reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, super komedia leci teraz na TVN. Polecam na smutki[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez to chcialam ogladac ale moj powiedzial ze punisher ( polsat film) lepszy [emoji36][emoji36] no i wez znajdz kompromis. Chcialam wlaczyc śdm ale sie tylko zasmial pod nosem.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Taaak ogladam TVN jeszcze lecial infiltrator - uwielbiam. W przerwie reklamowej CSI ;-)

Jutro sadny dzien u Fondie i u mnie. Będę testować. 3dni wcześniej niż kazał doktorek ale jakoś się nakręcilam :p. Chyba ,że jutro zpeniam.

Aga707 a jak u Ciebie zielone światło? Chodzisz na monitoringi czy total żywioł?

Wyspałam się po przyjeździe a teraz leżę i spać nie mogę:growl::frown:
No dziewczynki po 12 godz. podróży dotarłam do Dziwnowa! Ta jazda to koszmar - korki, gorąco a w tym aucie myślałam że się pogryziemy:growl:
Ale to wszystko nic!!!!!!Wjeżdżamy na podwõrko :szok::szok::szok: a tu auto z rejestracją z mojej mieściny i moja koleżanka z pracy z rodziną!! Szok! nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać!!:laugh2::sad::-D:frown:
Bo to taka trochę dziwna koleżanka. Będą mieć niezły ubaw ze mnie w pracy:yes: tym bardziej że ktoś powiedział - macie urlop w tym samym czasie, jeszcze
gdzieś razem wylądujecie!! no i proszę!!!!
Ona to straszna pesymistak i pierdułka!! :(
Już dziś mi powiedziała że nareszcie się nagadamy!!! Ma dzieci prawie w tym samym wieku co mój synuś i często mi mówi że się musimy spotkać i na tym się kończyło, no to teraz mam!!! Ale nastawie się na odbiór. Szykuje się zaj.....ty urlop!!!!

Fondie&&&&&&&&&&& życzę Ci jak najlepiej!!!

Nafoczko udanej imprezki!:)

Beatka za testowanie &&&&&&&&

Bertha testowałaś już czy dopiero będziesz!?

A jak to jest z dupkiem bo biorę go o 16 dc i mam przez 10 dni chyba że wcześniej zjawi się @ (to kuracja torbielowa mojej ginki :)) a brzuchol ćmi mnie już od kilku dni, cyce też!! @ po dupku jest większa I wcześniej czy jak to jest!?!?

Witam nową koleżankę :)

Ostatnia edycja:
Avita uuu to przekichane byc na wczasach blisko z najomych i to tych mniej sympatycznych.A moze Cie mile kolezanka zaskoczy i spedzisz cuudowny czas ;-)

Zatestowalam. Wczoraj również. Mialam wtedy po jakims czasie cien, cienia i falo mi to na dzieje. Choc nie chcialam uwierzyc bo jestem realistka. Mialam wczoraj kolo poludnia mulenie a wieczorem wrazliwe i tkliwe piersi. Dzis o 5 juz pobudka bo testu sie noe moglam doczekac ;-) Na tescie wyszla piekna mozna kreska mocniejsza niz te w czoraj tylko jedna. :-) Nie ma jak sobie wmowic ciazy co nie ? Dzis jak zobaczylam jedna kreche powiedzialam sobie "wiedzialam''. Nawet objawy minely heh. Pozostal jeden ,nie dobrze mi ale tAk mam jak emocje biora gore :p. Dobrze ze pizamke na szpital zakupilam heh :-*

Milego dnia laseczki

Eh szkoda Beatka ale następny cykl będzie tym szczęśliwym dla Ciebie i dla mnie i dla tych co chcą!!!!!:tak:
Trzeba chyba umysły trochę zresetować i się odstresować!! To pierwsze jakoś pójdzie bo mi koleżanka będzie trajlać:mad::mad: ale to drugie to nie wiem!!:crazy:

Też Wam życzę miłego dnia!!:D

Ostatnia edycja:
Wyspałam się po przyjeździe a teraz leżę i spać nie mogę:growl::frown:
No dziewczynki po 12 godz. podróży dotarłam do Dziwnowa! Ta jazda to koszmar - korki, gorąco a w tym aucie myślałam że się pogryziemy:growl:
Ale to wszystko nic!!!!!!Wjeżdżamy na podwõrko :szok::szok::szok: a tu auto z rejestracją z mojej mieściny i moja koleżanka z pracy z rodziną!! Szok! nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać!!:laugh2::sad::-D:frown:
Bo to taka trochę dziwna koleżanka. Będą mieć niezły ubaw ze mnie w pracy:yes: tym bardziej że ktoś powiedział - macie urlop w tym samym czasie, jeszcze
gdzieś razem wylądujecie!! no i proszę!!!!
Ona to straszna pesymistak i pierdułka!! :(
Już dziś mi powiedziała że nareszcie się nagadamy!!! Ma dzieci prawie w tym samym wieku co mój synuś i często mi mówi że się musimy spotkać i na tym się kończyło, no to teraz mam!!! Ale nastawie się na odbiór. Szykuje się zaj.....ty urlop!!!!

Fondie&&&&&&&&&&& życzę Ci jak najlepiej!!!

Nafoczko udanej imprezki!:)

Beatka za testowanie &&&&&&&&

Bertha testowałaś już czy dopiero będziesz!?

A jak to jest z dupkiem bo biorę go o 16 dc i mam przez 10 dni chyba że wcześniej zjawi się @ (to kuracja torbielowa mojej ginki :)) a brzuchol ćmi mnie już od kilku dni, cyce też!! @ po dupku jest większa I wcześniej czy jak to jest!?!?

Witam nową koleżankę :)

Dzien dobry!
super ze zaczynasz wakacje.. :) ale numer z ta koleżanka :D niezle :D mam nadzieje ze nie bedzie zbyt mecząca ;)
Ja mam dzisiaj dzien z teściami, przyjeżdzają w odwiedziny. :)
Siknelam sobie dzisiaj profilaktycznie ale jedna krecha oczywiście. To dopiero 8dpo. A ty kiedy testujesz albo juz testowalas?
Bea, a ty który masz dzisiaj dpo?

reklama
Chyba dzis 10dpo. To trzymam za Was kciukasy ;-). Avita nastepny cykl bedzie w gumowym garniturku :p bede szla na zabieg wiec bede sie pilnowac zeby nic nie wyskoczylo. Wiecie jak to jest jak chcesz to klapa a jak nie to BUM i suprise.

Teczowa jak sie masz? Bedziesz jeszcze w okolicach kwasu foliowego :p

Do góry