reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

nie wiem wlasnie ile mial bo lekarzmial zly humor i ie podal wymiarow ale dzis mowl ze nastepnym razem poda jak bedzie 18 bo byl za duzy tyle wiem. ostatnio po clo podano mi dwa owvitrelle przy wiekszym jak 25 mm i zaszlam w ciaze blizniacza.
z balkonu:(
Fondie, strasznie współczuję przeżyć z małą. Teraz będzie wszystko ok. Ucałuj ją od nas.

reklama
Beatka o prof z Poznania. Fondi dobrze pisze od 18 mm też można podać. 30 mm miał w 11 dniu cyklu. Test lh wykazał mi owulację na 14 dzień cyklu, a teraz bez stymulacji na 12 dzień cyklu.

Beatka o prof z Poznania. Fondi dobrze pisze od 18 mm też można podać. 30 mm miał w 11 dniu cyklu. Test lh wykazał mi owulację na 14 dzień cyklu, a teraz bez stymulacji na 12 dzień cyklu.
Aga a nie wiesz dlaczego się nie podaje ovitrelle jak jest pęcherzyk duży?

Dziewczyny, ja tez dostawalam zastrzyk przy pecherzu ok 25. Raz mialam przy 27 i zawsze pekaly. Udalo sie nawet w ciaze zajsc, ale.....

Fondi
Wspolczuje przezyc. Ucaluj mala ode mnie.
Dzieki za kalkulator, juz kiedys ktoras z Dziewczyn mi go podeslala.
Glukoze tez badalam, na czczo 3,9
Niby wszystko na zielono wychodzi, ale marwi mnie to, ze pomiedzy wynikiem po 1 obciazeniu i 2 jest niewielka roznica, a podobno ma spasc do wartosci na czczo...ehhhh a gdzie ten milewicz przyjmuje?

Paula lekarka poinformowała mnie ,że jest przerośnięty i ponoć są wtedy złej jakości. Dokładnie to trzeba by lekarzay do pytać. Ja to byłam zadowolona ,że nie było torbieli i i czekałam na kolejny cykl

Fondie dobrze, że wszystko dobrze się skończyło. Takie chwile uświadamiają, że mamy dużo szczęścia obok a ciągle szukamy dalej. Doceniajmy to, co mamy.
Ja byłam u Dubra w piątek, mała waży już 1300g. Jest bardzo ruchliwa. Spadły mi płytki krwi ale dał mi leki, miejmy nadzieję, że się poprawią.

Dzień dobry,

to ja też z tych starających się. Tylko nie wiem czy w tym cyklu się da...bo mąż chce na 10 dni w delegację pojechać i wtedy owu by przegapił, a jak nie pojedzie to może podziałamy?
Generalnie mam wszystkie leki oprócz Clexane. Mam Encortom 10mg mam Glucophage, ale zastanawia mnie to co powiedziała mi w piątek rodzinna, że jeśli w przeszłości miałam problem z prolaktyną, to mogę mieć hiperprolaktynemię czynnościową i powinnam zbadac prolaktynę po obciążeniu i wg niej to wystarczy Glucophage i Bromergon + Clexane, żaden steryd...Ja pitolę, co lekarz to nowe informacje.

Dziewczyny, a czy w Poznaniu jest jakiś dobry specjalista od poronień?

reklama
Gabiś co Ty bierzesz pod uwagę opinie rodzinnej na temat ginekologiii poronień? Weź napisz raz jeszcze bo nie uwierze heh :D. A tak serio to jest tak mało ginekologów którzy wiedzą jak nas pokierować to jakim prawem ta wychodzi przed szereg i mota ci w głowie?

Do góry