czarna_mala
Fanka BB :)
Brawo Ty! [emoji106]dzięki dałam rade
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo Ty! [emoji106]dzięki dałam rade
ojj chyba cięzko bedzie ale cos pomysleOj chyba nie.szukaj takiego,który przyjmuje też panstwowo.
Dziewczynki ja zmykam do łóżeczka
Czarna Mała mam nadzieje że po zabiegu będziesz miała endo jak funkiel nówka
przypomnijcie mi jeszcze bo pamieć mam kiepską przez te zjadliwe moje hashi- teraz kciukamy za brzuszki:
Agnieszki, Julii, Riri i ...
Oby bo jak nie, to chyba w łeb se strzele [emoji15] [emoji379]Dziewczynki ja zmykam do łóżeczka
Czarna Mała mam nadzieje że po zabiegu będziesz miała endo jak funkiel nówka[emoji14]przypomnijcie mi jeszcze bo pamieć mam kiepską przez te zjadliwe moje hashi- teraz kciukamy za brzuszki:
Agnieszki, Julii, Riri i ...
Gabis - ja nie bralam sterydu. Bralam:
Eutyrox 75 - mam hashimoto
Duphaston - 3x1 do 25tyg pozniej schodzilam. Odstawilam w 30tyg. Ale ja bralam bo mialam guza przysadki i wysoka prolaktyne, nie wytwarzam progesteronu. Bez dupka ciaza by sie nie utrzymala. Wiem bo 2 wczesniejsze stracilam
Acard - 1x1 rano
Clexane 0.4 - wieczorem
Niby acard i clexane na ana.
Teraz jak mysle to wdychalam symbicord 320 bo mam astme. Ale nie bralam regularnie bo w ciazy mi sie objawy cofnely i tak mnie nie dusilo. Ale ten lek to steryd. Nie wiem czy to ma znaczenie czy nie. Alergolog powiedziala ze to male ilosci i obojetne dla dzidzi
porzeczka pytanie techniczne jak się wstawia czyjś cytat
Gabis - ja na astme biore jeszcze ventolin w przypadku ataku (ale w ciazy nie musialam) i flonidal w tabl ale to kazala mi kategorycznie odstawic w ciazy.
A bardzo wysoka masz te prolaktyne? I to jest zerowa czy po tabletce? Ja mialam zerowa b wysoka i jeszcze przed ciaza stwierdzonego mikrogroczulaka. Na poczatku jak bralam dupka to czulam sie zle. Pozniej organizm sie przyzwyczail. Bolaly mnie troche nogi choc zylakow nie mam. Ale jak zaczelam brac od 8tyg acard a od 10 clexane to bol ustapil i czulam sie dobrze. Do konca ciazy nie puchly mi nogi ani rece bylo ok