reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asia. Jak z telefonu to ja mam z lewej strony pisanego tekstu taka V do góry nogami i w to klikam i dodaje fotkę, a jeśli z laptopa to obok opcji odpowiedz mam wyślij plik

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

uploadfromtaptalk1469206957826.png

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1469206957826.png
    uploadfromtaptalk1469206957826.png
    41,6 KB · Wyświetleń: 307
IMG_20160722_183348-600x800.jpg

Chyba już wariuje. Rano zrobiłam na szybko i nie było kreski. Popołudniu sprawdzam i coś tam widać pod światło. Pewnie po takim czasie się nie sprawdza i robię sobie złudną nadzieję. Pozatym brzuch boli na @ a temperatura nie spada. Zresztą pogodziłam się już z kolejnym cyklem.
Widać na nim coś czy na mózg mi padło już kompletnie?

Załączniki

• IMG_20160722_183348-600x800.jpg
    IMG_20160722_183348-600x800.jpg
    102 KB · Wyświetleń: 358
Bylam na kotroli u mojej ginekolog. Wszystko ok. Zapalenie przydatkow wyleczone. Rozmawialysmy o Genesis i wyobrazcie sobie, ze jedna dziewczyna czeka pol roku na wynik badan z poronienia....

Gabis a Ty dostalas wynik?

Asia ja mam plus z lewej strony pisanej wiadomosci. Potem 3 kropki do gory z prawej strony. Nastepnie dodaj obraz

Zobacz załącznik 763958
Chyba już wariuje. Rano zrobiłam na szybko i nie było kreski. Popołudniu sprawdzam i coś tam widać pod światło. Pewnie po takim czasie się nie sprawdza i robię sobie złudną nadzieję. Pozatym brzuch boli na @ a temperatura nie spada. Zresztą pogodziłam się już z kolejnym cyklem.
Ja widze[emoji5]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia669 moim łokiem ;-) WIDZE,WIDZE. Osiołku kochany rób jutro z porannego moczu.Jaka masz temperature? Moja skoczyla już w dzien na 37 i tu i tam:p.
Zrobiłam dziś z porannego i wydaje mi się, że ten test jak przelażał to nabrał mocy.
Screenshot_2016-07-22-19-40-52-480x853.png

Moje góry i doliny. Temperatura mierzona tylko po przebudzeniu, bez wstania z łóżka, w pochwie.
A test o mocy 25.
Poczekam do poniedziałku i jak @ nie przyjdzie to zabetuje, bo niby test po 10 minutach jest nieważny, ale u wielu dziewczyn oznaczało to ciążę, więc może jednak.
Poza tym testy czasem mają tendencję do oszukiwania, więc jeszcze w to nie wierzę.

Załączniki

• Screenshot_2016-07-22-19-40-52-480x853.png
    Screenshot_2016-07-22-19-40-52-480x853.png
    18,3 KB · Wyświetleń: 304
Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 763958
Asia ja widze ale jak piszesz ze wyskoczyla pozniej kreska to lepiej jutro rano powtorz [emoji6]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry