reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie zmiotlas mi brzuszek z
sprzed nosa heh. Pomodle sie choc tez jak Destino przychpdzi mi to teraz z trudem. Pomodle sie za Ciebie siebie i reszte potrzebujacych modlitwy.Kwiatuszku o Tobie tez pamietam.

reklama
Fondi przecież przy takiej becie nie ma mowy o biochemicznej. Nogi w górę i leżeć. Na doszczepienie umów się w poniedziałek. Plamienie to taka nasza uroda i już.

Pozdrowienia dla wszystkich ::))

Fondi trudno zapomnieć o przeszłości, ale teraz może być zupełnie inaczej. Można mieć okres w ciąży nawet do 3 go mca. To wyjątki ale są. Moja mama tak miała. Trzymaj się dobrej myśli. A ja w ostatniej plamiłam już tydzień przed okresem i w trakcie. I gdyby lekarze nie zawalili moje dziecko by przeżyło. To początek, jeszcze wszystko da się zrobić. Nie poddawaj się. Napisz do Milewicza smsa może przeczyta i oddzwoni. Jak nie masz dufastonu to daj znać podrzucę ci. Mieszkam w Krakowie może dam radę. Niewiele tego, ale do poniedziałku wystarczy. Postaraj się nie stresować, choć to ostatnia rzecz, która może ci wychodzi. Kciukamy &&&&& czas na nowe zasiewy :)

Fondi przecież przy takiej becie nie ma mowy o biochemicznej. Nogi w górę i leżeć. Na doszczepienie umów się w poniedziałek. Plamienie to taka nasza uroda i już.

Pozdrowienia dla wszystkich ::))
no tak ale moze juz jest spadek bety i dlatego plamie

Fondi trudno zapomnieć o przeszłości, ale teraz może być zupełnie inaczej. Można mieć okres w ciąży nawet do 3 go mca. To wyjątki ale są. Moja mama tak miała. Trzymaj się dobrej myśli. A ja w ostatniej plamiłam już tydzień przed okresem i w trakcie. I gdyby lekarze nie zawalili moje dziecko by przeżyło. To początek, jeszcze wszystko da się zrobić. Nie poddawaj się. Napisz do Milewicza smsa może przeczyta i oddzwoni. Jak nie masz dufastonu to daj znać podrzucę ci. Mieszkam w Krakowie może dam radę. Niewiele tego, ale do poniedziałku wystarczy. Postaraj się nie stresować, choć to ostatnia rzecz, która może ci wychodzi. Kciukamy &&&&& czas na nowe zasiewy :)
aczmeu zawalili? po tej lutce mniej plamiezobaczymy jutro dzis a noc wezme jedna i jutro 3 razy imam nadzieje, że przestane plamic toraz za dwa ze milewicz odbierze do tej pory.

Fondie Ty wiesz w ktorym dniu cyklu mialas owulacje?
nie wiem
2 lipca dostalam @,
potem lammette od 3-7 ale tylko jedna tabetke dziennie,
potem w 14.07czyli w jaims 13dc dostalam ovitreel byly dwa pecezryki jeden przeosniety
potem 17.07 okazalo sie, że nie peklojest torbiel i powiedzial, że jesli am byc owu to w dniach kolejnych 18nastego albo 19nastego. i tyle wiem wiecej mnie nie bylo tam. Czyli jestem okolo 10, 11 dc od owu jesli miala miejsce.
Plamie od wczoraj a wczoraj mialam zrobic test ale jak zaczelam lamic to olalam myslam ze dzis @ przylecie od 3 dni mam wrazliwe sutki i dzis mialam atak glodu reszty nie biore pod uwage bo juz wielam encorton i lutke wiec ataki glodu kolejne czy bolace piersi moga byc przez leki. Czekamy do jutra bo nic innego nie moge zrobic dupka nigdy nie mialam. Od maliny mam fraxi 0,6, ecorton 10, lutka 100mg 2x dzinnie ja zwieksze do 3 razy dziennie. Milewicz mi potrzebny do pregnylu i progesterona le i tak nie przyjmie mnie bo sa sdm.

no tak ale moze juz jest spadek bety i dlatego plamie

aczmeu zawalili? po tej lutce mniej plamiezobaczymy jutro dzis a noc wezme jedna i jutro 3 razy imam nadzieje, że przestane plamic toraz za dwa ze milewicz odbierze do tej pory.

nie wiem
2 lipca dostalam @,
potem lammette od 3-7 ale tylko jedna tabetke dziennie,
potem w 14.07czyli w jaims 13dc dostalam ovitreel byly dwa pecezryki jeden przeosniety
potem 17.07 okazalo sie, że nie peklojest torbiel i powiedzial, że jesli am byc owu to w dniach kolejnych 18nastego albo 19nastego. i tyle wiem wiecej mnie nie bylo tam. Czyli jestem okolo 10, 11 dc od owu jesli miala miejsce.
Plamie od wczoraj a wczoraj mialam zrobic test ale jak zaczelam lamic to olalam myslam ze dzis @ przylecie od 3 dni mam wrazliwe sutki i dzis mialam atak glodu reszty nie biore pod uwage bo juz wielam encorton i lutke wiec ataki glodu kolejne czy bolace piersi moga byc przez leki. Czekamy do jutra bo nic innego nie moge zrobic dupka nigdy nie mialam. Od maliny mam fraxi 0,6, ecorton 10, lutka 100mg 2x dzinnie ja zwieksze do 3 razy dziennie. Milewicz mi potrzebny do pregnylu i progesterona le i tak nie przyjmie mnie bo sa sdm.
Fondie, a Milewicz dzis nie przyjmuje? Moze bys tam pojechala? Moze dlatego nie odbiera tel. Daleko tam masz?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie zamkniete, dzwonilam jeszcze dzis ale teraz abonent wylaczony. Do 31 zamkniete.
Ja w poniedzialek jesli beta nie spada musze na szczepienie podjechac

Nie zamkniete, dzwonilam jeszcze dzis ale teraz abonent wylaczony. Do 31 zamkniete.
Ja w poniedzialek jesli beta nie spada musze na szczepienie podjechac
Fondie, nie zazdroszcze Ci tych stresow teraz[emoji20]
Trzymam kciuki!!!
Wydaje mi sie ze Twoja beta nie spada, bo masz ja strasznie duza jak na ten dzien.
Ale by bylo fajnie jak bys miala blizniaki.
Moze ten Pan na gorze Ci je teraz odda[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Fondi dufaston to progesteron. A u mnie zawalili, bo nie dostałam ani dufastonu ani luteiny ani heparyny, a tej najbardziej potrzebuję. Super by było, jakby ci się udało

reklama
Do góry