reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha a jak u Ciebie, bo ostatnio to jakoś razem testowałyśmy :)

Ja wlasnie wróciłam z wakacji nad polskim morzem, nie wiem kiedy była owu (pewnie wczoraj), bo nie obserwowałam, jakies tam przytulanko było pare dni temu, pewnie ok 2 dni przed owu.. Wczoraj po powrocie znad morza pokłóciłam sie z M, wiec atmosfera słaba w domu. Ech...
No ale co, testujemy za 2 tygodnie, nie? :)
W międzyczasie pójdę do gina pogadać o inseminacji.

Kolejny test niestety negatywny, ale temperatura 37,17, więc pewnie za wysoki progesteron:-( :(
Jadę do laboratorium na betę, insulinę, tsh i zrobię ten progesteron.

:/ ale temp bardzo wysoka! Jest nadzieja! Czekam na twoje wyniki bety! O której bedą?
Edit - juz doczytałam ze dopiero w poniedziałek..

reklama
Ja wlasnie wróciłam z wakacji nad polskim morzem, nie wiem kiedy była owu (pewnie wczoraj), bo nie obserwowałam, jakies tam przytulanko było pare dni temu, pewnie ok 2 dni przed owu.. Wczoraj po powrocie znad morza pokłóciłam sie z M, wiec atmosfera słaba w domu. Ech...

:/ ale temp bardzo wysoka! Jest nadzieja! Czekam na twoje wyniki bety! O której bedą?

Ja jakoś bez przekonania, że się udało ale za 2 tyg testujemy!!!

Beatka, ogromne kciuki trzymam!!! Kłótnią się nie przejmuj, będzie ok. Podobno każdy zdrowy związek miewa kłótnie. Babcine przysłowie powiada: w dzień się kłócić, w nocy - godzić :-p

Kwiatuszek i riri ważne ze wszystko ok dajecie mi duza aaa nadzieje.
Ja wiem, że raczej nie zaszłam bo po ostanio monicie miał 24 mm potem dwa dni przytulanka i reszta 4 dni nic więc wątpię. Uważam, że mam torbiela a nie ciążę. Ja testuje w piątek będzie 28dc a mam normalnie 35, 32 ten 32 z bromkiem. Wiec myślę, że 28 to akurat dobry dzień. Byłam w 18dc na monicie i wtedy miał 24 wiec jeśli była ta owu wciągu dwóch dni to 8dpo to trochę mało nie ? Ale pęcherzyków było kilka może inny pękł w międzyczasie co sądzicie ? Ten drugi miał wtedy 22mm. Myślę że nic nie będzie z tego i się nie nastawiam ale wiadomo z tyłu głowy nadzieja się tli....
Susana ja chciałam jednego redsa wypić tylko... a można przerwać branie mety tak po prostu na jeden dzień?

Nafoczka, ja już nie jestem taka duża!!!???? Schudlam od porodu 12 kg :-D, hi hi hi. Dużą to byłam przed 30 czerwca

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki ale dziś miałam pracujący dzień ;)pochwalę się że zrobiłam przepyszne dżemiki z wiśnii mniam
mam pytanko do świeżo upieczonych dużych mam Nafoczka podpowiedź od kiedy brałaś progestoron od którego dc i w jakiej formie?

reklama
Do góry