reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Asia w razie jak by przyszła tfu tfu, to zrób sobie prolaktyne w 3-5 dzień cykl i 7-8 dni po owulacji progesteron. Po mojemu masz wysoki progesteron i stąd te objawy. Dlatego też źle tolerujesz leki.
Miłego popołudnia

reklama
Asia - Mi endo zawsze mowi ze prolaktyna 3-7 dzien cyklu wiec usredniam i robie w 5[emoji6] po obciazenou tzn. Ze najpierw pobieraja ci krew, lykasz tabletke i czekasz godzine, siedzisz nie chodzisz, po godz zmow pobieraja krew. Endo mowi ze najlepiej robic rano do 9 rano. Mnie tez zawsze piersi bolaly przed @ ale u Ciebie to moze objaw ciazy[emoji3] tego ci zycze

Asia jak masz jeszcze testy to powtorz jutro a ja jako pierwsza bede gratulowac czas ruszyc znowu tym forum ;-)
Masz na necie kalendarz obserwacji?

Mnie brzych pobolewa i sie napina
Mam w aplikacji, narazie jestem początkująca, uczę się, codziennie rano mierzę temperaturę. Narazie jest 37,07 - 36,87. Przed owulacją była ok 36,54 - 36,48. Niestety dopiero po owu zaczęłam zapisać codziennie, więc zbyt dużo z tego nie wynika. Od następnego cyklu naprawie się w tej kwestii :blink:

Asia w razie jak by przyszła tfu tfu, to zrób sobie prolaktyne w 3-5 dzień cykl i 7-8 dni po owulacji progesteron. Po mojemu masz wysoki progesteron i stąd te objawy. Dlatego też źle tolerujesz leki.
Miłego popołudnia
Tak, pewnie wzrósł po owulacji, ale w tym cyklu masakra. Może dlatego, że wzrósł progesteron wrócił skutek uboczny metki i dlatego mnie mdli.

Byłam z piesem na szkoleniu i zaczął mnie brzuch boleć. Powoli jednak żegnam się z nadzieją, że coś wyjdzie z tego cyklu. W następnym napewno zbadam progesteron w 21 dc i w 3- 5 dc prolaktyne po obciążeniu. Dziękuję za informację.

reklama
Do góry