reklama
Asia - Mi endo zawsze mowi ze prolaktyna 3-7 dzien cyklu wiec usredniam i robie w 5[emoji6] po obciazenou tzn. Ze najpierw pobieraja ci krew, lykasz tabletke i czekasz godzine, siedzisz nie chodzisz, po godz zmow pobieraja krew. Endo mowi ze najlepiej robic rano do 9 rano. Mnie tez zawsze piersi bolaly przed @ ale u Ciebie to moze objaw ciazy[emoji3] tego ci zycze
Mam w aplikacji, narazie jestem początkująca, uczę się, codziennie rano mierzę temperaturę. Narazie jest 37,07 - 36,87. Przed owulacją była ok 36,54 - 36,48. Niestety dopiero po owu zaczęłam zapisać codziennie, więc zbyt dużo z tego nie wynika. Od następnego cyklu naprawie się w tej kwestiiAsia jak masz jeszcze testy to powtorz jutro a ja jako pierwsza bede gratulowac czas ruszyc znowu tym forum ;-)
Masz na necie kalendarz obserwacji?
Mnie brzych pobolewa i sie napina
Tak, pewnie wzrósł po owulacji, ale w tym cyklu masakra. Może dlatego, że wzrósł progesteron wrócił skutek uboczny metki i dlatego mnie mdli.Asia w razie jak by przyszła tfu tfu, to zrób sobie prolaktyne w 3-5 dzień cykl i 7-8 dni po owulacji progesteron. Po mojemu masz wysoki progesteron i stąd te objawy. Dlatego też źle tolerujesz leki.
Miłego popołudnia
Byłam z piesem na szkoleniu i zaczął mnie brzuch boleć. Powoli jednak żegnam się z nadzieją, że coś wyjdzie z tego cyklu. W następnym napewno zbadam progesteron w 21 dc i w 3- 5 dc prolaktyne po obciążeniu. Dziękuję za informację.
Bea, zrobię test w sobotę, jeśli @ nie nadejdzie. W sobotę jedziemy na Mazury na weekend to nic mi humoru nie popsujeAsia jak masz jeszcze testy to powtorz jutro a ja jako pierwsza bede gratulowac czas ruszyc znowu tym forum ;-)
Masz na necie kalendarz obserwacji?
Mnie brzych pobolewa i sie napina
Witajcie dziewczyny
Dziękuję za informację, nie wiedziałam
Miłego dnia życzę
Fondie, przy braniu metforminy w każdej postaci nie można pić alkoholu ze względu na ryzyko wystąpienia kwasicy ketonowej tzn. można sobie popsuć nerki. Ja też nad tym ubolewam :-(
Dziękuję za informację, nie wiedziałam
Miłego dnia życzę
G
Gość
Gość
Co Wy tak rozpaczacie za tym alkoholem?no ale piwo mysle czy lampke wina raz na jakis czas.mozna
Dla mnie alkohol moze nie istniec.
W domu mam pelny barek roznych alkoholi, bo ciagle cos dostajemy, a nic nie pijemy[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Beatka i ja jeszcze sie z Wami zabiore tez z tych okolic [emoji3][emoji3]Strawbelka to jak barek pelny to trzeba go oprużnić ;-) Na pempkowe bedzie.jak znalazł. Zgarne ekipe Nafoczke , Teczowa i paule 30 to moje okolce i po mszy do Ciebie
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: