reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Aa i 15 czerwca jestem umówiona na amniopunkcję u pani Marzeny Dębskiej w szpitalu bielańskim .
Mam nadzieję że do tego czasu wyniki Nifty już będą ....
Sus, ja byłam w szpitalu Bielańskim w lutym tego roku. Zupełnie nie mam zaufania do tamtych lekarzy. Nigdy tam nie wrócę.
Mam nadzieję, że jednak unikniesz aminopunkcji i że z maluszkiem będzie wszystko dobrze.
Martha123 świetnie, że wrociłaś, czasem się zastnawiałam co u Ciebie.

Ja czuję się bardzo źle od kilku dni. Chyba łapie mnie depresja i zaczęły się bóle somatyczne.

Sus, ja byłam w szpitalu Bielańskim w lutym tego roku. Zupełnie nie mam zaufania do tamtych lekarzy. Nigdy tam nie wrócę.
Mam nadzieję, że jednak unikniesz aminopunkcji i że z maluszkiem będzie wszystko dobrze.
Martha123 świetnie, że wrociłaś, czasem się zastnawiałam co u Ciebie.

Ja czuję się bardzo źle od kilku dni. Chyba łapie mnie depresja i zaczęły się bóle somatyczne.
Asia
To napisz coś więcej

Asia
To napisz coś więcej
W lutym tam było straszne zamieszanie, nie przyjmowali pacjentek, nawet dziewczyny, co wody jej odeszły w 24 tygodniu.
Ja mało z tego pobytu pamiętam. Leżała ze mną dziewczyna po porodzie a jej synek na położniczym. Ogólnie o mnie zapomnieli i leżałam sobie tak wieczorem, później lekarka przyszła i przepraszała, że o mnie zapomnieli. Lekarz zamiast przynieść mi wypis to sobie siedział z pielegniarkami na ploteczkach. Sama do niego musiałam iść i się dopominać. Ogólnie Bielański słynie z opinii nie najlepszego szpitala w Warszawie. No i jedzenie okropne, ale to norma w szpitalach ogólnie. Chociaż jakiś czas temu leżałam w Medicover na Wilanowie i opieka tam jest na wysokim poziomie. Lekarze troskliwi, pokoje...a byłam na zabiegu nfz : )

Hej
Wpadam na chwilę przekazać wiadomości
Nasza Nafoczka, niestety jest w szpitalu, dostaje kroplówkę na skurcze, szyjka króciutka 8mm. Ale da radę, wszystko jest pod kontrolą.
Proszę o kciuki za naszą Nafoczkę!

Martha wiele wiele ;) Jestem bez przegrody jupii i na etapie starań :D W tamtym cyklu klapa ale się jeszcze zobaczy który będzie tym szczęśliwym.

Beatka a miałas już @ po zabiegu ?
Bo chciałam zapytac czy ciebie bolało coś przed okresem i po ?
No mnie okropnie boli w czasie @ i tydzień po . Masakra ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry