reklama
spotkalam dzis dawna znajoma ...ma syna 7 letniego i corke rok mlodsza..adoptowana..i dowiedzialam sie wtedy, że miala wiele poronien po synie byla doslownie wszedzie wydala tysiace ..stracila tylko czas i pieniadze az zrozumiala, ż enie moze miec dzieci...adoptowala coreczke i jest mega szczesliwa.....
i coraz czesciej wydaje mi sie, że nic mi juz nie pomoze, że te ososby u maliny to po prostu im sie udaje dzieki encortonowi i heparynie ktorej wczensiej nie stosowali patrzcie enyja miala 4 poronienia( enyja nie wiem czy to czytasz nie chodzi mi o pisanie w 3 osobie napisz jesli co napisze to nie prawda jesli znajdziesz czas) i udalo si epo 11 szczepieniach ale moze bez nich na zestawie te zby sie udalo ja sprobuje ale coraz czesciej wydaje mi sie, że nic z tego nie bedzie ..moze to strach jednak przed kolejna ciaza takie rzeczy przywoluje nie wiem ale nie znalalzlam jeszczenikogo z takimi przejsciami jak ja
marthaaaaaa co u ciebie??
kwiatuszku???
i coraz czesciej wydaje mi sie, że nic mi juz nie pomoze, że te ososby u maliny to po prostu im sie udaje dzieki encortonowi i heparynie ktorej wczensiej nie stosowali patrzcie enyja miala 4 poronienia( enyja nie wiem czy to czytasz nie chodzi mi o pisanie w 3 osobie napisz jesli co napisze to nie prawda jesli znajdziesz czas) i udalo si epo 11 szczepieniach ale moze bez nich na zestawie te zby sie udalo ja sprobuje ale coraz czesciej wydaje mi sie, że nic z tego nie bedzie ..moze to strach jednak przed kolejna ciaza takie rzeczy przywoluje nie wiem ale nie znalalzlam jeszczenikogo z takimi przejsciami jak ja
kwiatuszku???
G
Gość
Gość
Fondie ale pierdzielisz...nie wmawiaj sobie ze Ci sie nie uda.spotkalam dzis dawna znajoma ...ma syna 7 letniego i corke rok mlodsza..adoptowana..i dowiedzialam sie wtedy, że miala wiele poronien po synie byla doslownie wszedzie wydala tysiace ..stracila tylko czas i pieniadze az zrozumiala, ż enie moze miec dzieci...adoptowala coreczke i jest mega szczesliwa.....
kwiatuszku???
Jestes u Maliny, bralas szczepienia, allo mrl Ci wzroslo, wiec bedzie dobrze, tym razem sie uda.
Bac sie bedziesz caly czas. To normalne
Fondie - uda się. Musi. Musisz wierzyć.
A czy po szczepieniach w.ciąży przyjmuje się jakieś wspomagacze?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A czy po szczepieniach w.ciąży przyjmuje się jakieś wspomagacze?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
Fanka BB :)
Co mam napisać...
Zero przyrostu.Serce nadal,jeszcze bije...wolno, ale jeszcze bije.
Za tydzień do kontroli i jeśli dalej będzie jak będzie, to indukcja poronienia.
Ciężko mi. Jestem rozczarowana...samą sobą. Co jest ze mną nie tak.
G
Gość
Gość
Nie lubie takich wiadomosciCo mam napisać...
Burczus, a Ty bylas na zelaznym zestawie?
marzycielka81
Burczus nie mysl tak, ze z Toba cos nie tak. Jesli by sie okazalo, ze Twoje dziecko umrze to zrob badania genetyczne. Moze to wina genetyki byc. Nie wiem co napisac bo trudno wierzyc w tej sytuacji, ze bedzie dobrze.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Co mam napisać...
Który tydzień dokładnie u Ciebie? W jakim tempie bije serduszko?
reklama
burczuś
Powinien być 7 a jest 6. a bije o. 80/min...lub mniej.Który tydzień dokładnie u Ciebie? W jakim tempie bije serduszko?
Ten brak przyrostu rokuje bardzo źle.
Po lekarzu musiałam wrócić do pracy. Nie jestem w stanie nic robić...
Podziel się: