reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam się i Ja, przyznaję na forum cisza, główne przywódczynie(Nafoczka, i Doris) zajęte bobasami i słusznie:p
Avita mi gin dawniej mówił żebym brała ovarin 2 dziennie, dzięki temu jajeczka mi ładniej rosły i naprawdę dostały kopa jak przy stymulacji, tylko niewiem czy zależy ci tylko i wyłącznie o podrasowanie endo czy o jajca również
Avita widzę że Ty również jaki i ja masz mutacje c667t Malina mówił coś takiego że ta mutacja jest gorsza od a1298c ?dlaczego gorsza?

Paula niestety doktor mial racje. Mutacja typu C podnosi bardziej homocysteine a to się wiąże z większym ryzykiem ZD. Musisz homocysteine badać i pilnowac- polecam sok z czerwonych burakow :)

Bea dajesz z tym wykresem :) kiedy doktorek bo jestem ciekawa co ci powie :p

Ostatnia edycja:
Avita, bierz inofem, wiesiołek, jedz orzechy i podobno jeszcze czerwone wino pomaga.
Marzycielka, przecież napisałam wczoraj jasno, że nie wstawię tutaj opisu porodu. Kto chciał dostał na priv.

Witam i pozdrawiam Resztę Dziewcząt!
Dorisku ja co prawda nie prosilam o priv ale pozwolilam sobie przeczytac opis na innym watku [emoji3][emoji3] swietny porod i przygotowanie [emoji106][emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i Ja, przyznaję na forum cisza, główne przywódczynie(Nafoczka, i Doris) zajęte bobasami i słusznie:p
Avita mi gin dawniej mówił żebym brała ovarin 2 dziennie, dzięki temu jajeczka mi ładniej rosły i naprawdę dostały kopa jak przy stymulacji, tylko niewiem czy zależy ci tylko i wyłącznie o podrasowanie endo czy o jajca również
Avita widzę że Ty również jaki i ja masz mutacje c667t Malina mówił coś takiego że ta mutacja jest gorsza od a1298c ?dlaczego gorsza?

Malina powiedział mi, że najgorzej jak się ma obie mutacje. O tym że c jest gorsza czytałam na forum tylko jeszcze ma znaczenie czy hetero czy homo!

Paula jajca też chce podrasiwać tylko tak: biorę metyle i collostrum, od jutra inofem i wiesiołek to dołączyć jeszcze ovarin!!???
A orzechõw najadłam się tak że mi niedobrze i jeszcze wino!! Ale co tam muszę działać bo malina dał mi czas do września a coś ciężko idzie!!

Nafoczka dzięki, jutro lece do rossmana:) ;)

Strawbelka drugi trudny mmoment immunologiczny następuje w 16 tyg. więc dopiero po 16 odstaw encorton
Agnieszka, bede calkowicie odstawiac kolo 18. Sugeruje sie tym jak mi wtedy na priva pisalas jak brac i zmniejszac ten encorton;)
Zaczelam zmniejszac wczesniej niz Ty, bo mnie tak lekarz caly czas straszyl ze chlopcu moze cos byc.
Ale rozciagam to zmniejszanie tak zeby skonczylo sie w 18 tyg.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malina powiedział mi, że najgorzej jak się ma obie mutacje. O tym że c jest gorsza czytałam na forum tylko jeszcze ma znaczenie czy hetero czy homo!

Paula jajca też chce podrasiwać tylko tak: biorę metyle i collostrum, od jutra inofem i wiesiołek to dołączyć jeszcze ovarin!!???
A orzechõw najadłam się tak że mi niedobrze i jeszcze wino!! Ale co tam muszę działać bo malina dał mi czas do września a coś ciężko idzie!!

Avita a nie mozesz isc do Kowalskiego po Clo?
To dobry lekarz i zawsze Cie przyjmie, nawet w sobote;)

reklama

Kochana a czemu źle jak są obie ja mam dwie :-:)-:)-(

Do góry