reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Burczuś 5 mg encortonu to zdecydowanie za mało, ja na początku brałam 10mg a od pozytywnej bety 15mg. Oprócz tego heparyna co drugi dzień od owu, metylowane już na kilka mies. przed staraniami, colostrum immune, glucophage. Duphaston i luteina od pozytywnej bety.
Nafroczka oby głądko poszło, trzymam kciuki!
Moja mała ma już 900g.
Aga, a czy zwiekszalas dawki sama czy takie zapisal Ci Dubr? I glucophage to tez zalecone przez Dubra, czy zostawilas po Jerzak? Nafoczka gratulujemy, sciskamy Wikusia!!!

reklama
Nafoczka!!! Wspaniałe wieści!! GRATULCJE!! Wikus kawał chłopaka!! :)

Olis, czekamy na ciebie teraz! Powodzenia Doris! :)

Nafoczko kochana GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!
Tak wiele przeszłaś ale czy to teraz jest ważne?!?! Masz swój CUD (i troszkę nasz też ;) )
Bardzo się cieszę!!!!

Dziękuję Wam Kochane ♡♡♡ bo tylko my potrafimy się zrozumieć. Kazdy kto przez to nie przeszedł i nawet dobrze nam życzy. . nie wie do konca o czym mówi...
Takie chwile wynagradzaja wszystko i mam nadzieje ze w waszych sercach zapłonie ogromna nadzieja ♡♡♡ Najcudowniejszym momentem jest ten gdy taka cieplutka kruszynke dostaje się od razu na piersi ♡♡♡♡♡ jestem zakochana!

Teraz napisze słówko o akcji i od razu zaznaczam, że jak któraś takich opowiadań nie lubi to niech resztę pominie :)
Po zdjęciu szwu pierwsze skurcze pojawiły się popołudniu tego samego dnia. Rano na KTG o 4 były nadal wiec przeniesiono mnie z patologii na salę porodowa. Zatem poród mam od 4.30 do 20.40, dluuugi. Kiepsko nam szlo bo były tylko skurcze, bez powiększajacego się rozwarcia i bez wód. Panie pierwsze zrobiły masaż szyjki i coś się zaczęło ale mało. O 14.30 odeszły wody i juz był MEXYK :) O 18 poprosiłam o znieczulenie zzo. Bez tego nie dalabym rady!!! albo bym dała ale to niebo a ziemia :) POLECAM!
Obale jeszcze trzy mity, przy drugim nie koniecznie jest łatwiej, (pierwszy poród trwał cały 3 godz.) krótka szyjka tez nie jest wyznacznikiem, a takie ważenie to sobie można wsadzić. .. wczoraj wazyl 2665 a dziś 3110 :D Położna miałam cudowna w naszym wieku i niestety też jeździ do Przybycienia- ale za to było dużo do pogadania. A wsparcie męża ochhh brak mi słów jak bardzo go potrzebowalam!!!
Oczywiście każda z was i na każdy temat może mieć swoje zdanie :)
Aga 9pkt za kolor skóry bo wcześniak.

Doris.. jestem z Tobą, teraz na Was czekamy.

PS jakby co to jestem p.2 s.4 pod oknem ;D w profamili oczywiście ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry