U
użytkownik m
Gość
z przeglądarki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj bardzo mi przykro jeśli jest to jakieś niedoczyszczenie normalnie mozna dostać czegoś ja mam taki charakter ze odrazu bym się wydarła na tą lekarke.Porzeczka ja od 2 miesięcy nie mam,nigdy tak nie było po zabiegach,wiem,że coś jest nie tak,byłam miesiąc temu u takiego jednego znawcy w Krakowie zajmującego się przede wszystkim wadami macicy i to on tylko powiedział,kto mi robił zabieg,bo w jednym z rogów jest niedoczyszczone...
bardzo żałuję że nie poszłam do niego po 2 tyg.,jak kazał ale myślałam że u mnie w mieście aż 3 lekarzy to się nie może mylić,że wszystko jest ok i trzeba czekać,nawet duphaston miałam na wywolanie i nic..dupa
a ten z Krakowa jest drogi jak cholera i dlatego zwlekalam a teraz jest na miesiecznym urlopie!
bardzo jestem ciekawa czy Malina podejmie jakieś działania w tym kierunku i czy mi pomoże również wtej kwestii...nawet w tym szpitalu bym u niego zostala byleby tylko mi pomógł dostać ten okres!
chyba jestem jedyna na tym forum co chce okresu..
Porzeczka ja mam na 13.30 ,napewno więc będziemy czekac obok siebie
nie na tym co ja pisze do Ciebie w okienku gdzie sie piszez przeglądarki
Sprawdzę jutro to napiszę. Ale poprostu moja ginekolog część mi zleciła prywatnie a ile mogła to na nfz. Też mnie pokierowała do Opola do szpitala gdzie zrobiono mi na nfz badanie mlr i test limfocośtamblastyczny.jakie mialas dokladnie badania na nfz jak pamietasz
dzięki dałam radePaula, Ola już napisała
Oj chyba nie.szukaj takiego,który przyjmuje też panstwowo.o swietnie napisz mi wszytsko to pojde do mojego lekarza niech mi wypisze wszystko mozliwe. ginekolog ktory przyjmuje prywatnie moze tez wypisac skierowanie na nfz
Super nie wiedziałam że o to chodzi ale dobrze że są inne dziewczynydzięki dałam rade