UWAGA dla testujacych- facelle w rossmanie jest na promocji
Jutro polecę po zapasy. U mnie już boboseks i stress ehh i jak tu wyłączyć głowę .
PS. Doris ja opis przygotowań do cesarki znalazłam pod innym tematem forum i ciśnienie mi skoczyło heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UWAGA dla testujacych- facelle w rossmanie jest na promocji
Dorisku ja co prawda nie prosilam o priv ale pozwolilam sobie przeczytac opis na innym watku [emoji3][emoji3] swietny porod i przygotowanie [emoji106][emoji106]Avita, bierz inofem, wiesiołek, jedz orzechy i podobno jeszcze czerwone wino pomaga.
Marzycielka, przecież napisałam wczoraj jasno, że nie wstawię tutaj opisu porodu. Kto chciał dostał na priv.
Witam i pozdrawiam Resztę Dziewcząt!
Witam się i Ja, przyznaję na forum cisza, główne przywódczynie(Nafoczka, i Doris) zajęte bobasami i słusznie
Avita mi gin dawniej mówił żebym brała ovarin 2 dziennie, dzięki temu jajeczka mi ładniej rosły i naprawdę dostały kopa jak przy stymulacji, tylko niewiem czy zależy ci tylko i wyłącznie o podrasowanie endo czy o jajca również
Avita widzę że Ty również jaki i ja masz mutacje c667t Malina mówił coś takiego że ta mutacja jest gorsza od a1298c ?dlaczego gorsza?
Agnieszka, bede calkowicie odstawiac kolo 18. Sugeruje sie tym jak mi wtedy na priva pisalas jak brac i zmniejszac ten encortonStrawbelka drugi trudny mmoment immunologiczny następuje w 16 tyg. więc dopiero po 16 odstaw encorton
Avita a nie mozesz isc do Kowalskiego po Clo?Malina powiedział mi, że najgorzej jak się ma obie mutacje. O tym że c jest gorsza czytałam na forum tylko jeszcze ma znaczenie czy hetero czy homo!
Paula jajca też chce podrasiwać tylko tak: biorę metyle i collostrum, od jutra inofem i wiesiołek to dołączyć jeszcze ovarin!!???
A orzechõw najadłam się tak że mi niedobrze i jeszcze wino!! Ale co tam muszę działać bo malina dał mi czas do września a coś ciężko idzie!!
Nafoczka dzięki, jutro lece do rossmana
Malina powiedział mi, że najgorzej jak się ma obie mutacje. O tym że c jest gorsza czytałam na forum tylko jeszcze ma znaczenie czy hetero czy homo!
Kochana a czemu źle jak są obie ja mam dwie :---(Malina powiedział mi, że najgorzej jak się ma obie mutacje. O tym że c jest gorsza czytałam na forum tylko jeszcze ma znaczenie czy hetero czy homo!
Paula jajca też chce podrasiwać tylko tak: biorę metyle i collostrum, od jutra inofem i wiesiołek to dołączyć jeszcze ovarin!!???
A orzechõw najadłam się tak że mi niedobrze i jeszcze wino!! Ale co tam muszę działać bo malina dał mi czas do września a coś ciężko idzie!!
Nafoczka dzięki, jutro lece do rossmana