reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Jak tam nasze Staraczki i Cieżarówki??? Kto testuje w najbliższym czasie? Dwa brzuszki mój i Nafoczki wolne więc testować Dziewczyny.
U mnie wszystko dobrze, Mały je i śpi - jest taki słodki. Nie mogę się napatrzeć na niego. Wczoraj byliśmy na pierwszym spacerze, dziś niestety leje od rana więc znów siedzimy w domu.
Buziaki dla Wszystkich

reklama
Hej
Jak tam nasze Staraczki i Cieżarówki??? Kto testuje w najbliższym czasie? Dwa brzuszki mój i Nafoczki wolne więc testować Dziewczyny.
U mnie wszystko dobrze, Mały je i śpi - jest taki słodki. Nie mogę się napatrzeć na niego. Wczoraj byliśmy na pierwszym spacerze, dziś niestety leje od rana więc znów siedzimy w domu.
Buziaki dla Wszystkich

A u mnie nic tam Doris ;)

Testowałam 2 dni temu w 28dc i wyszedł negatywny , jeszcze zrobię za kilka dni ale raczej mi się nie powiodło .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Buziaki dla Wszystkich
Odpoczywam w Ustrzykach i zaraz przejazdzka na Soline [emoji5]

Ja wlasnie po ovu wiec teraz czekanie [emoji55]
Jak Olis? Grzeczny jest? [emoji5]
Nafoczka ?? Gdzie jestes? [emoji6]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dorisku ja jestem za. Ale nie wiem jak reszta, bo oinie pewnie beda podzoelobe. Dziewczynki chcialabym skorzysac z Waszej wiedzy. Maz wylatuje na 10 dni, wroci akuratnie w dni plodne. Czy te plkemniki ktore przywiezie (zakladajac, ze ich nie popusci) beda nadawaly sie do zaplodnienia? Jesli wiecie pomozcie:)

Beri, Liluli kochane jestem ;)
Ja z kolei nie spędzam całego czasu z Wikusiem, jest na tyle spokojny (odpukac) ze mam mnóstwo innych zajęć. Je regularnie co 2-3 godz.resztę czasu w 70%śpi. Ze mnie pijak regularny, mąż powiedział za mnie pod kaloryfer podłączy do wody:D
Odrabiam zaleglości w sprzataniu, myciu okien, praniu firan, gotowaniu (pod siebie) itp. + 1drzemka w dzień obowiązkowa.
Zaczelam ustalać termin chrzcin bo chcąc w lokalu to trzeba już myśleć conajmniej o wrzesniu. Tak samo z lekarzami ale to znacie. Wizyty za 4-6tyg. na które zapisuje się już teraz, jedna mam nawet na październik.
Musze tez poświęcić czas dla Karolka bo niby nie jest zazdrosny, kocha, glaska, caluje ale czasem widać ze mu smutno.
Na spacerze jeszcze nie byliśmy ale spokojnie, będzie czas :)
Tatuś niby jest choć tylko duchem bo ciałem ciągle ma coś do zrobienia ;P

Doris przepraszam ze nie odpisuje ale dobę mam za krutka :D

Kwiatuszku nie gniewaj sie ze nie zamówię ci leków ale fizycznie jest to trochę zabawy a ja po prostu nie mam czasu. Jeśli tego nie rozumiesz to jest mi przykro (nie tobie)

Trzymam kciuki za ciężarówki Agnieszka, Riri, Julia, Strawbelka i te co jeszcze nie wiedzą a są :D

Starającmy się przesyłam moc siły i luzu przy bobosexach :)
Diagnozujacym zycze wiary w analize wynikow i lekarzy :)
Mi mija 2 lata na tym forum.. ale zakończone jakże wspaniałym happy endem!!

Sus i Bea (i wszystkie pamiętające o mnie) dla Was szczególne ♡♡♡

PS czytam regularnie ☆☆☆

Ostatnia edycja:
reklama
Beri, Liluli kochane jestem ;)
Ja z kolei nie spędzam całego czasu z Wikusiem, jest na tyle spokojny (odpukac) ze mam mnóstwo innych zajęć. Je regularnie co 2-3 godz.resztę czasu w 70%śpi. Ze mnie pijak regularny, mąż powiedział za mnie pod kaloryfer podłączy do wody:D
Odrabiam zaleglości w sprzataniu, myciu okien, praniu firan, gotowaniu (pod siebie) itp. + 1drzemka w dzień obowiązkowa.
Zaczelam ustalać termin chrzcin bo chcąc w lokalu to trzeba już myśleć conajmniej o wrzesniu. Tak samo z lekarzami ale to znacie. Wizyty za 4-6tyg. na które zapisuje się już teraz, jedna mam nawet na październik.
Musze tez poświęcić czas dla Karolka bo niby nie jest zazdrosny, kocha, glaska, caluje ale czasem widać ze mu smutno.
Na spacerze jeszcze nie byliśmy ale spokojnie, będzie czas :)
Tatuś niby jest choć tylko duchem bo ciałem ciągle ma coś do zrobienia ;P

Doris przepraszam ze nie odpisuje ale dobę mam za krutka :D

Kwiatuszku nie gniewaj sie ze nie zamówię ci leków ale fizycznie jest to trochę zabawy a ja po prostu nie mam czasu. Jeśli tego nie rozumiesz to jest mi przykro (nie tobie)

Trzymam kciuki za ciężarówki Agnieszka, Riri, Julia, Strawbelka i te co jeszcze nie wiedzą a są :D

Starającmy się przesyłam moc siły i luzu przy bobosexach :)
Diagnozujacym zycze wiary w analize wynikow i lekarzy :)
Mi mija 2 lata na tym forum.. ale zakończone jakże wspaniałym happy endem!!

Sus i Bea (i wszystkie pamiętające o mnie) dla Was szczególne ♡♡♡

PS czytam regularnie ☆☆☆

Do góry