reklama
G
Gość
Gość
Doris ja tez poprosze na priva, jesli mozna
Doris, okazuje się, że chyba żadna z dziewczyn nie ma nic przeciwko Twojemu opisowi. Ja też chętnie poczytam, więc albo napisz na forum, albo poproszę na priv.
Nafoczka, cudnie, że Wikuś taki grzeczny. Mam nadzieję, że już nie zmieni swojej osobowości
Ja dziś byłam na wycieczce poza miastem. Wypad pomimo zmiennej pogody udał się. Łowicz jest piękny! Polecam.
Nafoczka, cudnie, że Wikuś taki grzeczny. Mam nadzieję, że już nie zmieni swojej osobowości
Ja dziś byłam na wycieczce poza miastem. Wypad pomimo zmiennej pogody udał się. Łowicz jest piękny! Polecam.
marzycielka81
Fanka BB :)
Doris przepraszam Cie ale jakbys mogla napisac priv do dziewczyn, ktore chca poczytac. Ja nie dam rady tego przeczytac. 3 lata temu przeszlam ciezki porod i od tego czasu nie potrafie przejsc przez taki temat
Ale cisza!!!!
Dorisku dzęki, poczytałam i mam nadzieje na takie same przeżycia jak Twoje!!!
Dziewczyny @ do mnie dotarła a tu ginka miu wyjechała na tygodniowy urlop i chyba ten cykl też wyjdzie bez stymulacji.
A może by tak wziąć chociaż coś co poprawi choć trochė endo jak już jajka się nie da teraz. Tylko co!?
Szukam bo piasałyście kiedyś coś o wiesiołku, orzechach i nie mogë znaleźć! Napiszcie jeszcze raz coś o tym.!
Dorisku dzęki, poczytałam i mam nadzieje na takie same przeżycia jak Twoje!!!
Dziewczyny @ do mnie dotarła a tu ginka miu wyjechała na tygodniowy urlop i chyba ten cykl też wyjdzie bez stymulacji.
A może by tak wziąć chociaż coś co poprawi choć trochė endo jak już jajka się nie da teraz. Tylko co!?
Szukam bo piasałyście kiedyś coś o wiesiołku, orzechach i nie mogë znaleźć! Napiszcie jeszcze raz coś o tym.!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Avita, bierz inofem, wiesiołek, jedz orzechy i podobno jeszcze czerwone wino pomaga.
Marzycielka, przecież napisałam wczoraj jasno, że nie wstawię tutaj opisu porodu. Kto chciał dostał na priv.
Witam i pozdrawiam Resztę Dziewcząt!
Marzycielka, przecież napisałam wczoraj jasno, że nie wstawię tutaj opisu porodu. Kto chciał dostał na priv.
Witam i pozdrawiam Resztę Dziewcząt!
reklama
Avita na endo Przybycien kazał mi brać żel estreva- bez recepty a orzechy brazylijskie oczywiście, INOFEM tez piłam.
UWAGA dla testujacych- facelle w rossmanie jest na promocji Edit orzechy tez
Pozdrawiam i kciuki zaciskam
UWAGA dla testujacych- facelle w rossmanie jest na promocji Edit orzechy tez
Pozdrawiam i kciuki zaciskam
Ostatnia edycja:
Podziel się: