reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Asia w razie jak by przyszła tfu tfu, to zrób sobie prolaktyne w 3-5 dzień cykl i 7-8 dni po owulacji progesteron. Po mojemu masz wysoki progesteron i stąd te objawy. Dlatego też źle tolerujesz leki.
Miłego popołudnia

reklama
Asia - Mi endo zawsze mowi ze prolaktyna 3-7 dzien cyklu wiec usredniam i robie w 5[emoji6] po obciazenou tzn. Ze najpierw pobieraja ci krew, lykasz tabletke i czekasz godzine, siedzisz nie chodzisz, po godz zmow pobieraja krew. Endo mowi ze najlepiej robic rano do 9 rano. Mnie tez zawsze piersi bolaly przed @ ale u Ciebie to moze objaw ciazy[emoji3] tego ci zycze

Asia jak masz jeszcze testy to powtorz jutro a ja jako pierwsza bede gratulowac czas ruszyc znowu tym forum ;-)
Masz na necie kalendarz obserwacji?

Mnie brzych pobolewa i sie napina
Mam w aplikacji, narazie jestem początkująca, uczę się, codziennie rano mierzę temperaturę. Narazie jest 37,07 - 36,87. Przed owulacją była ok 36,54 - 36,48. Niestety dopiero po owu zaczęłam zapisać codziennie, więc zbyt dużo z tego nie wynika. Od następnego cyklu naprawie się w tej kwestii :blink:

Asia w razie jak by przyszła tfu tfu, to zrób sobie prolaktyne w 3-5 dzień cykl i 7-8 dni po owulacji progesteron. Po mojemu masz wysoki progesteron i stąd te objawy. Dlatego też źle tolerujesz leki.
Miłego popołudnia
Tak, pewnie wzrósł po owulacji, ale w tym cyklu masakra. Może dlatego, że wzrósł progesteron wrócił skutek uboczny metki i dlatego mnie mdli.

Byłam z piesem na szkoleniu i zaczął mnie brzuch boleć. Powoli jednak żegnam się z nadzieją, że coś wyjdzie z tego cyklu. W następnym napewno zbadam progesteron w 21 dc i w 3- 5 dc prolaktyne po obciążeniu. Dziękuję za informację.

reklama
Do góry