Porzeczka1234
Fanka BB :)
Miały być smutne minki już się boję jutrzejszej wizyty u Maliny jak mój mąż to.przeżyje wiele mu nie mówię bo on jest słaby emocjonalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moja 1 wizyta strasznie się boję az biegunki dostałamporzeczka pierwsza ta twoja wizyta bedzie bo sie poglubilam
ktos sie pytał co wkoncu bralam a wiec baralam tylko raz dziennie wieczorem od 3 do 7dc lamette. Wczoraj byłam w 8dc na ogldaniu i mam dwa jajca 14 i 16. Mam miec w domu ovitrelle dostalam recepte i przyjsc w poniedzialek na ogladanie powie mi kiedy zastrzyk robic.
Powiem wam tak wczoraj Pan dr nie spal i nie jechal juz po mnie rozmawial ze man normlanie ale mam wrazenie, że mnie tak olewa ale moze to jego sposob na mnie dalej dogaduje z lodzia itp. ale cos mnie zaniepokoilo mianowicie zrobiam badania w mikrobiologi wymaz zszyjki w kierunku wszystkich bakterii lacznie z wenerycznymi itp chamydia urea nisseria itp i czystosc pochwy wszystko wyszlo super extra ale w pochwie ( nie w szyjce) mam candidia ale wzrost marny-tak napisane. Czyli Pani u mnie w miescie nie doleczyla mi tego gowna. PAn dr bardzo sie ucieszyl (nawet widzialam ozywienie) stwierdził, że bardzo dobrze,że mu dałam ten wymaz i stwierdził bez ogrodek, że mam grzyba hahahahah ale jest wogole nie grozny i nie bedzie go teraz leczyl bo mam zajsc w ciaze skoro sie stymulowalam i nie mam czasu na leczenie grzyba bo jak on to powiedzial glosno i wyraznie " bo ma pani dwa miesiace zeby sie nie szczepic ( i uwaga glosno i wyraznie dodal) W LODZI. powiedział, ze nie chciał by zaczac truc ciazy na wstepie doustnymi przeciwgrzybycznymi bo innych teraz dac nie moze i, że potem po owulce da cos lekkiego dopochwowego i mezowi doustny srodek przecigrzybiczny bo to cos jest marne wiec nie grozne. Srednio mi sie to podoba szczerze mowiac ale pewnie nie zajde a nie ja jestem lekarzem i do kolejneo isc juz nie bede. Mysle, że polaczenie lodzi z tym ginekologiem jest idealne i lepiej byc nie moze wiec mu ufam. Odnosnie odlozenia clo powiedzialam mu, ze nie bralam nie wiem jakos musialam i powiedzialam, że zapomnialam recepty a on "tak tak" czyli chyba wiedzial, że sciemniam ale olal to
avita ja tez do wrzesnia najwyzej sie doszczepimy
Strawbelka a ile tego encortonu bralas na poczatku? Ja biore 10, Dubr kazal 5 ale boje sie ze to za malo.Agnieszka, bede calkowicie odstawiac kolo 18. Sugeruje sie tym jak mi wtedy na priva pisalas jak brac i zmniejszac ten encorton
Zaczelam zmniejszac wczesniej niz Ty, bo mnie tak lekarz caly czas straszyl ze chlopcu moze cos byc.
Ale rozciagam to zmniejszanie tak zeby skonczylo sie w 18 tyg.
O, ja do września też daję sobie czas. Jak się nie uda to zapisuję się na Sono. Więc kolejny cykl (gdzies 1 tydzień sierpnia) będzie tym ostatnim przed SONO. A tak cudownie byłoby ujrzeć 2 kreski przed 31 urodzinami. Wierzę, że marzenia się spełniają!porzeczka pierwsza ta twoja wizyta bedzie bo sie poglubilam
ktos sie pytał co wkoncu bralam a wiec baralam tylko raz dziennie wieczorem od 3 do 7dc lamette. Wczoraj byłam w 8dc na ogldaniu i mam dwa jajca 14 i 16. Mam miec w domu ovitrelle dostalam recepte i przyjsc w poniedzialek na ogladanie powie mi kiedy zastrzyk robic.
Powiem wam tak wczoraj Pan dr nie spal i nie jechal juz po mnie rozmawial ze man normlanie ale mam wrazenie, że mnie tak olewa ale moze to jego sposob na mnie dalej dogaduje z lodzia itp. ale cos mnie zaniepokoilo mianowicie zrobiam badania w mikrobiologi wymaz zszyjki w kierunku wszystkich bakterii lacznie z wenerycznymi itp chamydia urea nisseria itp i czystosc pochwy wszystko wyszlo super extra ale w pochwie ( nie w szyjce) mam candidia ale wzrost marny-tak napisane. Czyli Pani u mnie w miescie nie doleczyla mi tego gowna. PAn dr bardzo sie ucieszyl (nawet widzialam ozywienie) stwierdził, że bardzo dobrze,że mu dałam ten wymaz i stwierdził bez ogrodek, że mam grzyba hahahahah ale jest wogole nie grozny i nie bedzie go teraz leczyl bo mam zajsc w ciaze skoro sie stymulowalam i nie mam czasu na leczenie grzyba bo jak on to powiedzial glosno i wyraznie " bo ma pani dwa miesiace zeby sie nie szczepic ( i uwaga glosno i wyraznie dodal) W LODZI. powiedział, ze nie chciał by zaczac truc ciazy na wstepie doustnymi przeciwgrzybycznymi bo innych teraz dac nie moze i, że potem po owulce da cos lekkiego dopochwowego i mezowi doustny srodek przecigrzybiczny bo to cos jest marne wiec nie grozne. Srednio mi sie to podoba szczerze mowiac ale pewnie nie zajde a nie ja jestem lekarzem i do kolejneo isc juz nie bede. Mysle, że polaczenie lodzi z tym ginekologiem jest idealne i lepiej byc nie moze wiec mu ufam. Odnosnie odlozenia clo powiedzialam mu, ze nie bralam nie wiem jakos musialam i powiedzialam, że zapomnialam recepty a on "tak tak" czyli chyba wiedzial, że sciemniam ale olal to
O kochana jutro nasz dzień,ja też się boję bo poznam moje wyniki badań..,na którą masz wizytkę?Miały być smutne minki już się boję jutrzejszej wizyty u Maliny jak mój mąż to.przeżyje wiele mu nie mówię bo on jest słaby emocjonalnie
Dziś właśnie czytałam jeszcze nt mutacji mthfr i fondie tam było właśnie napisane że jednym z symptomów problemów metylacji w organiźmie jest właśnie Candida!!!Którą masz mutacje?porzeczka pierwsza ta twoja wizyta bedzie bo sie poglubilam
Bralam tak jak Agnieszka 15.Strawbelka a ile tego encortonu bralas na poczatku? Ja biore 10, Dubr kazal 5 ale boje sie ze to za malo.