Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
w 33 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby jeszcze troszkę wytrzymała.trzymam mocno kciuki...w 33 tc
Nie wiem jak szpital ale Debscy słyną z trudnych przypadków...mojej przyjaciółki znajomej Dębska uratowała ciaze bliźniaczea a inni lekarze stwierdzili że jak jedno dziecko przeżyje to będzie cud A na dwójkę zdrowych....W lutym tam było straszne zamieszanie, nie przyjmowali pacjentek, nawet dziewczyny, co wody jej odeszły w 24 tygodniu.
Ja mało z tego pobytu pamiętam. Leżała ze mną dziewczyna po porodzie a jej synek na położniczym. Ogólnie o mnie zapomnieli i leżałam sobie tak wieczorem, później lekarka przyszła i przepraszała, że o mnie zapomnieli. Lekarz zamiast przynieść mi wypis to sobie siedział z pielegniarkami na ploteczkach. Sama do niego musiałam iść i się dopominać. Ogólnie Bielański słynie z opinii nie najlepszego szpitala w Warszawie. No i jedzenie okropne, ale to norma w szpitalach ogólnie. Chociaż jakiś czas temu leżałam w Medicover na Wilanowie i opieka tam jest na wysokim poziomie. Lekarze troskliwi, pokoje...a byłam na zabiegu nfz : )
Nafoczka myslami jestem z Wami ... oby udało sie zatrzymać troszkę wiktorka w brzuszku...
Fondie o kosztach nawet nie chcę myśleć ja poki co mimo to poronilam i szukam dalej... eh.. lipa i tyle... ale jeszcze nie rezygnuję. ..
Gabis mi przy badaniu kariotypow za wszelką cenę chcieli namówić do rezygnacji z badania bo nie potrzeba. .. ale bylam uparta więc zrobili... ja bylam w zabrzu. A mąż będzie kiedy robił te kariotypy?
Beatka a miałas już @ po zabiegu ?
pisze wam to dzis i teraz bo moj maz uwaza, że straszneeee pierdoly opowiadam
a teraz lipa bo moje skierowanie poszło...