reklama
burczuś
Fanka BB :)
Doris...jutro tak Tobie będziemy gratulowaća ja już nie śpię...
Nafoczka, ale masz cudnie, że masz już Wikusia obok
Ile to pozytywnej energii tutaj nam daje
Kwiatuszekk23
Nafoczka ❤❤❤
Doris trzymam kciuki
Ja mam dzis wizyte i sram po gaciach.... Trzymajcie kciuki i modlciee sie
Doris trzymam kciuki
Ja mam dzis wizyte i sram po gaciach.... Trzymajcie kciuki i modlciee sie
enya81
Nafoczko kochana serdecznie gratuluję synusia!!! Moja pierwsza córa ważyła 3050 gram i też dostała 9pkt (też minus za skórę). Więc Twój Wikuś pięknie waży I to uczucie jak kładą to cieplutkie ciałko mmm, nie do opisania -sama to wspominam do tej pory. Cudownie
Doris kciuki !!!!
Bea25ta ja też miałam wyciek z piersi przed ostatnią ciąża. USG wykluczyło zmiany w piersiach. Prolaktyna spoczynkowa wychodziła mi w porządku, po obciążeniu był kosmos i po zrobieniu profilu prolaktynowego w szpitalu okazało sie że mam duże jej dobowe skoki. Malina dał mi bromergon - brałam 1 tabletkę dziennie (przez 2 tygodnie miałam brać dwie ale nie dałam rady). Odstawiłam dopiero w ciąży z Basią.
Doris kciuki !!!!
Bea25ta ja też miałam wyciek z piersi przed ostatnią ciąża. USG wykluczyło zmiany w piersiach. Prolaktyna spoczynkowa wychodziła mi w porządku, po obciążeniu był kosmos i po zrobieniu profilu prolaktynowego w szpitalu okazało sie że mam duże jej dobowe skoki. Malina dał mi bromergon - brałam 1 tabletkę dziennie (przez 2 tygodnie miałam brać dwie ale nie dałam rady). Odstawiłam dopiero w ciąży z Basią.
M
Magda82...
Gość
Nafoczko moje gratulacje Wiedziałam ze będzie wszystko dobrze.
Wiktorku a Ty rosnij zdrowo .
Wiktorku a Ty rosnij zdrowo .
Doris, czekamy na Olisia Jaka będzie radość
Dziewczynki rozpakowują brzuszki a M szykuje artylerie bo za 3 dni koniec @ a dwa mieszkania będą wolne, to może jedno sobie przywłaszczę
Wiecie mam już schizy, bo chętnie byłabym w ciąży a z drugiej strony bardzo się boję i w sumie dobrze, że nie zachodzę. Oh trudne to wszystko
Dziewczynki rozpakowują brzuszki a M szykuje artylerie bo za 3 dni koniec @ a dwa mieszkania będą wolne, to może jedno sobie przywłaszczę
Wiecie mam już schizy, bo chętnie byłabym w ciąży a z drugiej strony bardzo się boję i w sumie dobrze, że nie zachodzę. Oh trudne to wszystko
Ostatnia edycja:
Beri dawkę enciortonu zwiekszyłam sama , Dubrawski kazał brać 10mg ale moja intuicja podpowiadała mi, że to mało. Glucophage też brałam bez jego wiedzy tak samo zresztą jak metylowane wit.
Agnieszka - glucophage brałaś/bierzesz w związku z IO? Możesz powiedzieć jakie miałaś wyniki? I jak z receptą? No właśnie - bierzesz nadal, można w ciąży?
reklama
Podziel się: