fondie, ja sie wogole nie czulam ciazowo!
Cyce nie bolaly, mdlosci mialam pozniej ale tylko pare dni. Nawet nie wymiotowalam.
Zero objawow.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fondie, u mnie plamienia tez zawsze to samo iznaczaly i tez panikowalam tak jak Ty teraz. A widzisz wszystko jest teraz dobrze. U Ciebie tez bedzie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny,może mnie jeszcze ktoś pamięta,siedziałam w krzakach głównie ze względu na chorobę taty,i ogólnie niekończące się szpitale w rodzinie,ale czytałam Was cały czas.Przykro mi z powodu nowych strat m.in,Susan Burczus :*, gratuluję pięknych istot Nafoczka,Doris:*trzymam za nowe ciezarowki! Ja sama mogę się połączyć póki co ze staraczkami,m.in.Paula..wiem co czujesz bo tez się zaczynam już dołowac,dwa cykle starań jeden naturalny spontaniczny na progesteronie w 2 fazie nic,drugi pierwszy mój taki stymulowany na lamette i ovi,i szok jak miałam owulacje ok 15 dc tak już w 9 dc miałam jajko 25 mm, wyczytałam chyba tutaj że to niedobrze jak jest takie duże szybko,ale P dał zastrzyk i kazał szybko działać, 2 dni potow i dupa,nie pękło wręcz trochę zmalało ponoć uszkodzona komórka...teraz mi dołożył jeszcze clo.juz teraz czuje się jak worek po tych lekach.pozdrawiam dziewczynki i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie spowrtem

Mia fajnie że wpadłaś;)kiedyś Cie wywoływałam ale dopiero teraz jesteś:biggrin2:ja ostatnio tez miałam lamettę i clo i 3 jaja i też dupa...mam nadzieję że będziemy miały siłę na walkę aczkolwiek ja sierpień odpuszczam, ja mam wrażenie że u mnie coś jest nie tak z implantacją tzn w 1 cyklu po 7 dniach od owu bolał brzuch jak na @ teraz w 3 bolał ale już w 5 dniu, P stwierdził że może poprostu "poleciało":crazy:a zachodziłam za pierwszym razem dlatego może teraz mi jest tak ciężko:oo:

reklama
Fondie rozumiem Twoje obawy ale wyluzuj trochę.
Ja plamiłam bo miałam rozwarte ujście i póki nie założono mi pessara ciekło mi prawie codziennie gdzieś tak do 17 tyg. Ciążowo też się nie czułam na początku a moja beta nie przyrastała jakoś strasznie dużo. Każdy jest inny, weź to pod uwagę.

Do góry