reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Misiejku -betka bardzo ładna jak na tak wczesną ciążę. Wróży dobrze na przyszłość.

Zula - sama Jerzakowa, gdyby nie te niemrawe przepływy zaleciłaby tylko dietę bez glukop.. Podobno mam na pograniczu.
Ale skoro coś je poprawiło albo omega albo glukop. to mam do 16 tc. brać.

enya - bardzo sensowna decyzja z tym zwolnieniem.

reklama
Zulcia je też sie za Ciebie modlę ;-) Za każdym razem pamiętam:-) Jestem teraz tak wdzięczna losowi że oddałabym komuś chociaż połowę tego szczęścia. Pamiętaj co powiedziałam -rok 2014 górą!!!!!!!!!!!!!

Misiejku powtórz betkę ale tylko raz, później już czekaj tylko na USG. Ja miałam pierwszą - 28 a za dni już 140 ;-) Ciężkie chwile przed Tobą kochana, schizy, myślenie -sama wiesz co się ze mną dzieje do tej pory. Nadal sprawdzam piersi i brodawki. Dobre myśli, dobre myśli - powtarzaj jak matrę. Bierzesz leki, przeszłaś szczepienia - musimy wierzyć w ich efekt:D Ja po encortonie mam wysokie ciśnienie, kołatanie serca, uderzenia gorąca, czasami zawroty głowy. Na początku nie miałam siły - ja taka aktywna fizycznie osoba nie miałam siły w mięśniach - dziwne uczucie. Teraz jest trochę lepiej, pewnie organizm się przyzwyczaja. Brzuch już mam lekko widoczny, nie we wszystkich dżinach mogę chodzić. Przytyłam niedużo - niby ok. 1,5 kg ale czuję sie bardzo napuchnięta.

Ostatnia edycja:
Misiejku gratuluję!!!!!!!!!!!!

Odebrałam właśnie moją drugą betę i oficjalnie zaliczyłam 4 poronienie. Zastanawiam się czy jest sens jechać na kolejne szczepienia. Póki co mam więcej z nich kłopotów niż pożytku.

Balbiba Malina - normalnie aż nie wiem co napisać bo jakoś przeoczyłam Twoją pozytywną betę... Wiem, że żadne słowa Cię nie pocieszą:(
Enya - ja nie wiem jak mam Wam dziękować za te modlitwy kciuki. Po prostu jestem tak mega wzruszona. Czekam na cud i jak tyle osób się za niego też modli to normalnie jak się nie zdarzy to ja już nie wiem co innego mogłoby pomóc....

BAlbino to następnym razem jak będzxiesz gotowa to się uda!!!!A teraz mocno przytulam
Misiejku no piękna jak na poczatek moja kol miala 18 a juz jest w 14 tyg ciazy
Zula ja trzymię podwójnie a nawet 9 krotnie kciuki za Was żeby Tobie i każdej sie udało żebyscie były szcześliwe

Balbina przykro mi bardzo, nic nie pisałaś wczesniej że bete robiłas,
czyli teraz zrobiłas druga i juz spadła , tak?
wiem że to marne słowa pocieszenia, ale biochemiczne podobno bardzo czesta sie zdarzaja, nawet "zdrowym" kobietom
przytualm mocna, mam nadzieje ,ze bedziesz dalej walczyc.

Zula no przyznaj sie kiedy ten tescik robisz, bo my tu świete zostaniemy do tych modłów..:)

Ostatnia edycja:
Tak, pierwsza 28 a druga 2,5, więc spadła na pysk:D
Generalnie nie robiłabym bety i o niczym nie wiedziała, ale lekarka naciskała, abym zrobiła.
Może zaszczepię się jeszcze raz, ale to ostatni jeśli nie utrzymam ciąży w ciągu dwóch miesięcy.

BalbinaMalina współczucia :-( nie wiadomo kiedy trafimy na ten właściwy moment aby zaskoczyło
Misiejek
SUPER WYNIK
Enya odpoczywaj jak najdłużej!!!

Ja testuje w poniedziałek ale już wiem że się nie udało-KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Została mi ostatnia próba ale nie wiem kiedy podejdę-ani kasy ani pracy :wściekła/y:
Lekarz za każdym razem mówi jedno i to samo-trzeba trafić na dobry zarodek-ale ile można :no:
Postanowiłam że po ostatniej próbie -jeśli się nie uda podchodzę do adopcji zarodka.
Skoro nasze są słabe albo mamy zgodność czy też inny problem to nie będę dłużej tego ciągła.

Misiajek:-):-):-):-):-) gratuluje i do przodu będzie ok

Enya cudne zdjęcie coś czuję że będzie synek:-)

Karola.83 bardzo sie cieszę, że wszystko ok:-)

Zula:-)

Kaira:-)

Baba Malina bardzo mi przykro a co miesiączka ci się spóźniała, że robiłaś betę?

reszta dziewczyn pozdrawiam

reklama
Enya zapomniałabym siedź na zwolnieniu raz nie zawsze:-):-) 100% płatne to tym bardziej nie ma się nad czym zastanawiać:-)

Alokin poczekaj jeszcze z tą adopcją zarodków ja mam kiepskie amh a zaszłam juz w 5 ciąż i nie sądzę, żeby każda z nich skończyła się przez słabe zarodki

jak rozumiem miałaś stymulację do punkcji
coś mi się obiło o uszy, że podobno po takiej stymulacji łatwo zajść naturalnie

Do góry