reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam
Nafoczka właśnie napisała że ma dodatkowo założony pessar .
Szyjka dalej 8 mm.

Trzymamy kciuki żeby Wiktorek jeszcze posiedział w brzuszku

reklama
Hej
Nafoczka mocne kciuki za Ciebie i Wiktorka :* zaciskaj nogi i jeszcze kilka tygodni
Fondie jak nie w tym roku morze to może w następnym ?:D z dzieciem nowym
Gabiś możesz mi napisać coś więcej na temat tych ft3 ft4 ???
pozdrawiam Was wszystkie :)

Tęczowa, zapytam mojego endo w mailu, bo wszystkie notatki mam w domu. Wiem tylko że jedno ft powinno być w niższej granicy normy a drugi w wyższej. A nie chcę niczego pomylić. I mój endo oprócz TSH zawsze woli ft4 jak byłam w ciąży.

Ostatnia edycja:
Ft4 ma być w górnej granicy normy.TSH ok.1 dla kobiet w wieku produkcyjnym.
Nafroczka jeszcze tylko troszeczkę A Ty dasz radę bo kto jak nie Ty ☺Wiktorek a Ty słuchaj mamy i pomieszkaj jeszcze chwilę u niej w brzuszku.
Susana Ty idziesz dzisiaj na usg ?

Właśnie się pożegnałyśmy ;). Jakbym miała się zastanowić to np.przy pracy na kucaka mnie bolał-ciągnął brzuch i myślałam że może ściskam tą ranę w brzuchu ,i czasem tak w pipce takie pociąganie. Nic wielkiego może i mało znaczącego ale coś takiego miałam. A Tobie co się dzieje? Kotek może ta spiralka coś ten teges ci naruszyła? Bo już dawno miałaś zabieg.

Uśmiechnęłam się przy Twoim poście i jestem za mężem. Wielkie mi halo że raz nie pojedziecie nad może. Mnie bez badania u Maliny nie stać na taki wydatek więc nie szukaj sobie powodów do żalu i problemów. Pamiętaj ,że stres sprzyja złym wynikom ;)

Gabiś to że skierowanie poszło to nic wielkiego przecież możesz iść do ginekologa lub nawet rodzinnego i poprosić o kolejne i dosłać. Ja tak robiłam. Co do MTHFR i V Leiden to musisz mieć konkretne skierowanie choć jakby ktoś chciał ,a pewnie doktorka u której byłaś mogła nie chcieć ,mogliby Ci zrobić.

Hej dzieki bardzo ;) . Ja właśnie mam takie ciągnięcia i rwanie ;( nie wiem jak to opisać ale boli bardzo i mogę wtedy nie mogę chodzic i siedzieć . Jak miałam spirale to bolało jeszcze gorzej teraz już jej nie mam od stycznia a operacje miałam w październiku i póżniej drugą w listopadzie i miałam 2 spirale do stycznia .
Zgłosiłam to już do lekarza i mam wizyte dopiero 14 lipca .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ovli szkoda ,że nie jesteś w Pl. Szczerze mówiąc namawiałabym Cię na histeroskopie. Widzisz u nas każą się starać zaraz po usunięciu czy po histeroskopii lub laparoskopii bo to najlepszy czas bo wszystko przedmuchane i "kabelki stykają". A Tobie zakładali spirale na ten najlepszy czas.Pogadaj z nim o tym.

Ft4 ma być w górnej granicy normy.TSH ok.1 dla kobiet w wieku produkcyjnym.
Nafroczka jeszcze tylko troszeczkę A Ty dasz radę bo kto jak nie Ty ☺Wiktorek a Ty słuchaj mamy i pomieszkaj jeszcze chwilę u niej w brzuszku.
Susana Ty idziesz dzisiaj na usg ?
Usg mam w poniedz.lub w środe

Hej
A ja dziś mam dzień lenia, leżę i noc nie robię. Musze zabrać się za smażenie kurczaka, do tego ryż i surówka i po obiedzie.
Może pojadę znów pogrillować z Małą ale nie bardzo ma mnie kto zawieźć a sama nie chcę jechać w taki upał.
Buziaki dla Wszystkich

Hej
A ja dziś mam dzień lenia, leżę i noc nie robię. Musze zabrać się za smażenie kurczaka, do tego ryż i surówka i po obiedzie.
Może pojadę znów pogrillować z Małą ale nie bardzo ma mnie kto zawieźć a sama nie chcę jechać w taki upał.
Buziaki dla Wszystkich
To u Ciebie upał powiadasz...u nas szaro,buro i ponuro:/

reklama
Do góry