reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jadę do Maliny w poniedziałek mogę go zapytać o wpływ encortonu na ciążę jeśli chcesz?
Jesli bys mogla...dziekuje:*
Ja jestem na etapie schodzenia z dawki, doszlam dopiero do 10. Boje sie zmniejszac, ale lekarz cisnie, bo mowi ze u chlopcow moze powodowac cos z jaderkami.
Jakbys mogla spytac do ktorego tc mozna go bezpiecznie brac.

reklama
Syrawbelka mnie malina powiedział że 10 jest bezpieczne dla dziecka. Tylko mi kazał brać od pozytywnego testu i cały czas myślę że to późno!

Bertha odpocznij a później dalej do walki ;) ja dopiero za 3 tyg. jadę :)

Asia ja też ten cykl mam w plecy, paskuda już blisko:(

Julia to jest cudowny dzięki :)

Paula &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Motylek za Ciebie też &&&&&&&&&&&&

Fondie jak tam gòrski wypoczynek!? Pewnie było fajnie ;)

Sus pozdrawim! :)

Siedzę teraz na placu zabaw sama bo mój synalek zniknął gdzieś z kumplami a tu tyle małych dzieciaczkòw! Takie śliczne wszystkie!
21 lipca mòj Bartuś miałby 2 latka :(

Ostatnia edycja:
Syrawbelka mnie malina powiedział że 10 jest bezpieczna dla dziecka. Tylko mnie kazał brać od pozytywnego testu i cały czas myślę że to późno!

Bartha odpocznij a później dalej do walki ;)

Asia ja też ten cykl mam w plecy, paskuda już blisko:(

Julia to jest cudowny dzięki :)

Paula &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Motylek za Ciebie też &&&&&&&&&&&&

Fondie jak tam gòrski wypoczynek!? Pewnie było fajnie ;)

Sus pozdrawim! :)

Siedzę teraz na placu zabaw sama bo mój synalek zniknął gdzieś z kumplami a tu tyle małych dzieciaczkòw! Takie śliczne wszystkie!
21 lipca mòj bartuś miałby 2 latka :(
Avita, tylko mi bardziej chodzi o odstawianie encortonu, kiedy bezpiecznie mozna odstawic.

Jesli bys mogla...dziekuje:*
Ja jestem na etapie schodzenia z dawki, doszlam dopiero do 10. Boje sie zmniejszac, ale lekarz cisnie, bo mowi ze u chlopcow moze powodowac cos z jaderkami.
Jakbys mogla spytac do ktorego tc mozna go bezpiecznie brac.
Zapytam co mi tam jesli mam płacić tyle to nie omieszkam w poniedziałek mam na 14 to po wizycie Ci napiszę taki

Bertha mnie in vitro z lekami wynioslo cos kolo 10 tys. Mam rachunki, moge Ci dokladnie wyslac na priva wszystko jak chcesz.
Jak bym chciala robic teraz, to 5 tys wiecej, bo leki juz bez refundacji i tu jest straszna roznica.
Ja mialam in vitro to drozsze IMSI gdzie wybieraja najlepsze plemniki i wstrzykuja je do komorki jajowej.
Niektore dziewczyny robia to zwykle ze do komorek wpuszczaja wszystkie plemniory i ten ktory sie dorwie pierszy ten zapladnia.
Robilam wszystko prywatnie, tylko leki mialam refundowane.
Bertha zalezy tez jakimi lekami bedziesz stymulowana, bo moje leki byly w miare tanie, w porownaniu do tych co niektore dziewczyny mialy.
Koszt in vitro masz w kazdej klinice, tylko wszystko jest rozlozone na etapy, zeby Cie to nie zmylilo. Osobno placisz za punkcje, za IMSI, za transfer, za mrozenie. Do tego dolicz leki. Koszty badan hormonalnych i wizyty w trakcie stymulacji mialam juz wliczone w koszt in vitro.
Dziękuje Strawbelka za komplet informacji! Czyli teraz ok 15-16k wyjdzie. Jak bede sie juz przygotowywała na invitro to pewnie wrócę do ciebie po te szczegóły :)

Beatka, życzę udanego wypoczynku i jak najlepszego doładowania baterii ;)
Dziękuje :) bede ładować ile sie da!
Bede zaglądać! Paaa

Dziękuje Strawbelka za komplet informacji! Czyli teraz ok 15-16k wyjdzie. Jak bede sie juz przygotowywała na invitro to pewnie wrócę do ciebie po te szczegóły :)

Dziękuje :) bede ładować ile sie da!
Bede zaglądać! Paaa
Bertha pisalam nizej, ze ponoc leki beda refundowane jeszcze przez 2 lata;)
Wiec wyjdzie Ci z 10tys

dziewczyny zrobilam dzis na wlasna reke wit d3 i wyszla mi 24 norma 30-80 czy jej niedor mogl byc przyczyna ze nie rozwijala sie ciąza?

reklama
SUs, Nafoczka,Dori odezwijcie sie:) Dzis pomyslalam, ze to pierwsze forum z ktorym spedzilam pol roku!!!
dziewczyny zrobilam dzis na wlasna reke wit d3 i wyszla mi 24 norma 30-80 czy jej niedor mogl byc przyczyna ze nie rozwijala sie ciąza?
Olka, wiekszosc z nas ma niedobory D3. Nie jestem lekarzem, ale raczej nie jest to przyczyna straty. Ja mialam wit D3 9, ale oprocz witaminy po dalszych poszukiwaniach wyszedl zespol, przeciwciala, zrosty. Sprawdz inne badania.

Do góry