reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny nie podejmę tematu poronień niskich ciąż bo u mnie to dopiero wyszłabym na zimną france. Boję się poronienia i nie ze względu na stratę ciąży tylko strate możliwości posiadania dziecka. Mam nadzieję że rozumiecie.

Dziś dwie godziny na słońcu i jesteśmy rodziną raków - skwarków ;) Uuu będzie mi zimno w plecy.

Nafoczka proszę o przypomnienie kiedy idziesz?? Jutro?? Pamiętaj ,że masz mój numer w razie W
I my skwarki rakowe nie odzywalam się i dziś nadrabiam.
Dziewczyny trzymam kciuki za szczęśliwie rozwiazania.
Susana bardzo mi przykro przeżyłam to co ty tylko nie znam przyczyny rodzilam martwa córkę w 26 tygodniu mogę ci powiedzieć ze będzie ciężko ale to pewnie sama już wiesz za kilka miesięcy będzie lepiej przytulam Cię.

reklama
Nafoczka i Doris, kciuki za szczesliwe rozwiazania. Ale jestem podekscytowana, juz nie moge sie doczekac jak zobacze te Wasze male cudne dzieciaczki:)

Susana caly czas mysle o Tobie:(

Dzień dobry po weekendzie.
Nowy tydzień, nowy start.
Proszę Was o modlitwę i o kciuki. Jadę dziś skontrolować czy fasolka się rozwija, czy już nie.

dzieńdobry
dziś pogoda przyjemniejsza choć chmur dużo :)

Susa, mam Was w sercu :*

Nafoczka pamiętam i razem z Tobą czekam na Wikusia

Burczuś kciukam rękami i nogami &&&&&

Doris, już w czwartek Olafek będzie z Tobą :)

Dziewczynki z brzuszkami, testujące i starające się pozdrawiam serdecznie :laugh2:

Ostatnia edycja:
Melduje się z "wczasow" na górce :)
Ja juz po kosmetyce. Wyjęcie pessara pikuś a szew.. cóż :) gorsze jest to grzebanie, łapanie nitki i same narzędzia niż przecięcie, a ze był już spory napór na nitkę to trochę pani doktor się przypocila :) jesli do jutra będzie spokuj to wyjde. Wikus urósł ładnie choc nadal kolosem nie jest bo 350g w półtorej tyg. i waży ok 2650g.

Ostatnia edycja:
reklama
Nafoczka, to ładnie Wikuś rośnie!!!
A mnie powoli chyba strach oblatuje przed tą CC. Co prawda to druga i wiem co mnie czeka ale jakoś godzina zero coraz bliżej.
Kiepsko się dziś czuję, zupełnie siły mnie opuściły ledwo doszłam i wróciłam ze sklepu pomimo tego, że u nas upałów nie ma - taka jestem słaba.
Muszę zabrać się za obiad a nie mam siły wstać, leżę na tapczanie jak foka i jem czereśnie.

Do góry