Riri - spokojnie jeszcze masz czas. Ja w pierwsze ciazy poczulam ruchy chyba w 19tyg a w drugiej dopiero w 21 choc mowia ze niby czuje sie szybciej niz w pierwszej. Ale mialam lozysko nisko na przedniej scianie i dlatego nie czulam lekkich kopniaczkow. Z corka mialam na tylniej scianie
reklama
Witam piękne Panie
Asia, oby to był dopiero początek - kciukam nogi i ręce &&&&
Mała Czarna dziękuję za pamięć. U nas nic nowego. Mąż chciał się w tym miesiącu starać, to u pozwoliłam, ale sama... jakoś bez entuzjazmu. Zrobiłam krzywą cukrową i mam dziwne wyniki. Cukier 4,7 , po h 5,4 po 2h 3,7. No i mam wciąż nadczynność tarczycy TSH 0,03. Muszę do lekarza
Asia, oby to był dopiero początek - kciukam nogi i ręce &&&&
Mała Czarna dziękuję za pamięć. U nas nic nowego. Mąż chciał się w tym miesiącu starać, to u pozwoliłam, ale sama... jakoś bez entuzjazmu. Zrobiłam krzywą cukrową i mam dziwne wyniki. Cukier 4,7 , po h 5,4 po 2h 3,7. No i mam wciąż nadczynność tarczycy TSH 0,03. Muszę do lekarza
Ostatnia edycja:
Asia a myslalas o tym ze to moze byc tzw biologiczna? tfu tfu oby nie. A brudzenie na brazowo przy tak niskim progesteronoe to raczej normalne.
Mam takie rozterki, co z encortonem i clexanem brac juz czy w razie wu od testu?
Mam takie rozterki, co z encortonem i clexanem brac juz czy w razie wu od testu?
Właśnie w tym kierunku zmierzają moje podejrzenia, że to może być biochemiczna. We wtorek powtórzę betę. Piersi są zupełnie nieciążowe. Proszę pomódlcie się za nas, żeby stał się cud.Asia a myslalas o tym ze to moze byc tzw biologiczna? tfu tfu oby nie. A brudzenie na brazowo przy tak niskim progesteronoe to raczej normalne.
Ja miałam zalecenie Clexane od pozytywnego, ale to pewnie w zależności od diagnozy.
G
Gość
Gość
Asia, to ze plamisz o niczym nie przesadza ( ze mnie na poczatku tak siurnelo krwia ze az wpadlam w histerie, potem plamilam roznymi kolorami)Właśnie w tym kierunku zmierzają moje podejrzenia, że to może być biochemiczna. We wtorek powtórzę betę. Piersi są zupełnie nieciążowe. Proszę pomódlcie się za nas, żeby stał się cud.
Ja miałam zalecenie Clexane od pozytywnego, ale to pewnie w zależności od diagnozy.
To ze piersi masz nieciazowe to tez o niczym nie przesadza ( ja dlugo mialam niebolace flaczki)
Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Z rana lecisz na bete? O ktorej mizesz miec wyniki? Bede czekac jak na swoje[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: