reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Moja doktorka była świadoma co robi luteina i bardzo się nad nią zastanawiała,ale stwierdziła,że acard i heparyna poradzą sobie z tym. I weź bądź tu mądra...

A może ta dawka Clexane była za mała u Ciebie?
Teraz to tylko gdybamy. W końcu nie jesteśmy lekarzami.
Burczuś, spróbuj rozszerzyć diagnostykę, choć i tak wiele z badań masz już zrobionych.
Ja planuję zacząć od większych dawek i sterydu i Clexane. Boję się bardzo, ale chcę spróbować.

Burczuś - przytulam :*

jakie mialas burczus dawki ? ja raz p zestawie tez tak myslalm jak ty bo za pozno podane leki spowodowaly zly wzrost bhcg ale za drugim razem juz mialam encorton 20mg podane od 27dcclexane80intralipid i beta rosla super wyszlam zeszpitala z 82tys beta wiec byly dobrze podane leki ale odrzucenie bylo tak mocno i przewlekle ze wkoncu odrzucilo. to bedzir twoja decyzja ale znajdz porzadny powod kochana bo nie zawsze encortonpodany zbyt pozno jest przyczyna nie badalas bety nie wiesz jak przyrastala a to troszkeby pokazalo co i jak. agnieszka ma np. bardzooi wysokie mrl i przeciwciala musialy chyba byc powodem bo wczesnien podany encorton i idzie aga jak burza:)
masz troszke niskie mrl a pamietaj ze encorton obinza mrl. ale kochana javi zycze jak najlepiej nie zawszewlasne diagnozy sa trafne tak samo jak moje diagnozy wzgledem ciebie tez moga bycbledne chyba lekarz ma tylko racje:)
Fondie, to ze beta super przyrasta nie znaczy ze organizm nie odrzuci ciazy.
W moich 2 ciazach beta przyrastala tyle samo co w tej ciazy. Czyli bardzo duzo.
Fakt, te poprzednie byly bez lekow.
Dopiero ta jest z lekami.
Wiec leki nijak sie maja do przyrostu bety, przynajmnieju mnie.

no zle musialam to ujac bo chcialam powoedziec ze u mnie odrzucenie i tak bylo jak beta rosla dobrze po podaniu lekow w 27dc i nijak sie leki mialy jak mrl zerowe o to chodzilo a jak podalam w40dc to beta juz zle rosla ...

przepraszam ze post pod postem ale chcialabym zebyscie mi odpisaly. bo wydaje mi sie dawka metforminy za duza. mam glukoze 86 a siofor 850.
a po godzinie insulina 70

Czary z mleka... :errr:

....dzwoniłam do Genesis do Poznania, dziś mija 5 tydzień, pytam o wyniki i tym razem słyszę, że jeszcze nie ma, że to za szybko, jak pytam "dlaczego" (przygotowana że znów usłyszę, że jak na NFZ to dłużej), słyszę, że " to wszystko trwa, bo to zależy jak i kiedy im urosną patogeny na szkiełku"........................... :errr::errr::errr:
Ja miałam w niecałe 2 tygodnie dokładnie 10 dni wyniki kariotypu ale dlatego że pobrali jak byłam w szpitalu na oddziale i wtedy jest szybko...mój mąż poszedł zrobić kariotyp na NFZ to powiedzieli że ok 3 miesięcy...i czekamy...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej ;)

A ja kiszę ogóra w krzokach [emoji12] u mnie po staremu [emoji6] czekamy na zabieg na endo i co, i jedziemy na weekend w góry [emoji7] Taterki moje ukochane [emoji6]
przepraszam ze post pod postem ale chcialabym zebyscie mi odpisaly. bo wydaje mi sie dawka metforminy za duza. mam glukoze 86 a siofor 850.
a po godzinie insulina 70
Jaką masz insulinę na czczo i po 2h?

Burczuś Kochanie [emoji20] tak mi przykro, tulę Cię z całych sił i proszę Cię, nie poddawaj się jeszcze, bo wierzę że na prawdę warto [emoji8] tulam do czycza [emoji114]

reklama
Gabis - ja nie bralam sterydu. Bralam:

Eutyrox 75 - mam hashimoto
Duphaston - 3x1 do 25tyg pozniej schodzilam. Odstawilam w 30tyg. Ale ja bralam bo mialam guza przysadki i wysoka prolaktyne, nie wytwarzam progesteronu. Bez dupka ciaza by sie nie utrzymala. Wiem bo 2 wczesniejsze stracilam
Acard - 1x1 rano
Clexane 0.4 - wieczorem
Niby acard i clexane na ana.
Teraz jak mysle to wdychalam symbicord 320 bo mam astme. Ale nie bralam regularnie bo w ciazy mi sie objawy cofnely i tak mnie nie dusilo. Ale ten lek to steryd. Nie wiem czy to ma znaczenie czy nie. Alergolog powiedziala ze to male ilosci i obojetne dla dzidzi

Do góry