Porzeczka1234
Fanka BB :)
Arluska przykro mi kilka razy próbowałam Cię przywołać tu pisząc co nieco cholera nie masz tej miesiączki chyba powinnaś iść do innego lekarza skonsultować to albo zapytać Maline ile u Ciebie minęło od poronienia? chociaż powinnam Cię pocieszać ale u mnie ten humor tez nie najlepszy a ja mam od wczoraj plamienia z krwia myślałam że to miesiaczka chodź poprzednia była dokładnie 14 dni temu także ty cierpisz na brak miesiaczki a ja na nadmiar.A u mnie też niezawesoło
poszłam dziś na dyżur do tej lekarki co robiła mi zabieg,no i mówię,że chyba coś nie tak jest,że tego okresu nie ma już 2 miesiące a ona robiąc usg mówi ot tak,że cykl się zablokował bo endo dalej cienkie i nie ma co się złuszczać..a k..wa do cholery czemu tak się dzieje??/?? nie umiała wytłumaczyć,dała jakieś tabletki na wzrost endo,hahaha napewno mi pomogą,jak teraz wiem na 100% że zabieg niedokladnie zrobiła,tak jak Ludwin to opisał na usg 3d,chyba już do niej nie pójdę,nie mam pojęcia co dalej mnie czekajeszcze naczytałam się o zrostach,że prowadzą do niepłodności
w poniedziałek Malina,przedstawię mu problem i zobaczę jaka reakcja będzie...
będzie po prostu komedia jak z immunologia wyjdę na prostą a tu inny problem będzie..,siąść i płakać po prostu
kurde sorry dziewczyny ale mam takiego doła że chyba tracę nadzieję w pozytywne zakończenie mojej historii jak jeszcze sobie pomyślę że być może czeka mnie powtórne łyżeczkowanie i to przez lekarkę to brak mi słów już..
życie jest jedno,musimy walczyć o szczęście,ja walczę cały czas ale nikt mi nie pomaga w tym a szczególnie lekarze
W poniedziałek tez jadę do Maliny muszę zmienić limit na koncie :-) :-) :-) na która masz?
Kochana glowa do góry musi być dobrze wierzę w to i modlę się bo to jedyna metoda na moje scharataną psychikę.