reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzień doberek :)

Wczoraj pomyłam wszystkie okna w domu i dziś też boli mnie kręgosłup...ale nie od niskiego prg [emoji4]

Chyba kupię to Colostrum, bo ono na immunologię jest tak?
Beatko znajoma farmaceutka kazała mi brać kiedyś D3 razem z kwasem foliowym, nie do końca pamiętam o co chodziło ale jakoś chyba lepiej ze sobą się wchłaniają czy cuś takiego ;) a Twój tekst z wypadającymi włosami pod pachami rozwalił mnie z samego rana [emoji23]

Buziaki dla Wszystkich [emoji8]

reklama
Dzień doberek :)

Wczoraj pomyłam wszystkie okna w domu i dziś też boli mnie kręgosłup...ale nie od niskiego prg [emoji4]

Chyba kupię to Colostrum, bo ono na immunologię jest tak?
Beatko znajoma farmaceutka kazała mi brać kiedyś D3 razem z kwasem foliowym, nie do końca pamiętam o co chodziło ale jakoś chyba lepiej ze sobą się wchłaniają czy cuś takiego ;) a Twój tekst z wypadającymi włosami pod pachami rozwalił mnie z samego rana [emoji23]

Buziaki dla Wszystkich [emoji8]

Witajcie wszystkie!, Ja na Mazurach z dziećmi, wczoraj według zaleceń Dubra miałam zrobić estradioil w 21-23 dc. Przesłałam mu wynik, napisał, ze wynik rokuje na ciążę, kazał zwiększyć dawki leków, włączyć Clexagne, a po potwierdzeniu ciąży zrobić wlew w Novum. Jakoś nie czuję się ciążowo, testu nie robię bo nie chcę się nakręcać. Od dziś zacznę Clexagne.

Uściski dla Was, ale mi na tych Mazurach cudownie:-) Laba taka, że już dawno tak nie wypoczywałam:-)

Beatka, te włosy wypadają prawdopodobnie po Acardzie. Ostatnio poruszałyśmy na forum ten temat.

Destino, ja jeszcze nie rezygnuję, ale kolejna strata, będzie moją ostatnią. Mam jeszcze plan B.

Czekam teraz na @. Brzuch boli, słabo mi.
Asia trzymam kciuki za kolejny udany tym razem strzał;)
Ja zarzekałam się, jak żaba błota, że ten ostatni raz, który się nie powiódł,że będzie ostatnim. Ale co...tylko krowa nie zmienia poglądów:) Będziemy podchodzić do próby raz jeszcze. Oby ostatni raz,ale szczęśliwy.
Tego sobie, Tobie i innym staraczkom życzę:*
p.s.
ja Acard odstawiłam z 2 tygodnie temu i lecą mi włosy.

nafoczka bralas metafolin i kwas foliowy?, b 12 raz dziennie a b6 ta w formie folianu p-5-p?
Fondie zwyklego kwasu nie brałam chyba ze taki co był w kompleksie witaminowym. Tak. B12x1 i B6x3 Jakie dawki to podałam Beri w linkach.

Burczus nigdy nie można się zarzekac :) ja też już powiedzialam tyle, a jeszcze nie odpadly strupy od dupy a ja już myślę jakby tu, co by tu :p i gdybym była pewna swojej piczki :D ale niestety roszpunka z niej :D :D :D

Ostatnia edycja:
Hihi dżoł skrot od dżoany ( nie mylic z krupa [emoji23][emoji23]) wiec po prostu asia. Ale wolalam dzol niz asia372627 [emoji6] umowilam sie na jutro na kontrole ( czy sie do konca oczyscilam) chociaz mam zle przeczucie bo "wylecialo"mniej niz poprzednio. Mam nadzieje ze obejdzie sie bez zabiegu. pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry