motylek1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny burczus wszystko się ułoży będzie dobrze z ta ciąża trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JuliaSusana do konca miesiaca mam urlop, a pozniej no wlasnie co?
Jest problem bo niema obstawy na moim dziale, a ja niepowiedzialam nikomu o ciazy i narazie niezamierzam, bo w rwzie niwlepowodzenia niemam szans na swoje miesjce bo jjz kto inny je zajmie...:/ .chcialam isc na l4 zwykle narazie a potem wiem ze wyrownuja jesli sie dowiedzie ze juz w ciazy bylam... niechcialabym zostawic dziewczyn w takiej sytuacji, wiec zastanawiam sie czy nie wrocic do pracy i chodzic na zwolnienie co jakis czas...tylko moja praca to srednio dla kobiety w ciazy, moja dobra kumpela wie , wiec mi pomagala lub nieangazowala mnie w prace gdzie bylo dzwiganie, ale czy ja moge ja tak wykorzystywac? Heh niewiem co robic...
Pewnie to chaotyczne co napisalam ...
Mnie od wczoraj mdlosci zaczely meczyc, i niestety zalaczylo mi sie ze jak cos zjem to nadal czuje pusty zoladek heh...
Do wizyty zostal tydzien z groszem, jestem troche ciekawa co sie tam w srodku dzieje....