Jestem za mogę dorzucic coś od siebieStrawbelka to jak barek pelny to trzeba go oprużnić ;-) Na pempkowe bedzie.jak znalazł. Zgarne ekipe Nafoczke , Teczowa i paule 30 to moje okolce i po mszy do Ciebie
reklama
beri123
Fanka BB :)
Dziewczynki czy ktoras z Was miala zawroty glowy po Luttagenie? Dzis musialam az polozyc sie na pol godziny. W sumie pi co alkohol- wystarczy luttage)) Suska fajnie, ze wypoczelas i sie zrelaksowalas. Trzymaj sie Kochana, lap sloneczko i dobre emocjeBeatka i ja jeszcze sie z Wami zabiore tez z tych okolic [emoji3][emoji3]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Oj dziewczyny, gdzie tam do pepkowego... Narazie to w portki robie ze strachu bo schodze z encortonu(doszlam juz do 7,5). Nawet zakupilam detektor tetna, a tak sie zapieralam ze nie kupie
Boje sie powiedziec o ciazy siostrze i tesciowej, zeby nie zapeszyc. Tylko moja mama wie.
No a cesarke mam miec w Wigilie, bo juz z lekarzem rozmawialam
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Boje sie powiedziec o ciazy siostrze i tesciowej, zeby nie zapeszyc. Tylko moja mama wie.
No a cesarke mam miec w Wigilie, bo juz z lekarzem rozmawialam
czarna_mala
Witam się
Jak to mówią: środa-dzień loda [emoji1]
To ja stanę gdzieś przy drodze i dokoptuję się do Was [emoji23]Beatka i ja jeszcze sie z Wami zabiore tez z tych okolic [emoji3][emoji3]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Laski, do tego czasu to Wy juz z brzuszkami bedziecie smigac i lipa z pijanstwa, co najwyzej Picolo Wam zostanie[emoji12]Witam się
To ja stanę gdzieś przy drodze i dokoptuję się do Was [emoji23]
czarna_mala
Strawbusia obyś miała rację Babo [emoji16]
Ja Was ostatnio zaniedbuję, bo gości mam w domu od piątku i pobędą do niedzieli [emoji1]
Ja Was ostatnio zaniedbuję, bo gości mam w domu od piątku i pobędą do niedzieli [emoji1]
Ok, ale te, które nie zaciążą wpadają do Ciebie na pępkowe ja ostatnio mega mobilna to na imprezę do Cz-wy też dojadęLaski, do tego czasu to Wy juz z brzuszkami bedziecie smigac i lipa z pijanstwa, co najwyzej Picolo Wam zostanie[emoji12]
Strawbelka a jak Ty się czujesz, kochana? Rozumiem, że boisz się powiedzieć o ciąży dalszej rodzinie i czekasz na bezpieczniejszy moment. Który to już tydzień, bo ja z telefonu piszę i nawet nie wiem czy masz suwaczek.
Przesyłam najlepsze fluidki dla Ciebie i maluszka.
Ostatnia edycja:
marzycielka81
Witam sie po malej przerwie. Genesis odwiedzony. Zrobia nam kariotypy a mi dodatkowo V leidem i mutacje. Teraz czekamy na wyniki. Lekarz twierdzi ze za 4 tygodnie 1 wyniki a za nastepne drugie wyniki. Niestety na NFZ nie mozna zrobic razem bo nie sa refundowane. Wywiad rodzinny zrobiony. Teraz pozostaje czekac.
Gabis a jak u Ciebie? Masz juz wynik z Genesisu?
Gabis a jak u Ciebie? Masz juz wynik z Genesisu?
reklama
Link do: Problemy z zajściem w ciąże - porady Ojca Grzegorza Sroki – zioła, leki ziołowe, artykuły
Dziewczyny starające się znalazłam ciekawy artykuł
Dziewczyny starające się znalazłam ciekawy artykuł
Podziel się: