reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha a jak u Ciebie, bo ostatnio to jakoś razem testowałyśmy :)

Ja wlasnie wróciłam z wakacji nad polskim morzem, nie wiem kiedy była owu (pewnie wczoraj), bo nie obserwowałam, jakies tam przytulanko było pare dni temu, pewnie ok 2 dni przed owu.. Wczoraj po powrocie znad morza pokłóciłam sie z M, wiec atmosfera słaba w domu. Ech...
No ale co, testujemy za 2 tygodnie, nie? :)
W międzyczasie pójdę do gina pogadać o inseminacji.

Kolejny test niestety negatywny, ale temperatura 37,17, więc pewnie za wysoki progesteron:-( :(
Jadę do laboratorium na betę, insulinę, tsh i zrobię ten progesteron.

:/ ale temp bardzo wysoka! Jest nadzieja! Czekam na twoje wyniki bety! O której bedą?
Edit - juz doczytałam ze dopiero w poniedziałek..

reklama
Ja wlasnie wróciłam z wakacji nad polskim morzem, nie wiem kiedy była owu (pewnie wczoraj), bo nie obserwowałam, jakies tam przytulanko było pare dni temu, pewnie ok 2 dni przed owu.. Wczoraj po powrocie znad morza pokłóciłam sie z M, wiec atmosfera słaba w domu. Ech...

:/ ale temp bardzo wysoka! Jest nadzieja! Czekam na twoje wyniki bety! O której bedą?

Ja jakoś bez przekonania, że się udało ale za 2 tyg testujemy!!!

Beatka, ogromne kciuki trzymam!!! Kłótnią się nie przejmuj, będzie ok. Podobno każdy zdrowy związek miewa kłótnie. Babcine przysłowie powiada: w dzień się kłócić, w nocy - godzić :-p

Kwiatuszek i riri ważne ze wszystko ok dajecie mi duza aaa nadzieje.
Ja wiem, że raczej nie zaszłam bo po ostanio monicie miał 24 mm potem dwa dni przytulanka i reszta 4 dni nic więc wątpię. Uważam, że mam torbiela a nie ciążę. Ja testuje w piątek będzie 28dc a mam normalnie 35, 32 ten 32 z bromkiem. Wiec myślę, że 28 to akurat dobry dzień. Byłam w 18dc na monicie i wtedy miał 24 wiec jeśli była ta owu wciągu dwóch dni to 8dpo to trochę mało nie ? Ale pęcherzyków było kilka może inny pękł w międzyczasie co sądzicie ? Ten drugi miał wtedy 22mm. Myślę że nic nie będzie z tego i się nie nastawiam ale wiadomo z tyłu głowy nadzieja się tli....
Susana ja chciałam jednego redsa wypić tylko... a można przerwać branie mety tak po prostu na jeden dzień?

Nafoczka, ja już nie jestem taka duża!!!???? Schudlam od porodu 12 kg :-D, hi hi hi. Dużą to byłam przed 30 czerwca

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki ale dziś miałam pracujący dzień ;)pochwalę się że zrobiłam przepyszne dżemiki z wiśnii mniam
mam pytanko do świeżo upieczonych dużych mam Nafoczka podpowiedź od kiedy brałaś progestoron od którego dc i w jakiej formie?

reklama
Do góry